En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

eyvaaaaaaaaaaaaahhhh :KK70: aldı demek haaa

kokoşumla onu yan yana tutmaaaaaaa ablaaa aman haaa :KK43:
Kelime hatalı yazılmış, almadı henüz, benim kız onun Danua'sını yer:-) bizimki gözü kara gelsene gelsene diyor ayaklarıyla, çok komiktir bizim kız. Bir ara üşenmesem videosunu çekeceğim, koyarım o zaman yaptıklarını, bu yaştan sonra bana 2. çocuk gibi oldu:-) minicikte, kucağımda kıyafetle gören bebek sanıyor:KK70:

Sen hafif kaçar gibi yapıp saklanıyorsun, o da deli gibi arıyor, bulunca 2 ayak üstüne kalkıp seviniyor, öyle de bir beter bu yaramaz:-)
oyy ne tatlıymışş ooo görmek lZmdı o hallerini insanı mutsuzken mutlu eder maşallahhh:KK200:

hıı inşllah bir an önce atlatacksınız ilrde gülerek hatırlayacaksınız bugünleri... napim bebem adetimin ikinci günü ve adet yok test yaptım bii çiZGİ var gibi ama umut bağlamak istemiorum beklemedeyim..
Bebek istiyorsan insallah vardir.benimki de gelmedi dun gelcekti. isi cikti galiba yoksa mutlaka gelirdi:KK17:

Kelime hatalı yazılmış, almadı henüz, benim kız onun Danua'sını yer:-) bizimki gözü kara gelsene gelsene diyor ayaklarıyla, çok komiktir bizim kız. Bir ara üşenmesem videosunu çekeceğim, koyarım o zaman yaptıklarını, bu yaştan sonra bana 2. çocuk gibi oldu:-) minicikte, kucağımda kıyafetle gören bebek sanıyor:KK70:

Ama kıyafetleri çok güzel abla yaaa :)

Bi kizim var 2 yasina ocakta girecek su anda hic dusunemiyorum yeni bi bebek.aslinda bebek kolay da hamilelik beter
anladm cnm allah bağışlasın ama rabbim ne derse o olur stres yaptıkça gelmezmiş yapmayın stress ben bebek isterken nedense bu ay stres yapmadım hiç yapasım bile yok

X