- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.161
aslında burdada kapalıydı , ama çok güzel hava böyle ılık ılık..dün hava kapalıydı burada margam ilk defa bunaldım kapalı havadan
ama yağmur geliyormuş :) sen neler yapıyorsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında burdada kapalıydı , ama çok güzel hava böyle ılık ılık..dün hava kapalıydı burada margam ilk defa bunaldım kapalı havadan
Teşekkürler canım :)birşeyler atıştırdım :) biraz kk da dolanıp bende dersa kaçıcam kolay gelsin fıstığım
kakaooo bakkkkkk ne yazıyooooooooorrrrivetto bekleme bayağı keyif veriyor insana...
Tabi ki de ♥S♥E♥N♥ margamE-brulim seni bu kadar çok mutlu eden nedir ebrummm
bu cevap bir yerden tanıdık geliyor banaaaaaaaa napıyorsun ebruşummmTabi ki de ♥S♥E♥N♥ margam
Tanidik mi? atiyorsunbu cevap bir yerden tanıdık geliyor banaaaaaaaa napıyorsun ebruşummm
sizin sayenizde düzgün bir kahvaltı yapabiliyorum artık
daha bugün dağıtıma çıkarılmış canımmm inşallah bu akşam elimde olur :) evet sayenizde.. :) hiç yemeden bir faydasını göremiyorum ki..Tanidik mi? atiyorsun
Calisiyorum bitanem, sen ne yapiyorsun?
Evet ya cok sükür insan gibi yemege basladin
Bekledigin kargo geldi mi canim?
bugün gelir bu kargooo
İnşallah kakomm yazdıklarımızı mı gördüler acaba heee ahahahabugün gelir bu kargooo
ya hamile olabilmek için iki çizgi çıkması gerekio kırmızı şekilde ama hamileliğin başlarjnda kırmızının yanındaki beyaz yada pembe oluo ama emin olabilmek için tekrarlamamız lazmHangi tarafta cikti cizgii bana acik konusunnnn yoksa bak yanlis dua ediyorummm ((
ya hamile olabilmek için iki çizgi çıkması gerekio kırmızı şekilde ama hamileliğin başlarjnda kırmızının yanındaki beyaz yada pembe oluo ama emin olabilmek için tekrarlamamız lazm
Kuzum ben iki gündür trabzon hurmasi yiyorum o da cok faydali, bir deneyebilirsin :)daha bugün dağıtıma çıkarılmış canımmm inşallah bu akşam elimde olur :) evet sayenizde.. :) hiç yemeden bir faydasını göremiyorum ki..
birşeyler atıştırdım derse kaçıcam , ama öncesinde sporumu şimdi mı yapsam yoksa akşam mı yapsam karar veremedimmm yardımcı kaptanımmm civap viriniz lütfennn ne zaman yapayımm
Silik cizgi mi cikti kuzum?ya hamile olabilmek için iki çizgi çıkması gerekio kırmızı şekilde ama hamileliğin başlarjnda kırmızının yanındaki beyaz yada pembe oluo ama emin olabilmek için tekrarlamamız lazm
napim uzanıorum cnm sen napıosun?Hadi bakalım hayırlısı olur tubişim o zamannnnn :) napıyorsun :)
evet canım belli belirsiz bi çizgi vardı bakalım tekrarlıycam bi zaman sonraSilik cizgi mi cikti kuzum?
Ay hadi hayirlisi :) bizim topige atsana resmini merak ettim.evet canım belli belirsiz bi çizgi vardı bakalım tekrarlıycam bi zaman sonra
resimde görünmüo görünse dakka durmam atarım cnmAy hadi hayirlisi :) bizim topige atsana resmini merak ettim.
Hakkinda hayirlisi olsun Tubis, Allah gönlüne göre versin insallah. Kac günün kaldi?resimde görünmüo görünse dakka durmam atarım cnm