En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

ne teklifi yolladı eşineeeeee ? arkadaşlık isteği falan mı yolladılar facebooktan falann kız biir cümleyle anlatmaaaaaa :KK53::KK53: özet geçmee kim yolladı nasıl yolladı ne teklifiydi :KK62::KK62:
Alisveris merkezindeydik dun eltimle Ben esim ..
Biz bir yerden bir yere gidiyoruz esime erkeklerin oldugu bolume gec dedim..isimiz uzun surer dedim tamam dedi.
Bizim isimiz bitti bir baktim..esim bir kadina el ,kol hareketi yapiyor..
Esime baktim sonra yanima geldi Kim bu kadin dedim.
Yol sordu dedi:KK51: alisweris merkezinde yol sormak himm dedim.:KK11: Ama yuzu sapsariydi.:KK62: Tamam tel nomi sordu elimle tersledim dedi :KK62::KK62:oglani yanimdan kapacakti y*ll*z:KK62: var mi boyle ucuz kadinlar yaa:KK61:

Biz bir yerden bir yere gidiyoruz esime erkeklerin oldugu bolume gec dedim..isimiz uzun surer dedim tamam dedi.
Yol sordu dedi:KK51: alisweris merkezinde yol sormak himm dedim.:KK11: Ama yuzu sapsariydi.:KK62: Tamam tel nomi sordu elimle tersledim dedi :KK62::KK62:oglani yanimdan kapacakti y*ll*z:KK62: var mi boyle ucuz kadinlar yaa:KK61:
ohaaa telefon numarasını mı sormuş

ayyy paaççççoooozzz var öleleri tatlım
bnde daha yeni evliydim eşim bana gömlek almış ama düğmelerinde sorun vardı gittik driştirmeye kız nasıl bakıo eşimee yicek gibi anammm orda yolasım geldi kızı eşim kız bakmıp bana bakıo kız ona baksın eşim die kırk takla atıo mağaza müdürüne şikayet edicektimm sinirden

X