- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bilmiomki bitanem zaten kasık batmam başlamıştı bide geçen gece ağrıyla uyandım feci bi şekilde çarşambamıydi o gece iki kasığımdan geliodu ağrı ama soldakinden daha güçlü geliodu perşmbede işte sol kasığıma sancı şeklinde girmeye devam etti bugğnde hop sağ göğsüme aynı sancı girmeye başladı bat günümde yarın :/ gaz şişkinlik zaten bir haftadır var gibi öle bitanem işte görücez bakalım bekleyipOyyy bugün herkesin bir yeri ağrıyor, ne oldu size kızlar, dikkat mi etmiyorsunuz kendinize hııı..
çok geçmiş olsun tubişim , ne ağrısı bu ?
rica ederim canım beğenmene sevindimmmm, şakacıCook hos cok begendim canım tesekkür ederim..
mutlaka doktora git ihmal etmee tubiş.. gidince de bana haber verbilmiomki bitanem zaten kasık batmam başlamıştı bide geçen gece ağrıyla uyandım feci bi şekilde çarşambamıydi o gece iki kasığımdan geliodu ağrı ama soldakinden daha güçlü geliodu perşmbede işte sol kasığıma sancı şeklinde girmeye devam etti bugğnde hop sağ göğsüme aynı sancı girmeye başladı bat günümde yarın :/ gaz şişkinlik zaten bir haftadır var gibi öle bitanem işte görücez bakalım bekleyip
önce bi test yapakta gidicez inş... emin deilim bu ayda olmadı galiba ama bakalımmutlaka doktora git ihmal etmee tubiş.. gidince de bana haber ver
Canım çok bildirim geliyordu ondan kapadım , avatarına bayıldımm biz miyim kankiiHuy Meselesi canım profilini kapamışsın neden ki:))
Ben soru çözmeye daldım canımKanki herkescikler gitmiş ..
inşallah olmuştur canım benimmm :) öyle olumsuz düşünme hemen..önce bi test yapakta gidicez inş... emin deilim bu ayda olmadı galiba ama bakalım
Canım çok bildirim geliyordu ondan kapadım , avatarına bayıldımm biz miyim kankii
çok şekerler bayıldım valla :) çatlak la papatya bizi satışlardaaa unuttular bizi dimi kanki..Biz olalım kanki evet cok hoşlar
Üniversiteye mi gidiyorsun canımBen soru çözmeye daldım canım
Bıraktığım okula tekrar devam etme çabası içindeyim şuanÜniversiteye mi gidiyorsun canım
ama benim avatarımda ki beyin gözlükleri daha yakıyo dimi..Üniversiteye mi gidiyorsun canım
Papatya gelinimi uyutuyordur..çok şekerler bayıldım valla :) çatlak la papatya bizi satışlardaaa unuttular bizi dimi kanki..
Bende hiç görmedimmmm nerdeler acabaaaPapatya gelinimi uyutuyordur..evet satti bizleri bugun hec gormedim
Evet cok sasirdim degistirmissin avatarini ama buda guzelama benim avatarımda ki beyin gözlükleri daha yakıyo dimi..
İnanmayin mudurum
Su kk da rabia kadar ispikci ve de fitneci ikinci bi uye daha yok
Hem gecen gun bi itirafta bulundu onu aciklamam gerekiyor ... " Ben üç harliyim" didi , yani "Ali" mis aslinda veya "Can" da olabilir bilemiyorum
Onu hapse tikmamak icin ortada bi sebep kalmadi mudurum , cimbizina zahmet
o eski avatarım bütünleşmişti benle sıkıldım bunu koyayım dedim :)Evet cok sasirdim degistirmissin avatarini ama buda guzel