- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
ama romantik konularda beklemeyi bende severimm..Severim ben bekleyince daha tatli gelmiyor nu sonunda ki her neyse artik ona kavusundaa
Sen sevmiyorsun herhaldeeee
Bende boga burcuyummmmmm ama sevip sevmedikleri i bilmiyorummmm ben seviyorum ama beklemeyiiiben koç burcuyum ondan herhal anında sonuca ulaşmayı seviyorum benn..
ee ne geldikii kusura bakmayın getiremiyoruzmu diyorlar margamFirmadan alisveris sonucunda degul bireysel gonderi diyimeyim ben sanaama yok ortalikta kargo falan. Telefonuma mesajda geldi bi de.
SabirsizlanmaaaaDaha çok var oylamaya
Diyorsun ku sonunda kalbimi hos edecek bir sey ise seve seve beklerimmmmama romantik konularda beklemeyi bende severimm..
Yok getircek diyip teslim tarihi yazmislar ama yok ortalikda ahahahahhaee ne geldikii kusura bakmayın getiremiyoruzmu diyorlar margam
ivettDiyorsun ku sonunda kalbimi hos edecek bir sey ise seve seve beklerimmmm. Ahahaha bunu herkes bekler herhaldeee
Bekle bekleeee :) napiyorsun cadiii :)Bananek
Yok getircek diyip teslim tarihi yazmislar ama yok ortalikda ahahahahha
Aslinda o durumun vermemesi gerekmez miivetto bekleme bayağı keyif veriyor insana...
Aglanacak halimiza guluyoruz cidden
he valla.. baksana bir hafta ne demekk yok bide tarihinide yollamışlar sana..sen evde gözüküyorsun bugün gene çıkma bir yere ..gelirler,,melirlerr.Aglanacak halimiza guluyoruz cidden(( off kakommm yaaaaa
Bugun geldiler geldiler gelmezlerse gidicem subesine ! Hangi subede onu da bilmiyorum ki iki tane sube var ..m aayy tovbeeee bir daha bu firmayla bisi yollatirsamhe valla.. baksana bir hafta ne demekk yok bide tarihinide yollamışlar sana..sen evde gözüküyorsun bugün gene çıkma bir yere ..gelirler,,melirlerr.
bugün hafta başı gelirr margamm merak etme..Bugun geldiler geldiler gelmezlerse gidicem subesine ! Hangi subede onu da bilmiyorum ki iki tane sube var ..m aayy tovbeeee bir daha bu firmayla bisi yollatirsam
Ders çalışıyorum güyaBekle bekleeee :) napiyorsun cadiii :)
birşeyler atıştırdım :) biraz kk da dolanıp bende dersa kaçıcamDers çalışıyorum güyasen napıyon
cumartesi bile gelmediyse bugün hiç gelmezbugün hafta başı gelirr margamm merak etme..
dün hava kapalıydı burada margam ilk defa bunaldım kapalı havadan