En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

ivett:oops::oops:o bekleme bayağı keyif veriyor insana...:KK49:
kakaooo bakkkkkk ne yazıyooooooooorrrr :KK57::KK57::KK57::KK57:

ohaaaaa

kargo.png

bu cevap bir yerden tanıdık geliyor banaaaaaaaa:KK200::KK200::KK200: napıyorsun ebruşummm

sizin sayenizde düzgün bir kahvaltı yapabiliyorum artık :KK45::KK45::KK45::KK45:
Tanidik mi? :KK64: atiyorsun :KK48:
Calisiyorum bitanem, sen ne yapiyorsun?
Evet ya cok sükür insan gibi yemege basladin :kk77:
Bekledigin kargo geldi mi canim?

Tanidik mi? :KK64: atiyorsun :KK48:
Calisiyorum bitanem, sen ne yapiyorsun?
Evet ya cok sükür insan gibi yemege basladin :kk77:
Bekledigin kargo geldi mi canim?
daha bugün dağıtıma çıkarılmış canımmm inşallah bu akşam elimde olur :) evet sayenizde.. :) hiç yemeden bir faydasını göremiyorum ki..

birşeyler atıştırdım derse kaçıcam , ama öncesinde sporumu şimdi mı yapsam yoksa akşam mı yapsam karar veremedimmm yardımcı kaptanımmm civap viriniz lütfennn ne zaman yapayımm:KK15:

Hangi tarafta cikti cizgii bana acik konusunnnn yoksa bak yanlis dua ediyorummm :KK43:((
ya hamile olabilmek için iki çizgi çıkması gerekio kırmızı şekilde ama hamileliğin başlarjnda kırmızının yanındaki beyaz yada pembe oluo ama emin olabilmek için tekrarlamamız lazm

daha bugün dağıtıma çıkarılmış canımmm inşallah bu akşam elimde olur :) evet sayenizde.. :) hiç yemeden bir faydasını göremiyorum ki..

birşeyler atıştırdım derse kaçıcam , ama öncesinde sporumu şimdi mı yapsam yoksa akşam mı yapsam karar veremedimmm yardımcı kaptanımmm civap viriniz lütfennn ne zaman yapayımm:KK15:
Kuzum ben iki gündür trabzon hurmasi yiyorum o da cok faydali, bir deneyebilirsin :)

Kolay gelsin, bence simdi yap sporunu cünkü aksama sallarsin :)

X