- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.261
Ne var accık oy verseOy toplamaaaaa paralarım seni köpüşün aklına girmeee küçücük köpüşten oy mu istiyorsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne var accık oy verseOy toplamaaaaa paralarım seni köpüşün aklına girmeee küçücük köpüşten oy mu istiyorsunnn
Hadi yaaaaaaaaaaaaaaa :) ay adı neydi bununnnnn unuttummm mune abla kazen abi o iri köpeği aldı mı haberin var mıO benim tatlı mı tatlı ballı mı ballı küçük kızım, evimizin neşesi, beter böceği 1 yaşına girdi bu ay.
üzülmem rabbim izin verdiği sürece bidanemm sende hiç üzülmeeOh ohh iyi maşallah o zaman tubişim:) bir daha hiç üzülme sen :)
O da sizleri patiler saklambaç oynarsanız hepinize oy verir, o kadar seviyor saklambaçıOyumun kime gideceği belli oldu oda bana oy versin ama
Hamd olsun iyiyim canım tubişim, durumlar bildiğin gibi aynen devam ediyor başka doktora gidicez bakalım . Sen nasılsın canım benim :*nasılsın bitanem durumlar nasıl
konuk yarışmacımız mune ablanın köpeğii yarışmaya konuk olcağı için oy veremez ahahaha sıkıyosa mune abladan isteeNe var accık oy verse
olur bidanemm ne sürsen yakışır sana :) güzele ne yakışmazkio zaman pembe süreyim her zamankinden
Kızımın nüfustaki adı Kokoş ama ona bakmıyor bücür, Papiş deyince bakıyor, Kazen abin almadı Danua'sınıHadi yaaaaaaaaaaaaaaa :) ay adı neydi bununnnnn unuttummm mune abla kazen abi o iri köpeği aldı mı haberin var mı
Öyle olmasını bende çok isterdim margammmmAyyyy ben kontrol için gittin sanmıştımm tamam kuzum inşallah kötü bir şey değildir ya
Amin kimse üzülmesinnüzülmem rabbim izin verdiği sürece bidanemm sende hiç üzülmee
Ya gerçekten mi yerim ay bütün kk ailesi oynarız nasıl oynuyor ki ablaO da sizleri patiler saklambaç oynarsanız hepinize oy verir, o kadar seviyor saklambaçı
Yok canım o kadar da değil hahhahahkonuk yarışmacımız mune ablanın köpeğii yarışmaya konuk olcağı için oy veremez ahahaha sıkıyosa mune abladan istee
hıı inşllah bir an önce atlatacksınız ilrde gülerek hatırlayacaksınız bugünleri... napim bebem adetimin ikinci günü ve adet yok test yaptım bii çiZGİ var gibi ama umut bağlamak istemiorum beklemedeyim..Hamd olsun iyiyim canım tubişim, durumlar bildiğin gibi aynen devam ediyor başka doktora gidicez bakalım . Sen nasılsın canım benim :*
eyvaaaaaaaaaaaaahhhh aldı demek haaaKızımın nüfustaki adı Kokoş ama ona bakmıyor bücür, Papiş deyince bakıyor, Kazen abin al adı Danua'sını
Sen hafif kaçar gibi yapıp saklanıyorsun, o da deli gibi arıyor, bulunca 2 ayak üstüne kalkıp seviniyor, öyle de bir beter bu yaramazYa gerçekten mi yerim ay bütün kk ailesi oynarız nasıl oynuyor ki abla
Korkuyon dimi müdürümüzdenYok canım o kadar da değil hahhahah
AMİN BİTANEMMMAmin kimse üzülmesinn
Allahım çocuk gibi resmenSen hafif kaçar gibi yapıp saklanıyorsun, o da deli gibi arıyor, bulunca 2 ayak üstüne kalkıp seviniyor, öyle de bir beter bu yaramaz
Ben çok üzüldüm , hiç böyle birşey beklemiyordum .Dua edicem tuğba ya, inan içim gitti,ne kadar doktor var ise araştırın inşallah yok olur o illet şey !Öyle olmasını bende çok isterdim margammmm
Oy istemeye karşıyım diyelim munenin minik kızı yabancı değil ondan isteyebilirimKorkuyon dimi müdürümüzden