- 12 Temmuz 2006
- 55.479
- 212.621
- 52
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.281
Kelime hatalı yazılmış, almadı henüz, benim kız onun Danua'sını yereyvaaaaaaaaaaaaahhhhaldı demek haaa
kokoşumla onu yan yana tutmaaaaaaa ablaaa aman haaa
oyy ne tatlıymışş ooo görmek lZmdı o hallerini insanı mutsuzken mutlu eder maşallahhhSen hafif kaçar gibi yapıp saklanıyorsun, o da deli gibi arıyor, bulunca 2 ayak üstüne kalkıp seviniyor, öyle de bir beter bu yaramaz
Ay ben yanlış okumuşum aldı diye okumuşum pardon müdürümKızımın nüfustaki adı Kokoş ama ona bakmıyor bücür, Papiş deyince bakıyor, Kazen abin almadı Danua'sını
Bebek istiyorsan insallah vardir.benimki de gelmedi dun gelcekti. isi cikti galiba yoksa mutlaka gelirdihıı inşllah bir an önce atlatacksınız ilrde gülerek hatırlayacaksınız bugünleri... napim bebem adetimin ikinci günü ve adet yok test yaptım bii çiZGİ var gibi ama umut bağlamak istemiorum beklemedeyim..
Canimm dun neler oldu bilsen kafayi yedim esimlenE kız dün yoktun bugünde yoktun nerdesin diye isyanlara girdimmm
dün gece pinterestte dolanırken senin avatarını gördüm ''aha biziz'' dedim içimden
inş cnmmmBebek istiyorsan insallah vardir.benimki de gelmedi dun gelcekti. isi cikti galiba yoksa mutlaka gelirdi
Ben umutla benimkini beklerken seninki de gelmesin diye dua ediceminş cnmmm
saol cnm allah razı olsun bende seninki gelsin die dua edicemBen umutla benimkini beklerken seninki de gelmesin diye dua edicem
Oyle ihtiyacim var ki ona su andasaol cnm allah razı olsun bende seninki gelsin die dua edicem
müdürümüzün minik kızı çok tatlı dimiiiiii alcan kucağına sevicennn oyyyşşşOy istemeye karşıyım diyelimmunenin minik kızı yabancı değil ondan isteyebilirim
Kelime hatalı yazılmış, almadı henüz, benim kız onun Danua'sını yerbizimki gözü kara gelsene gelsene diyor ayaklarıyla, çok komiktir bizim kız. Bir ara üşenmesem videosunu çekeceğim, koyarım o zaman yaptıklarını, bu yaştan sonra bana 2. çocuk gibi oldu minicikte, kucağımda kıyafetle gören bebek sanıyor
hayırdır kanki kötü bir şey mi oldu..Canimm dun neler oldu bilsen kafayi yedim esimlenevet biziz ve cok tatliyik
neden ?Oyle ihtiyacim var ki ona su andaayyy ne var geliverse
Teşekkürler uyuzummmmmmm sende hoşgelmişsinnnn
Bak ya hala konuşuyorTeşekkürler uyuzummmmmmm sende hoşgelmişsinnnn
Sen gidince ben kimseyle uğraşamadım ama nevooooBak ya hala konuşuyor
Bi kizim var 2 yasina ocakta girecek su anda hic dusunemiyorum yeni bi bebek.aslinda bebek kolay da hamilelik beterneden ?
Ben yokmuşum gibi davranalımSen gidince ben kimseyle uğraşamadım ama nevoooo
anladm cnm allah bağışlasın ama rabbim ne derse o olur stres yaptıkça gelmezmiş yapmayın stress ben bebek isterken nedense bu ay stres yapmadım hiç yapasım bile yokBi kizim var 2 yasina ocakta girecek su anda hic dusunemiyorum yeni bi bebek.aslinda bebek kolay da hamilelik beter