- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.641
erkek üye yakaldımmmm Huy Meselesi bebem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hani nerdee ekşinn mi var bdv.de??erkek üye yakaldımmmm Huy Meselesi bebem
mune ablam sağ olsun çağrdım yolladık .. :)) valla bu ne meraktır kardeşim çok sarmaya başladı bu erkekler..sevdiği kızı ailesi istemiomuş dert yanıoduAyy hani nerdee ekşinn mi var bdv.de??
bende görümceniz olurummmmm
saksı çok nazlııı çok kafiyeli oldu
mismooooooo kız resim atmak için seni bekliyorrr misbonummm bon bonummmmmm canım saksımdaki çiçeğimmmm hayat bulacak sen yarışmaya katılırsın eğer. hadi kuzummmmmmm mismo
nazlı mismoooo
Alintila alintila bitmedi etiketleyerek cevap yetistireyim.
Huy Meselesi gorumce ne yaa kopardin beni cok yasa kahveler feda olsun anamm sen varol. Anamm o profil mesajina ne yarismasi bu diye yazip kendini mezarini kendi kazan ellerim tutulmasin emii
Saksi_Degilim_Ben yafrum benim agrasifim huzunluyum mis gibi konu kacirmisim. Kilidi vurulmus konuda okuyucu olmak kolay mi sandin
Ayy hani nerdee ekşinn mi var bdv.de??
ilişkilerde cnm bdv de deilAyy hani nerdee ekşinn mi var bdv.de??
mune ablam sağ olsun çağrdım yolladık .. :)) valla bu ne meraktır kardeşim çok sarmaya başladı bu erkekler..sevdiği kızı ailesi istemiomuş dert yanıodu
Senle cok mu alay ettim ne bak bugun 2 konu kacirdim klavyeylen kescem kendimi. Hadii bende yettimmayyyy çok tatlısınız çok güldürdünüz beni
bdv ye gidiyorum bennnn
Kibledin mi kuzummmerkek üye yakaldımmmm Huy Meselesi bebem
ya orda bensiz çok eğleniyosunuz diye ben biraz şeyetmiş olabilirimAma ama ben bugun 2. ekşinli konuyu da kacirdim terkedicem kk.yi
Senle cok mu alay ettim ne bak bugun 2 konu kacirdim klavyeylen kescem kendimi. Hadii bende yettimm
Sen kasindin mismommmmmm ne yarismasi dedinnnnnnn koydun bizi pesineeeee bende seve seve kosarim pesindennn canimmm benimmm :)Alintila alintila bitmedi etiketleyerek cevap yetistireyim.
Huy Meselesi gorumce ne yaa kopardin beni cok yasa kahveler feda olsun anamm sen varol. Anamm o profil mesajina ne yarismasi bu diye yazip kendini mezarini kendi kazan ellerim tutulmasin emii
Saksi_Degilim_Ben yafrum benim agrasifim huzunluyum mis gibi konu kacirmisim. Kilidi vurulmus konuda okuyucu olmak kolay mi sandin
Bende bdv ye akicam simdi konular beni bekleeeeer :)saksimmmmmm mismonun oldugu konulara etiketler misin beni ahahhaa herkesin onunde yani bdv halki onunde ona bir teklif edicem dee ahahahayyyy çok tatlısınız çok güldürdünüz beni
bdv ye gidiyorum bennnn
aaaa seve seve yaparım margacanım du bekleBende bdv ye akicam simdi konular beni bekleeeeer :)saksimmmmmm mismonun oldugu konulara etiketler misin beni ahahhaa herkesin onunde yani bdv halki onunde ona bir teklif edicem dee ahahah
bnde mi gelsem bdv yeBende bdv ye akicam simdi konular beni bekleeeeer :)saksimmmmmm mismonun oldugu konulara etiketler misin beni ahahhaa herkesin onunde yani bdv halki onunde ona bir teklif edicem dee ahahah
saka yaptimmm kuzumm etiketlemeeeeee ama duvara etiketleme yaparsan gelit askimii anlatirim mismoyaaaaaaaa seve seve yaparım margacanım du bekle
Gel tatlimmmmmmmm :) bende bir yandan uc adami izliyorummmm musti varbnde mi gelsem bdv ye
gelem kızz bnde onu açtım eve dönüş açıktıGel tatlimmmmmmmm :) bende bir yandan uc adami izliyorummmm musti var
Bende actim izliyorum hic kacirmadan carsamba aksamlarimin vazgecilmezleri :)gelem kızz bnde onu açtım eve dönüş açıktı
eskiden cunaydı daha keyifliydii sankiBende actim izliyorum hic kacirmadan carsamba aksamlarimin vazgecilmezleri :)
saka yaptimmm kuzumm etiketlemeeeeee ama duvara etiketleme yaparsan gelit askimii anlatirim mismoyaaaa
Mismommmmmm benimmmmmm
Biricik sekerimmmmmm
Kazagin cok guzel seninnnnn
Pantolonla giyinceeee
Isiklar senin uzerindeeeee
Laylay lay lay sarki soyleyecektimmmm
Bende bdv ye akicam simdi konular beni bekleeeeer :)saksimmmmmm mismonun oldugu konulara etiketler misin beni ahahhaa herkesin onunde yani bdv halki onunde ona bir teklif edicem dee ahahah