- 12 Şubat 2015
- 6.485
- 15.702
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.341
askımıza sahıp cıkacagını bılıyordummheee göm hele bak seni napıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
askımıza sahıp cıkacagını bılıyordummheee göm hele bak seni napıyorum ben
Himmm ona kolay gelsin o zaman.sana da kolay gelsin ne diyeti yapiyosun sen formundaydin diye hatirliyorumYapıyorum canım sporla birlikte diyete devam 4. takımdayım :) tatlıbikız çalışıyor ondan pek giremiyor :)
bır kı artık benı gormuyosunnn amaa nidennnnHimmm ona kolay gelsin o zaman.sana da kolay gelsin ne diyeti yapiyosun sen formundaydin diye hatirliyorum
Birde ne calisiyorsun tipin cok yakisiklisin demisohaaa telefon numarasını mı sormuş
Hala formumdayım 56 kilodayım , kabızlık için yapıyorum desem yeri :) yemek yemeyi çok seviyorum ben çok yiyincede olmuyooooo şişmeye başlıyorum hemenHimmm ona kolay gelsin o zaman.sana da kolay gelsin ne diyeti yapiyosun sen formundaydin diye hatirliyorum
Çıkmazsam at beni bu siteden saat kaçta gidiyorsunaskımıza sahıp cıkacagını bılıyordumm
Hic gormez miyim ask olsun muhabbetini bolmemek icin ses etmedim. Zaten geliyorum muhabbetlere bi daliyorum sacma sapan yerden.deli diyoladir banabır kı artık benı gormuyosunnn amaa nidennnn
eşinin tepkisi ne olmuş peki kocanı yalnız bırakma kızBirde ne calisiyorsun tipin cok yakisiklisin demis
Sisko 56 kiloyla ben dogum yaptim ben 47 kiloyum haftada en az 4 gun yuruyorum (gereksiz hava atan smiley)Hala formumdayım 56 kilodayım , kabızlık için yapıyorum desem yeri :) yemek yemeyi çok seviyorum ben çok yiyincede olmuyooooo şişmeye başlıyorum hemen
Oyyyyy biz nerelere gidek kendi hemcinslerimizden korkuyorum artik benimkisine nonu ver demis sirf*nti allahim nasil delirdim anlatammayyy paaççççoooozzz var öleleri tatlım
bnde daha yeni evliydim eşim bana gömlek almış ama düğmelerinde sorun vardı gittik driştirmeye kız nasıl bakıo eşimee yicek gibi anammm orda yolasım geldi kızı eşim kız bakmıp bana bakıo kız ona baksın eşim die kırk takla atıo mağaza müdürüne şikayet edicektimm sinirden
ya sen iskelet gibisin o bölüme dahil değilim ben ahahahhaSisko 56 kiloyla ben dogum yaptim ben 47 kiloyum haftada en az 4 gun yuruyorum (gereksiz hava atan smiley)
Margisimin hayranisin demekKızlarr hiç istemsemde karnıma ağrılar girioo yarın adet olurum gibime geliooo
belki yerleşme ağrısıdır canımKızlarr hiç istemsemde karnıma ağrılar girioo yarın adet olurum gibime geliooo
Kiz 155 boya 56 kilo olmuyor zaten bidona donuyorumya sen iskelet gibisin o bölüme dahil değilim ben ahahahha
ay allam yarabbim yaa sbırr alıcan onu duvardan duvara çarpacannnnnOyyyyy biz nerelere gidek kendi hemcinslerimizden korkuyorum artik benimkisine nonu ver demis sirf*nti allahim nasil delirdim anlatamm
Ama benim boyum uzun sendenKiz 155 boya 56 kilo olmuyor zaten bidona donuyorum
inş. bidenmmm yaaa valla öle olmasını umut ediyorummama bu güne kadr yerleşemedimi bu sıpaaabelki yerleşme ağrısıdır canım
Ve ayrıca ben seni bekar sanıyordum yaaaaaaaaaaaaaaKiz 155 boya 56 kilo olmuyor zaten bidona donuyorum
Yavaş yavaş acele etmeden yerleşiyordurr annişine sürprizzz ben geldim anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee demek içininş. bidenmmm yaaa valla öle olmasını umut ediyorummama bu güne kadr yerleşemedimi bu sıpaaa