En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

pantolon yok onda olmaz uygun değil :KK70::KK70:

Bizımla deyılsın diyorsun yanii. Vuuuu tam bekledigim cevap:KK70: taam ozaman ben katilmiyorum:rolleyes:

mismo mismo duyrulurrrrrrrrrrrrrrrr yarışmaya katılıyorsun haberin olsun :KK37::KK37: katılmazsan fururum :confused::confused:

Ablam simdi sen diyince tabii yani hatrin buyuk. Kelesinden korkumda yok degill hani:KK17::KK17::KK15:

tamam fıstığım beklemedeyim sabah 6 ya kadar buralardayım :KK49::KK49::KK49::KK49:

Huy Meselesi Huy Meselesi ohh kendimi etiketledim çok kolay şekilde marga yazınca çıkıyor kız :KK57:
:KK57:

Margo'ya gdiyor elim sonra bastan deniyorum.:confused: kendi kendime bi haller hareketler iste:-):-)

Bizımla deyılsın diyorsun yanii. Vuuuu tam bekledigim cevap:KK70: taam ozaman ben katilmiyorum:rolleyes:

Ablam simdi sen diyince tabii yani hatrin buyuk. Kelesinden korkumda yok degill hani:KK17::KK17::KK15:

Margo'ya gdiyor elim sonra bastan deniyorum.:confused: kendi kendime bi haller hareketler iste:-):-)
Sen margooooom diye seslen ben o mesajı dakikasında görmezsem marga değilimmm :eek::eek::eek::eek::63:

ben geldimm
GdJHohuzNxBJaDMPPgXocbF6YjXKP2FG3ffOAT3_EYKCe8FJvYM_OQk6QUtDc7wF9Fbh2sTUH2zm3E3SrKOjpeDJK95KE3IzPm2RzIPM=w150-h141-nc
GdJHohuzNxBJaDMPPgXocbF6YjXKP2FG3ffOAT3_EYKCe8FJvYM_OQk6QUtDc7wF9Fbh2sTUH2zm3E3SrKOjpeDJK95KE3IzPm2RzIPM=w150-h141-nc

X