- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.321
oyy amin çokkk teşekkür ederimm allah razı olsunallah hayırlı zamandaaa b.ku ıle gazı ıle ugrasacagınn , uykularından kaldırannn bı bebek nasıp etsın o zamannn bıraz snaa bıraz babasına benzeyennn
senden deoyy amin çokkk teşekkür ederimm allah razı olsun
saol cnm evet nazlı bir sıpa :)Gelir biraz fazla nazli demek ki.sen icini ferah tut
Bende fena sayılmam canım :) öyle bakınıyorum işte :)Iyim canimm sukurler olsun sen nasilsin
Bak ya dalga geçiyooooo hıhselam modacı gızlaryıne bır moda yarısmasından merhabaa Huy Meselesi ıle bugun ne gıysem sezonu acılmıstır
Sende iyi ki varsın tatlım sen üzülme bu dönemde daha güçlü ol yeter ki , Allah büyüktür..Canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun. İnanıyorum yok olacak allahın izniyle. İyiki varsın margammmm benim
gısgançççç hani beni herkeşciklerden gısganırdın aşkımız buraya kadarmış
Sipaysa tamam hep nazlilar.ben de sipam diye severim buyukler kizar hep.sopa deme diye.bak ben babasiyla gonderdim de 8265363. Kez oyle toplayabildim oyuncaklarini.sen de boyle don dur insallahsaol cnm evet nazlı bir sıpa :)
Alisveris merkezindeydik dun eltimle Ben esim ..ne teklifi yolladı eşineeeeee ? arkadaşlık isteği falan mı yolladılar facebooktan falann kız biir cümleyle anlatmaaaaaaözet geçmee kim yolladı nasıl yolladı ne teklifiydi
askımızı sen yok ettın margarikotinnn hanım .. artık bır yabancıdan uzaksın banaagısgançççç hani beni herkeşciklerden gısganırdın aşkımız buraya kadarmış
Bak bakalim spor yapiyo musun hala canim bideBende fena sayılmam canım :) öyle bakınıyorum işte :)
Yapıyorum canım sporla birlikte diyete devam 4. takımdayım :) tatlıbikız çalışıyor ondan pek giremiyor :)Bak bakalim spor yapiyo musun hala canim bidetatlibikiz vardi nerelrde o acaba
:))) inş. cnm razıyımm yeterki gelsinSipaysa tamam hep nazlilar.ben de sipam diye severim buyukler kizar hep.sopa deme diye.bak ben babasiyla gonderdim de 8265363. Kez oyle toplayabildim oyuncaklarini.sen de boyle don dur insallah
heee göm hele bak seni napıyorum benaskımızı sen yok ettın margarikotinnn hanım .. artık bır yabancıdan uzaksın banaakalbıme gomucem bu askı
Yukarda yazdim canim:)
ohaaa telefon numarasını mı sormuşAlisveris merkezindeydik dun eltimle Ben esim ..
Biz bir yerden bir yere gidiyoruz esime erkeklerin oldugu bolume gec dedim..isimiz uzun surer dedim tamam dedi.
Bizim isimiz bitti bir baktim..esim bir kadina el ,kol hareketi yapiyor..
Esime baktim sonra yanima geldi Kim bu kadin dedim.
Yol sordu dedialisweris merkezinde yol sormak himm dedim. Ama yuzu sapsariydi. Tamam tel nomi sordu elimle tersledim dedi oglani yanimdan kapacakti y*ll*z var mi boyle ucuz kadinlar yaa
var demek ki böyle insanlarda kuzum :/ sinirlenmekte haklısın.Yukarda yazdim canim:)
ayyy paaççççoooozzz var öleleri tatlımAlisveris merkezindeydik dun eltimle Ben esim ..
Biz bir yerden bir yere gidiyoruz esime erkeklerin oldugu bolume gec dedim..isimiz uzun surer dedim tamam dedi.
Bizim isimiz bitti bir baktim..esim bir kadina el ,kol hareketi yapiyor..
Esime baktim sonra yanima geldi Kim bu kadin dedim.
Yol sordu dedialisweris merkezinde yol sormak himm dedim. Ama yuzu sapsariydi. Tamam tel nomi sordu elimle tersledim dedi oglani yanimdan kapacakti y*ll*z var mi boyle ucuz kadinlar yaa