- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
ama romantik konularda beklemeyi bende severimm..Severim ben bekleyince daha tatli gelmiyor nu sonunda ki her neyse artik ona kavusundaa
Sen sevmiyorsun herhaldeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama romantik konularda beklemeyi bende severimm..Severim ben bekleyince daha tatli gelmiyor nu sonunda ki her neyse artik ona kavusundaa
Sen sevmiyorsun herhaldeeee
Bende boga burcuyummmmmm ama sevip sevmedikleri i bilmiyorummmm ben seviyorum ama beklemeyiiiben koç burcuyum ondan herhal anında sonuca ulaşmayı seviyorum benn..
ee ne geldikii kusura bakmayın getiremiyoruzmu diyorlar margamFirmadan alisveris sonucunda degul bireysel gonderi diyimeyim ben sana ama yok ortalikta kargo falan. Telefonuma mesajda geldi bi de.
SabirsizlanmaaaaDaha çok var oylamaya
Diyorsun ku sonunda kalbimi hos edecek bir sey ise seve seve beklerimmmm . Ahahaha bunu herkes bekler herhaldeeeama romantik konularda beklemeyi bende severimm..
Yok getircek diyip teslim tarihi yazmislar ama yok ortalikda ahahahahhaee ne geldikii kusura bakmayın getiremiyoruzmu diyorlar margam
BananekSabirsizlanmaaaa
ivetto bekleme bayağı keyif veriyor insana...Diyorsun ku sonunda kalbimi hos edecek bir sey ise seve seve beklerimmmm . Ahahaha bunu herkes bekler herhaldeee
Bekle bekleeee :) napiyorsun cadiii :)Bananek
Yok getircek diyip teslim tarihi yazmislar ama yok ortalikda ahahahahha
Aslinda o durumun vermemesi gerekmez mi ben o konularda meraktan catliyorumm bu gibi konularda isyan etsemde bekliyorim ahahahahivetto bekleme bayağı keyif veriyor insana...
Aglanacak halimiza guluyoruz cidden (( off kakommm yaaaaa
he valla.. baksana bir hafta ne demekk yok bide tarihinide yollamışlar sana..sen evde gözüküyorsun bugün gene çıkma bir yere ..gelirler,,melirlerr.Aglanacak halimiza guluyoruz cidden (( off kakommm yaaaaa
Bugun geldiler geldiler gelmezlerse gidicem subesine ! Hangi subede onu da bilmiyorum ki iki tane sube var ..m aayy tovbeeee bir daha bu firmayla bisi yollatirsamhe valla.. baksana bir hafta ne demekk yok bide tarihinide yollamışlar sana..sen evde gözüküyorsun bugün gene çıkma bir yere ..gelirler,,melirlerr.
bugün hafta başı gelirr margamm merak etme..Bugun geldiler geldiler gelmezlerse gidicem subesine ! Hangi subede onu da bilmiyorum ki iki tane sube var ..m aayy tovbeeee bir daha bu firmayla bisi yollatirsam
Ders çalışıyorum güya sen napıyonBekle bekleeee :) napiyorsun cadiii :)
birşeyler atıştırdım :) biraz kk da dolanıp bende dersa kaçıcam kolay gelsin fıstığımDers çalışıyorum güya sen napıyon
cumartesi bile gelmediyse bugün hiç gelmezbugün hafta başı gelirr margamm merak etme..
dün hava kapalıydı burada margam ilk defa bunaldım kapalı havadanmahperi hatun çok güzel bir gün olduğu gibi çok sıcak bir gün bugün