- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.101
Selam yakışıklııSelamss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam yakışıklııSelamss
Ben buna bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hani bana hani bana bakışı atıyorum şuan sanaaHuy Meselesi sen kenara cekil bu mesele ikimizin arasinda. bi kere o keklerin ikisini bnm kucuk kiz goturur valla. Geriye ne kalir
Hahahaha bunlar hala devam ediyor mu en son foxtaydı sanırımBen en cok seyde guldum adama diyorya s...gibi dikiliyosun tepemde benim kayis koptu
Beybi netten takip ediyorum ben. 2 bebikleri oldu ahahahHahahaha bunlar hala devam ediyor mu en son foxtaydı sanırım
Cok tatli yeme kis zaten tatlisin krize girersin bakHahahaha bunlar hala devam ediyor mu en son foxtaydı sanırım
bende tv de oynadığı kadarı ile biliyorum geceleri koyuyorlardı izliyordum can sıkıntısındanBeybi netten takip ediyorum ben. 2 bebikleri oldu ahahah
bu tatlıları yemeden olmazz krize gireceğimi bilsem yine yerim bir çatal bir çataldırCok tatli yeme kis zaten tatlisin krize girersin bak
Sanki biz merak etmedikSelammmmm kizlarrree rahatsizdimmm dedimmm nuryolu merak etmisss canim benimmm gebelikten kusmaa halsizlik caronti bas donmesi kan sekerim.dusmusss...simdi daha iyiyim cok sukur
Sanki biz merak etmedik
Ne dil cikarip duruyorsun uyuz seyy
Cnmsin yaa :)Insallah insallah :) bak bu sefee dogru dileklerd bulunuyorummm ahahhaa :)
Yapmadin mi daha tugbisimmmCnmsin yaa :)
Hosgeldin kakaommmm. Nerelerdeydin :)Günaydınlarrr margamm..anca geldimmm hayırlı ,uğurlu olsunn.. yarışmamızzz ohh nihayett ...güzel gözlüm takipteyimmm..
anca gelebildim kuzum hafta sonu yoğun bir misafir atlattımm.. hayırlı olsun yarışman özlemiştik.. sende hoşgeldin.Hosgeldin kakaommmm. Nerelerdeydin :)
Hosbuldum canim suan deli gibiyim. Kargom gelmek bilmiyot ve ben hic bir numaryaa ulasamiyorum firmanin ! Gelsinler artik evden disari cikamiyorum islerim var halbuki halletnem gerekenanca gelebildim kuzum hafta sonu yoğun bir misafir atlattımm.. hayırlı olsun yarışman özlemiştik.. sende hoşgeldin.
o kargo işi bazen o kadar uzun sürüyorki dellenir insann...Hosbuldum canim suan deli gibiyim. Kargom gelmek bilmiyot ve ben hic bir numaryaa ulasamiyorum firmanin ! Gelsinler artik evden disari cikamiyorum islerim var halbuki halletnem gereken