En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Alintila alintila bitmedi etiketleyerek cevap yetistireyim.:KK53:

Huy Meselesi Huy Meselesi gorumce ne yaa kopardin beni cok yasa:KK70: kahveler feda olsun anamm sen varol. Anamm o profil mesajina ne yarismasi bu diye yazip kendini mezarini kendi kazan ellerim tutulmasin emii:rolleyes:
:rolleyes:
Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben yafrum benim agrasifim huzunluyum mis gibi konu kacirmisim. Kilidi vurulmus konuda okuyucu olmak kolay mi sandin:KK70:
:KK70:

bende görümceniz olurummmmm :KK53::KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: saksı çok nazlııı :KK53::KK53::KK53: çok kafiyeli oldu:KK53::KK53::KK53:

mismooooooo kız resim atmak için seni bekliyorrr misbonummm bon bonummmmmm canım saksımdaki çiçeğimmmm hayat bulacak sen yarışmaya katılırsın eğer.:63::63: hadi kuzummmmmmm:63::63: mismo mismo

nazlı mismoooo :KK53::KK53::KK53:

Huy Meselesi Huy Meselesi gorumce ne yaa kopardin beni cok yasa:KK70: kahveler feda olsun anamm sen varol. Anamm o profil mesajina ne yarismasi bu diye yazip kendini mezarini kendi kazan ellerim tutulmasin emii:rolleyes:
Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben yafrum benim agrasifim huzunluyum mis gibi konu kacirmisim. Kilidi vurulmus konuda okuyucu olmak kolay mi sandin:KK70:

Ayy hani nerdee ekşinn mi var bdv.de?? :KK70:

ayyyy çok tatlısınız çok güldürdünüz beni :KK70::KK70::KK70:
bdv ye gidiyorum bennnn :KK55:

mune ablam sağ olsun çağrdım yolladık .. :)) valla bu ne meraktır kardeşim çok sarmaya başladı bu erkekler..sevdiği kızı ailesi istemiomuş dert yanıodu

Ama ama ben bugun 2. ekşinli konuyu da kacirdim :KK43: terkedicem kk.yi:KK70:

ayyyy çok tatlısınız çok güldürdünüz beni :KK70::KK70::KK70:
bdv ye gidiyorum bennnn :KK55:
Senle cok mu alay ettim ne bak bugun 2 konu kacirdim:rolleyes: klavyeylen kescem kendimi. Hadii bende yettimm:KK55::KK15::KK200:

Sen kasindin mismommmmmm ne yarismasi dedinnnnnnn koydun bizi pesineeeee bende seve seve kosarim pesindennn canimmm benimmm :)

aaaa seve seve yaparım margacanım du bekle
:KK70: saka yaptimmm kuzumm etiketlemeeeeee ama duvara etiketleme yaparsan gelit askimii anlatirim mismoyaaaa

Mismommmmmm benimmmmmm

Biricik sekerimmmmmm

Kazagin cok guzel seninnnnn

Pantolonla giyinceeee

Isiklar senin uzerindeeeee

Laylay lay lay sarki soyleyecektimmmm

:KK70: saka yaptimmm kuzumm etiketlemeeeeee ama duvara etiketleme yaparsan gelit askimii anlatirim mismoyaaaa

Mismommmmmm benimmmmmm

Biricik sekerimmmmmm

Kazagin cok guzel seninnnnn

Pantolonla giyinceeee

Isiklar senin uzerindeeeee

Laylay lay lay sarki soyleyecektimmmm

hahaha :KK70::KK70: yaaaa etiketlicektim ama beeenn
mismo mismo kaçmış zaten :KK70:

X