- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.121
yaptımm bebem beyaz çizgi çıktı yani bu demek oluyokii beklemem lazmmYapmadin mi daha tugbisimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptımm bebem beyaz çizgi çıktı yani bu demek oluyokii beklemem lazmmYapmadin mi daha tugbisimmm
Bir hafta oldu bir haftaaaaaaa no yu girdiyorum hala dagitimdi gorunuyor. Eskiden bir gun icinde gelen paket bir haftafir teslim edilemedi. Bir daha o firmayla is yapar miyim ben yaaaaaaa. 6 saatlik yerden gelemedi kargoo kargo işi bazen o kadar uzun sürüyorki dellenir insann...
Hangi tarafta cikti cizgii bana acik konusunnnn yoksa bak yanlis dua ediyorummm ((yaptımm bebem beyaz çizgi çıktı yani bu demek oluyokii beklemem lazmm
bir haftamıııı o ne baaa izninle içimden geçen bütün bilumum ohaları ,, çüşleri saydım kuzum...Bir hafta oldu bir haftaaaaaaa no yu girdiyorum hala dagitimdi gorunuyor. Eskiden bir gun icinde gelen paket bir haftafir teslim edilemedi. Bir daha o firmayla is yapar miyim ben yaaaaaaa. 6 saatlik yerden gelemedi kargo
Ve subesi bana o kadar uzak bir yerdekiiii. Ama getiriyorlardi daha oncesinde. Kakom cok sinirliyimmmmmm gitti paketlerimmm ((( herkes benimle ayni durumdaaa ariyoruz acmiyorla diyorlarbir haftamıııı o ne baaa izninle içimden geçen bütün bilumum ohaları ,, çüşleri saydım kuzum...
Evla nerde goruyor musun hic..bir haftamıııı o ne baaa izninle içimden geçen bütün bilumum ohaları ,, çüşleri saydım kuzum...
başka bişimi var acaba bak bende şüphelendim şimdi..Ve subesi bana o kadar uzak bir yerdekiiii. Ama getiriyorlardi daha oncesinde. Kakom cok sinirliyimmmmmm gitti paketlerimmm ((( herkes benimle ayni durumdaaa ariyoruz acmiyorla diyorlar
pek rastlamıyorum ona bazen siyasette rastlaşırdık .bende bu aralar görmüyorum canım ..Evla nerde goruyor musun hic..
Bilindik sozluklere bir cok uye yazmislar,acmiyorlar diye.. bendn bilemiyorum kakosummmm aksama kadar gelir mi bugum sence. Baska zaman 3. Gun olunca almayinca geri gonderiyorlarbaşka bişimi var acaba bak bende şüphelendim şimdi..
pek rastlamıyorum ona bazen siyasette rastlaşırdık .bende bu aralar görmüyorum canım ..
bilemedimki canım bir hafta çok uzun bir süre ve beklemekten başka çaren yok gibi şu ann..Bilindik sozluklere bir cok uye yazmislar,acmiyorlar diye.. bendn bilemiyorum kakosummmm aksama kadar gelir mi bugum sence. Baska zaman 3. Gun olunca almayinca geri gonderiyorlar
Beklemekten nefret ettirdiler beni ki ben beklemeyi cok seven bir insanimmmmmbilemedimki canım bir hafta çok uzun bir süre ve beklemekten başka çaren yok gibi şu ann..
Artik yolda arabalarini falan gorunce durdur.aktan baska bi yapcagim sey kalmadiii kako ne hallere dustum gorbilemedimki canım bir hafta çok uzun bir süre ve beklemekten başka çaren yok gibi şu ann..
nasılll beklemeyimi seversin beklenmenin nesi sevilir kız..Beklemekten nefret ettirdiler beni ki ben beklemeyi cok seven bir insanimmmmm
Severim ben bekleyince daha tatli gelmiyor nu sonunda ki her neyse artik ona kavusundaanasılll beklemeyimi seversin beklenmenin nesi sevilir kız..
bak merak ettim bu kargo şirketini biz firma olarak bir çok kargo şirketiyle çalışıyoruz hangisi acepp..Artik yolda arabalarini falan gorunce durdur.aktan baska bi yapcagim sey kalmadiii kako ne hallere dustum gor
ben koç burcuyum ondan herhal anında sonuca ulaşmayı seviyorum benn..Severim ben bekleyince daha tatli gelmiyor nu sonunda ki her neyse artik ona kavusundaa
Sen sevmiyorsun herhaldeeee
Firmadan alisveris sonucunda degul bireysel gonderi diyimeyim ben sana ama yok ortalikta kargo falan. Telefonuma mesajda geldi bi de.bak merak ettim bu kargo şirketini biz firma olarak bir çok kargo şirketiyle çalışıyoruz hangisi acepp..