En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Ciddenmi korktun tamamen nickle alakalı bence,gerçi çok kişi öyle dedi senden çekiniyorduk diye :KK53:
Cidden korkuyordum ya , böyle çok havalı ooooo kimseler benim gibi olamaz havalarında önüne gelene kapak gibi cevaplar veren gibi biri algılıyordum o zamanlar ben seni :KK53::KK53::KK53::KK53::63::63::63:

ay gidicem kadınlar kulubü sözlüğe kk dan itiraflar adlı başlık açıp içimi dökücemm:KK53::KK53:

ahahaha:KK53::KK53:

hoşbuldummm bebemm nbr?
IOj78GUg2TexfDyq6uJJoRDHe2mq0dgvHGPkSwRiYFSEnxSideisCq4vK-pZ2OOrhAlIHnn6cwqi_dNahI7byXp-cPkPNTPitd0euvY=w230-h156-nc
ay bu şekilde küçükken balonum vardı benimmm :KK70: kafamı koyar uyurdumm o geldi aklımaaa

iyidir canım senden :anneadayı:

Cidden korkuyordum ya , böyle çok havalı ooooo kimseler benim gibi olamaz havalarında önüne gelene kapak gibi cevaplar veren gibi biri algılıyordum o zamanlar ben seni :KK53::KK53::KK53::KK53::63::63::63:

ay gidicem kadınlar kulubü sözlüğe kk dan itiraflar adlı başlık açıp içimi dökücemm:KK53::KK53:

ahahaha:KK53::KK53:

Onlar varya tecrübe,gençlerimize ders niteliği çünkü.
Posta koyuşumun sebebi budur,doğruyu yanlışı görmeleri diyeyim sana ..

Onunda yarismadan cekilesi var benden guc buluyor. Haberin yok senin:eek:

:KK15: arkidisim gelcek birazdan gece cigiricam sana:KK15:

Ablam sen pamuktanda otesinde kelesin fena:KK23: :KK200:
saksıya bol su dökerim gösteririm ona senden kötü kötü cesaretler neymişşşş sorarım ben onaaa :63:

ne mamalar hazırladın arkadaşınaa:63::63: bize yok mu :63: saksı değilim ben bende isterim :63:

Onlar varya tecrübe,gençlerimize ders niteliği çünkü.
Posta koyuşumun sebebi budur,doğruyu yanlışı görmeleri diyeyim sana ..
O zamanlar pek konuşmuyorduk yani ama ben seni izliyordum yani girdiğim yerlerde yorumlarını okuyordum:KK45:

aniiiiiyyyyyy hanım ablaya bak sen maşallah diyordum korkuyordum :KK43::63:

ama çok tatlı kadınmışssın ve de çok güzel :KK52:

O zamanlar pek konuşmuyorduk yani ama ben seni izliyordum yani girdiğim yerlerde yorumlarını okuyordum:KK45:

aniiiiiyyyyyy hanım ablaya bak sen maşallah diyordum korkuyordum :KK43::63:

ama çok tatlı kadınmışssın ve de çok güzel :KK52:

Tatlı sert gibiyim ama,sen gene korkma ama gerçi alıştın artık posta koyuşlarıma :KK53::KK53:

ausummmmmmmm hoşgeldin ablacımmmmmm yakışıklı oğlun geldi mi okuldan yolla bana onu ben onunla ödev yapayımmm yirim ben onu yiriimmmm:63::63::63::63::63:

Okul yok iki gün , teog mağduruyuz :KK48:

Ama ödev çok , şuan yapıyor hatta . Onat ona tatil anlat modunda :KK49:

Yakışıklı oğlumu gel de ye , uzaktan olmaz :63:

X