- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.301
Yaa elimde degil Rabbim den gelen basim gozum ustune ama ikinci cocugu evimi aldiktan yaptiktan sonra dusunuyorum.Insaallah hamile degilimdiranladm cnm allah bağışlasın ama rabbim ne derse o olur stres yaptıkça gelmezmiş yapmayın stress ben bebek isterken nedense bu ay stres yapmadım hiç yapasım bile yok
inşllah cnm normal stresten gelmiodur yada hava değişikliğinden inşl cnmmYaa elimde degil Rabbim den gelen basim gozum ustune ama ikinci cocugu evimi aldiktan yaptiktan sonra dusunuyorum.Insaallah hamile degilimdir
Sen ne zamandir evlisin ne zamndir bebek bekliyorsuninşllah cnm normal stresten gelmiodur yada hava değişikliğinden inşl cnmm
Esime bir kadin teklif yolladi yanimdahayırdır kanki kötü bir şey mi oldu..
ne teklifi yolladı eşineeeeee ? arkadaşlık isteği falan mı yolladılar facebooktan falann kız biir cümleyle anlatmaaaaaaEsime bir kadin teklif yolladi yanimda
Canımm nasılsın :)Sen ne zamandir evlisin ne zamndir bebek bekliyorsun
8buçuk aydır evliyim 6buçuk aydır bebek istiyoruz bbebk istmemizin 5.ci ayında kimyasal gebelik geçirdim .Sen ne zamandir evlisin ne zamndir bebek bekliyorsun
Iyim canimm sukurler olsun sen nasilsinCanımm nasılsın :)
Rabbim hayirlisiyla versin insallah ikiz versin hatta8buçuk aydır evliyim 6buçuk aydır bebek istiyoruz bbebk istmemizin 5.ci ayında kimyasal gebelik geçirdim .
amin cnm ben bir tanesine bile razıyım yeterki gelsin artıkRabbim hayirlisiyla versin insallah ikiz versin hatta
Gelir canim gelir bebek simdi rahatini bozmak istemiyordur sadeceamin cnm ben bir tanesine bile razıyım yeterki gelsin artık
Canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun. İnanıyorum yok olacak allahın izniyle. İyiki varsın margammmm benimBen çok üzüldüm , hiç böyle birşey beklemiyordum .Dua edicem tuğba ya, inan içim gitti,ne kadar doktor var ise araştırın inşallah yok olur o illet şey !
oyokken ben hiç rahat deilimki oykken eksiğim o grlirse tamamımGelir canim gelir bebek simdi rahatini bozmak istemiyordur sadece
ay marga hayranı mısın8buçuk aydır evliyim 6buçuk aydır bebek istiyoruz bbebk istmemizin 5.ci ayında kimyasal gebelik geçirdim .
kız bebeği iki gün daha tut içindede benim doğum günü hediyem olsun gerçi öle yada böyle doğum günümde hediyem rıza hamzam olucak sanırımnm canım yeğnim benm inşallha sağlıklı doğacak annesinin kıcağından etrafa neşe saçacak ...Canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun. İnanıyorum yok olacak allahın izniyle. İyiki varsın margammmm benim
allah hayırlı zamandaaa b.ku ıle gazı ıle ugrasacagınn , uykularından kaldırannn bı bebek nasıp etsın o zamannn bıraz snaa bıraz babasına benzeyennnoyokken ben hiç rahat deilimki oykken eksiğim o grlirse tamamım
Ayy meseleyi bilmesemde hakkinda hayirlisi olsun insallah Rabbim duzluge cikarsinCanım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun. İnanıyorum yok olacak allahın izniyle. İyiki varsın margammmm benim
iveett onun canısıyım hayranıyım o benim ballı lokumumm
Gelir biraz fazla nazli demek ki.sen icini ferah tutoyokken ben hiç rahat deilimki oykken eksiğim o grlirse tamamım