- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.041
kız nur ben senle konuşurken sanki kufi ile yazışıyormuş hissine kapılıyorum hııı
Ikinizde cok tatlisiniz ondan olsa gerek :)Niye ki gi
Kökünü kazıdılar resmen margişim adam yok oldu resmenİyi yaptın canım , hoşgeldin , mune abla yada kazen abi gelince atarlar onu ..
Ama bu tam sanki sensin profiline acayip yakışıyor...sıkıntım 1 saat bile sürmedi ahahaha bak yine döndüm eski halimee
kırmızıları görmeye hazır kızgın bi boğa gibiyim :))inşallah olmuştur canım benimmm :) öyle olumsuz düşünme hemen..
Ikinizde cok tatlisiniz ondan olsa gerek :)
Herkeslere gunaydinlar...
Huy Meselesi bende diyom niye kulaklar uguldadi.
nuryolu bu bi isaret gel tanisak koklasak
Ben burcu. 2 kizce anasiyim bide sanirim haftasini bilmedigim bir elyin tasiyorumTanisalim tabi
Allah razı olsun canım canım benim :* hamd olsun bebiş iyi teyzesi, Rabbim sanada tüm isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin (amin) ❤Benim icin öylesin Tuğba'm bende iyiyim cok şükür bebiş nasıl..??
Ben burcu. 2 kizce anasiyim bide sanirim haftasini bilmedigim bir elyin tasiyorumkaynasmayi severim
Ben burcu. 2 kizce anasiyim bide sanirim haftasini bilmedigim bir elyin tasiyorumkaynasmayi severim
Amin canim. Ya bacim elin degmisken inan basim donuyor uykuluyum bi pasta yapsan meyvelisinden ne makbule gecer haaa. Kahveni yaparim ben bol kopukluAllah saglikla kucaklamagi nasip etsin canim