En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

saksıya bol su dökerim gösteririm ona senden kötü kötü cesaretler neymişşşş sorarım ben onaaa :63:

ne mamalar hazırladın arkadaşınaa:63::63: bize yok mu :63: saksı değilim ben bende isterim :63:
Tembel takiliyorun bu ara hazir biskuvi koydum onune. Birde kahve oohh zahmetsiz. Gel sanada yaparim lafimi olur cok kolay paketi aciyorsun tabaga diziyorsun:KK70:

mismo mismo benim saksımın yeriyle oynamaaaaaa:63:
:63::63:

Onunda yarismadan cekilesi var benden guc buluyor. Haberin yok senin:eek:

:KK15: arkidisim gelcek birazdan gece cigiricam sana:KK15:

Ablam sen pamuktanda otesinde kelesin fena:KK23: :KK200:

saksıya bol su dökerim gösteririm ona senden kötü kötü cesaretler neymişşşş sorarım ben onaaa :63:

ne mamalar hazırladın arkadaşınaa:63::63: bize yok mu :63: saksı değilim ben bende isterim :63:

saksıyı güneş gören yerlere koyun hava alsın :KK70::KK70::KK70:
asıl saksı değilim ben benim bi dakka :KK70::KK70::KK70:
margam ben yarışma için hazırım mismoya öyle söyle hıhhh

saksıyı güneş gören yerlere koyun hava alsın :KK70::KK70::KK70:
asıl saksı değilim ben benim bi dakka :KK70::KK70::KK70:
margam ben yarışma için hazırım mismoya öyle söyle hıhhh
mismooooooo kız resim atmak için seni bekliyorrr misbonummm bon bonummmmmm canım saksımdaki çiçeğimmmm hayat bulacak sen yarışmaya katılırsın eğer.:63::63: hadi kuzummmmmmm:63::63: mismo mismo

nazlı mismoooo :KK53::KK53::KK53:

Tembel takiliyorun bu ara hazir biskuvi koydum onune. Birde kahve oohh zahmetsiz. Gel sanada yaparim lafimi olur cok kolay paketi aciyorsun tabaga diziyorsun:KK70:
ayyy bana onlar yeterde artar bile :oops: diyette olduğum için eridim bittim bu aralar ben

ay canım kahve istedi gideyim yapayım kahve fıçısının içine atsalar beni ama sıcak olan değil soğuk nescafe içineee :63::63::63:

X