- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.001
Bende hiç görmedimmmm nerdeler acabaaa
kankişim bak sanane getirdimnm
Bende hiç görmedimmmm nerdeler acabaaa
kankişim bak sanane getirdimnm
Ne demisler "Mal bulanindir"cikilatar benim oldu ,tesekkurler margacim
ayıpsın iç bakarız icabında.. fal bizim işimizdir kih kih ahahahaVavvvvvv cok tesekkur ederim beybisi cok guzel gorunuyor..fal bakacan mi bana:)
afiyet bal şeker olsun nurummmmmNe demisler "Mal bulanindir"cikilatar benim oldu ,tesekkurler margacim
Iyi ettin canim degisiklik iyidir..o eski avatarım bütünleşmişti benle sıkıldım bunu koyayım dedim :)
Yaaa guzin ablanin eline su dokecen desene ay simdi sosyal medyada bir yazi okudum hem guldum hem korktum..ayıpsın iç bakarız icabında.. fal bizim işimizdir kih kih ahahaha
ayy ne okudun bana da söylee :)Yaaa guzin ablanin eline su dokecen desene ay simdi sosyal medyada bir yazi okudum hem guldum hem korktum..
bekliyorum rabişkooo
Ayyy korkunc ama bak erkek dadanmis cok komik yaa:))ayy ne okudun bana da söylee :)
aaaa korkunçlu şeyler anlatmaaaaaaAyyy korkunc ama bak erkek dadanmis cok komik yaa:))
Hosgeldin nurcum:)
aaaa korkunçlu şeyler anlatmaaaaaakorkarım gece gecee
Ceylinimdeceylinim geçen senin açtığın konuyu gece yarısı okudum nasıl korktum varyaaaaa
afiyet bal şeker olsun nurummmmm
ne istersin başkaaaaa söyleeee
şöyle senin mutfaktan buralara koyabileceğin tatlı çeşitleri var mıı gözümüz doysun
Evet canım kardeşinin konusuuuu , şuan nasıl ciddenKardesimin konusunu mu ?
telefondan girdiğin için yok diyorsun yani eeee nasıl doyacak bu gözlerimiz aşk olsunTatli sozun yeter canim
mutfaktan tabi ki eklerim ama resimleri pc attim , acinca buraya da eklerin ara ara
telefondan girdiğin için yok diyorsun yani eeee nasıl doyacak bu gözlerimiz aşk olsun
ahahahahahha hadi hadiiiii tatlılar sendennnnnBu satte goz doymasi zararliymis zaten canim ,gozezite yapiyormus diyo uzmanlar
kız konuya okumaya daldın unuttun biziAyyy korkunc ama bak erkek dadanmis cok komik yaa:))