- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.601
Cidden korkuyordum ya , böyle çok havalı ooooo kimseler benim gibi olamaz havalarında önüne gelene kapak gibi cevaplar veren gibi biri algılıyordum o zamanlar ben seniCiddenmi korktun tamamen nickle alakalı bence,gerçi çok kişi öyle dedi senden çekiniyorduk diye
ay bu şekilde küçükken balonum vardı benimmmhoşbuldummm bebemm nbr?
Sen margooooom diye seslen ben o mesajı dakikasında görmezsem marga değilimmm
Korkma benden pamuk gibi hatunum oysa
Cidden korkuyordum ya , böyle çok havalı ooooo kimseler benim gibi olamaz havalarında önüne gelene kapak gibi cevaplar veren gibi biri algılıyordum o zamanlar ben seni
ay gidicem kadınlar kulubü sözlüğe kk dan itiraflar adlı başlık açıp içimi dökücemm
ahahaha
saksıya bol su dökerim gösteririm ona senden kötü kötü cesaretler neymişşşş sorarım ben onaaaOnunda yarismadan cekilesi var benden guc buluyor. Haberin yok senin
arkidisim gelcek birazdan gece cigiricam sana
Ablam sen pamuktanda otesinde kelesin fena
iyiyiz bizdeee :)ay bu şekilde küçükken balonum vardı benimmmkafamı koyar uyurdumm o geldi aklımaaa
iyidir canım senden
Onunda yarismadan cekilesi var benden guc buluyor. Haberin yok senin
arkidisim gelcek birazdan gece cigiricam sana
Ablam sen pamuktanda otesinde kelesin fena
O zamanlar pek konuşmuyorduk yani ama ben seni izliyordum yani girdiğim yerlerde yorumlarını okuyordumOnlar varya tecrübe,gençlerimize ders niteliği çünkü.
Posta koyuşumun sebebi budur,doğruyu yanlışı görmeleri diyeyim sana ..
ausummmmmmmm hoşgeldin ablacımmmmmm yakışıklı oğlun geldi mi okuldan yolla bana onu ben onunla ödev yapayımmm yirim ben onu yiriimmmmİki ters bi düz , iki ters bi düz
Kazağı yetiştirirsem yarışmaya katılacağım
Margam şekerparem
bu avatarda ki siz misiniziyiyiz bizdeee :)
O zamanlar pek konuşmuyorduk yani ama ben seni izliyordum yani girdiğim yerlerde yorumlarını okuyordum
aniiiiiyyyyyy hanım ablaya bak sen maşallah diyordum korkuyordum
ama çok tatlı kadınmışssın ve de çok güzel
tabi kiideee ablaaaacımmm şimdiiiiiiii garip gelmiyor vayyy ne demiş hanım ablam demiyorummmmmmTatlı sert gibiyim ama,sen gene korkma ama gerçi alıştın artık posta koyuşlarıma
kargon geldimi bacım...saksıya bol su dökerim gösteririm ona senden kötü kötü cesaretler neymişşşş sorarım ben onaaa
ne mamalar hazırladın arkadaşınaabize yok mu saksı değilim ben bende isterim
hyr cnm deilizbu avatarda ki siz misiniz
Yok balım gelmedi 7 gün doldu yarın gideceğim hesap sormayakargon geldimi bacım...
ausummmmmmmm hoşgeldin ablacımmmmmm yakışıklı oğlun geldi mi okuldan yolla bana onu ben onunla ödev yapayımmm yirim ben onu yiriimmmm
tabi kiideee ablaaaacımmm şimdiiiiiiii garip gelmiyor vayyy ne demiş hanım ablam demiyorummmmmm
yürüüüü beee diyorum ahahaha
vay anasınıııYok balım gelmedi 7 gün doldu yarın gideceğim hesap sormaya
Okul yok iki gün , teog mağduruyuz
Ama ödev çok , şuan yapıyor hatta . Onat ona tatil anlat modunda
Yakışıklı oğlumu gel de ye , uzaktan olmaz