- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.581
kandırılıyomuşum gibi bi his peydah oldu bendePc yeni eksikler var tam bitmedi daha,bitseydi katılırdım kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kandırılıyomuşum gibi bi his peydah oldu bendePc yeni eksikler var tam bitmedi daha,bitseydi katılırdım kesin
kandırılıyomuşum gibi bi his peydah oldu bende
tamam o zaman abla az destek olda mismo da katılsın onun bilgisayarı yeni değilYok valla değil ciddiyim
tamam fıstığım beklemedeyim sabah 6 ya kadar buralardayımTaam aksam msj atcam sana Huy Meselesi anaamm sende daha zor bir nickk bulamadin mi her defasinda sasiriyorum seni etiketlerken
Eski yarışmacılarımızdan biri :) ikinizin nickini ben çok benzetiyorum çok anlamlı nickleriniz var çünküAhahahah ayyyşş cok güzel bu üye kim acaba???
hersey daha iyi olacak
mismo bu yarışmada olacaaaak diyorummmmmmmmmmmm napıp ne edip katılmasını sağlayacağıztamam o zaman abla az destek olda mismo da katılsın onun bilgisayarı yeni değil
ay teşekkür ederim fıstığımmm halledip geldimmmGörüşürüz canım bol cicekli böcekli kokulu bir öpücük gönderiyorum sana
mismo katılmazsa ben ayakkabı bağcımı keserim taam mıııımismo katılmazsa bende katılmam
pantolon yok onda olmaz uygun değil
mismo duyrulurrrrrrrrrrrrrrrr yarışmaya katılıyorsun haberin olsun katılmazsan fururum
tamam fıstığım beklemedeyim sabah 6 ya kadar buralardayım
Huy Meselesi ohh kendimi etiketledim çok kolay şekilde marga yazınca çıkıyor kız
Sen margooooom diye seslen ben o mesajı dakikasında görmezsem marga değilimmmBizımla deyılsın diyorsun yanii. Vuuuu tam bekledigim cevap taam ozaman ben katilmiyorum
Ablam simdi sen diyince tabii yani hatrin buyuk. Kelesinden korkumda yok degill hani
Margo'ya gdiyor elim sonra bastan deniyorum. kendi kendime bi haller hareketler iste
Bizımla deyılsın diyorsun yanii. Vuuuu tam bekledigim cevap taam ozaman ben katilmiyorum
Ablam simdi sen diyince tabii yani hatrin buyuk. Kelesinden korkumda yok degill hani
Margo'ya gdiyor elim sonra bastan deniyorum. kendi kendime bi haller hareketler iste
Hoşgeldin tubişimmmmmmben geldimm
hanım abla ben senden eskiden çok korkuyordum ya selam vermeye korkuyordum üye olduğum zamanlar niye acabaa kelesli melesli nick diye mi acabaaKorkma benden pamuk gibi hatunum oysa
Sen margooooom diye seslen ben o mesajı dakikasında görmezsem marga değilimmm
hanım abla ben senden eskiden çok korkuyordum ya selam vermeye korkuyordum üye olduğum zamanlar niye acabaa kelesli melesli nick diye mi acabaa