- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.081
cnm test yapamda giderim duruma göre cnmEmin olmak icin hastaneye gitsen tubisimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm test yapamda giderim duruma göre cnmEmin olmak icin hastaneye gitsen tubisimmmm
ahaha vayy bee Huy Meselesi ahh cnmm sen bnmde ne istediğimi de bilmion galbaa bende bebek istiyorm adetim gelmedi inş bebek gelmiştirYa ben simdi margaya ozelden hamileyim galiba dedim. Oda bana insallah yoktur cnm dua edicem snn icin dedi. Oysaki ben o bebegi uzun calismalar sonucu mum isinda elde ettim
Masalmi ne masali masal falan dinlemez afakanlar basar onlari cirlar sacimi yolar kalkarlar.Al onlarida koynuna hep birlikte uyuyunn masal anlat sen onlara kufimmmmm
Beni sinir etme yoksa daha fazla operim yanaklarindannnnn :))katılsam mı acaba, marga
Ayyy cok merak ettim ben o yaramazlariii yirim yirimmmm :))Masalmi ne masali masal falan dinlemez afakanlar basar onlari cirlar sacimi yolar kalkarlar.
Insallah insallah :) bak bu sefee dogru dileklerd bulunuyorummm ahahhaa :)ahaha vayy bee Huy Meselesi ahh cnmm sen bnmde ne istediğimi de bilmion galbaa bende bebek istiyorm adetim gelmedi inş bebek gelmiştir
Ne zaman yapican testi tugbisimmmmmm :)cnm test yapamda giderim duruma göre cnm
Haahah
gel dedim birlikte yiyelimm dedimmmmm illa ona göndercekmişssin hıhAma sana da gonderdiydimmm
geçmiş olsun habiş ,neyin varBurdatimmmm rahatsizdim.birazzz girmiyordumm
Yok istemem. Hamile halimle canim bisey cekti onuda baskasina yaptin. Baskasina yaptiini ben istemem istahim kacti
Saka yaptim cancagizim. Sagolasin eline koluna saglik ama inan gercekten cnm cekmisti ama gecti. Benim canim genelde tuzlu seyler istiyor. Agzima tuz dokesim varyarin da sana yaparim
Ben en cok seyde guldum adama diyorya s...gibi dikiliyosun tepemde benim kayis koptuhahahahahaha iyi ki bilmiyor
Burdatimmmm rahatsizdim.birazzz girmiyordumm
Saka yaptim cancagizim. Sagolasin eline koluna saglik ama inan gercekten cnm cekmisti ama gecti. Benim canim genelde tuzlu seyler istiyor. Agzima tuz dokesim var