- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.661
günleri oturdu sanırım zaten yeni başladı bu sezona :)eskiden cunaydı daha keyifliydii sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günleri oturdu sanırım zaten yeni başladı bu sezona :)eskiden cunaydı daha keyifliydii sanki
mismo mişmonummmmmmmmm bdv nin gülüüüüüü nirdesinnnnnnnnnnnnnnnn
daha çok var yahu sen yeter ki evet diyip ayağıma bas Saksi_Degilim_Ben evlilik cüzdanını bize verir nolur mişmom hadi aşkım naz yapmaAyy helecanlandimm
Durr hemen civap vereyim. Daha son katilim tarihine var. Bi dusuncem
saksımdaki çiçeğimi soldurmaaaaaa onu üzmeeeeeeeeeee o ne derse yap onu yarışmaya katıl diyorsa katıl mişmoşummmm (((
bide bana diyo yeni gelin gibi naz yapıyosun diyedaha çok var yahu sen yeter ki evet diyip ayağıma bas Saksi_Degilim_Ben evlilik cüzdanını bize verir nolur mişmom hadi aşkım naz yapma
mismodan ala nazlısı yok bu forumdaaaa böyla nazlanan yarışmacı adayı görmedim saksım yaaaaaaabide bana diyo yeni gelin gibi naz yapıyosun diye
saksımdaki çiçeğimi soldurmaaaaaa onu üzmeeeeeeeeeee o ne derse yap onu yarışmaya katıl diyorsa katıl mişmoşummmm (((
daha çok var yahu sen yeter ki evet diyip ayağıma bas Saksi_Degilim_Ben evlilik cüzdanını bize verir nolur mişmom hadi aşkım naz yapma
bide bana diyo yeni gelin gibi naz yapıyosun diye
Kankiii :))Huy Meselesi merhaba güzellik:***
Yok oyle olmaz bebegimmmmmmmmmm ne zamam yarismaci olmadigini gordunGozlerime filler oturdu marga uyudu uyuycam. Aa ben sana msj atacaktim yaziyorum hemen.
Ayy birde yarisma bi basliyormus benden baska aday yok. Ben kabak gibimm ortadaa
Ekşinin babasini yakaladim az once. Ban yersem buralar size wmanetYok oyle olmaz bebegimmmmmmmmmm ne zamam yarismaci olmadigini gordun
Ben resimleri alip sessiz sessiz duzenliyorummm haberniz yok
Ben her gun profilini ziyaret ederimmm mune ablacimm cimbiziyla cekiverir simdi oo kisiyiiiiiiiiiii.Ekşinin babasini yakaladim az once. Ban yersem buralar size wmanet
Mismommmmm kisisel rutbeniiEkşinin babasini yakaladim az once. Ban yersem buralar size wmanet
Ne yapiyorsun tatlim ?Huy Meselesi merhaba güzellik:***
Mismommmmm kisisel rutbenii
Gonul banlanmaya meyilli diye degistirirsin eger banlanirsan canikommm hahahahaha kizcan bana simdi takiliyorum hee gul diyeee :) kizmaa melegimmm
Ahahahhaa brndr yazarken attimmmm ay bide tatli tatli mune abla gelcek cimbiziyla beni alcak diyisin yok mu yirimmmm seni kiz bennnnNe kizmasi kahkaha attimm iyi fikir aslindaa adetten mi agriyor karnin. Ben sac kurutma bakinasi tutuyorum 3 bes dakika geciyor kuzum ilacta aliyorum tabii
Papatya cayi var mi evde karanfilde koy icine ic rahatlatiyor bayagi.Ahahahhaa brndr yazarken attimmmm ay bide tatli tatli mune abla gelcek cimbiziyla beni alcak diyisin yok mu yirimmmm seni kiz bennnn
Mudurum hic acimaz ceker hemen uyeleri ahahahhaa
Aynen tatlim ondan agriyor ama hafif bi agri var siddetlenirse yandim agri kesicimde yok evdee (
Ne yazik ki yok fistigim hazirliksiz yakalandim bu seferPapatya cayi var mi evde karanfilde koy icine ic rahatlatiyor bayagi.
Ayy kabuss.. agrisi bana vurdu suanNe yazik ki yok fistigim hazirliksiz yakalandim bu sefer
Suan azicik agriyor mismom sabaha kadar boyle devam rderse sorun olmaz ama bir siddetlenirse yandimmmm op vallahiiiiii bende ilac vardi hic bakmadim agri kesici sandim cantamdakilerim megerse baska ilaclarmis. Yaniltti ilac sekilleri beniAyy kabuss.. agrisi bana vurdu suan
Opsem gecer mi ki
Suan azicik agriyor mismom sabaha kadar boyle devam rderse sorun olmaz ama bir siddetlenirse yandimmmm op vallahiiiiii bende ilac vardi hic bakmadim agri kesici sandim cantamdakilerim megerse baska ilaclarmis. Yaniltti ilac sekilleri beni