- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.121
yaptımm bebem beyaz çizgi çıktı yani bu demek oluyokii beklemem lazmmYapmadin mi daha tugbisimmm
Bir hafta oldu bir haftaaaaaaa no yu girdiyorum hala dagitimdi gorunuyor. Eskiden bir gun icinde gelen paket bir haftafir teslim edilemedi. Bir daha o firmayla is yapar miyim ben yaaaaaaa. 6 saatlik yerden gelemedi kargoo kargo işi bazen o kadar uzun sürüyorki dellenir insann...
Hangi tarafta cikti cizgii bana acik konusunnnn yoksa bak yanlis dua ediyorummmyaptımm bebem beyaz çizgi çıktı yani bu demek oluyokii beklemem lazmm
bir haftamıııı o ne baaaBir hafta oldu bir haftaaaaaaa no yu girdiyorum hala dagitimdi gorunuyor. Eskiden bir gun icinde gelen paket bir haftafir teslim edilemedi. Bir daha o firmayla is yapar miyim ben yaaaaaaa. 6 saatlik yerden gelemedi kargo
Ve subesi bana o kadar uzak bir yerdekiiii. Ama getiriyorlardi daha oncesinde. Kakom cok sinirliyimmmmmm gitti paketlerimmmbir haftamıııı o ne baaaizninle içimden geçen bütün bilumum ohaları ,, çüşleri saydım kuzum...
Evla nerde goruyor musun hic..bir haftamıııı o ne baaaizninle içimden geçen bütün bilumum ohaları ,, çüşleri saydım kuzum...
başka bişimi var acaba bak bende şüphelendim şimdi..Ve subesi bana o kadar uzak bir yerdekiiii. Ama getiriyorlardi daha oncesinde. Kakom cok sinirliyimmmmmm gitti paketlerimmm((( herkes benimle ayni durumdaaa ariyoruz acmiyorla diyorlar
pek rastlamıyorum ona bazen siyasette rastlaşırdık .bende bu aralar görmüyorum canım ..Evla nerde goruyor musun hic..
Bilindik sozluklere bir cok uye yazmislar,acmiyorlar diye.. bendn bilemiyorum kakosummmmbaşka bişimi var acaba bak bende şüphelendim şimdi..
pek rastlamıyorum ona bazen siyasette rastlaşırdık .bende bu aralar görmüyorum canım ..
bilemedimki canım bir hafta çok uzun bir süre ve beklemekten başka çaren yok gibi şu ann..Bilindik sozluklere bir cok uye yazmislar,acmiyorlar diye.. bendn bilemiyorum kakosummmmaksama kadar gelir mi bugum sence. Baska zaman 3. Gun olunca almayinca geri gonderiyorlar
Beklemekten nefret ettirdiler benibilemedimki canım bir hafta çok uzun bir süre ve beklemekten başka çaren yok gibi şu ann..
Artik yolda arabalarini falan gorunce durdur.aktan baska bi yapcagim sey kalmadiiibilemedimki canım bir hafta çok uzun bir süre ve beklemekten başka çaren yok gibi şu ann..
nasılll beklemeyimi seversinBeklemekten nefret ettirdiler beniki ben beklemeyi cok seven bir insanimmmmm
Severim ben bekleyince daha tatli gelmiyor nu sonunda ki her neyse artik ona kavusundaanasılll beklemeyimi seversinbeklenmenin nesi sevilir kız..
bak merak ettim bu kargo şirketini biz firma olarak bir çok kargo şirketiyle çalışıyoruz hangisi acepp..Artik yolda arabalarini falan gorunce durdur.aktan baska bi yapcagim sey kalmadiiikako ne hallere dustum gor
ben koç burcuyum ondan herhal anında sonuca ulaşmayı seviyorum benn..Severim ben bekleyince daha tatli gelmiyor nu sonunda ki her neyse artik ona kavusundaa
Sen sevmiyorsun herhaldeeee
Firmadan alisveris sonucunda degul bireysel gonderi diyimeyim ben sanabak merak ettim bu kargo şirketini biz firma olarak bir çok kargo şirketiyle çalışıyoruz hangisi acepp..