- 28 Mart 2013
- 12.809
- 17.266
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
Evet canım kardeşinin konusuuuu , şuan nasıl cidden
Oh oh iyi bari , zor olur onun için hep rahat uyusunEheheh
Kız dışarıdan korkunç değildir yine, gece o ani düşün bir de :)
Şimdi uyuyor valla mışıl mışıl
Oh oh iyi bari , zor olur onun için hep rahat uyusun
ahahahahahha hadi hadiiiii tatlılar sendennnnn
Yok Kiz sende gel harbi cimcimede var:))) cok komik.kız konuya okumaya daldın unuttun bizi
Ohooo resimler dün geldi bile :) var var her zaman ki gibi :) bende ne yapayım bdv konudan konuya akıyorummm su gibiHatırlamıyor bile sabah :)
Sen napiyorsun başvuran var mi yarışmaya ?
Gördüm erkek üyeyi diyorsunuz, yok ben almıyım.Yok Kiz sende gel harbi cimcimede var:))) cok komik.
Sabah uyanında burada nur yolundan kahvaltı sofrası görmek istiyorummmBenim kuzucuklar uyumak uzere , birakirsam acimaz sabahlatirlar beni azmanlar
Yarin yuklim ,soz
Ohooo resimler dün geldi bile :) var var her zaman ki gibi :) bende ne yapayım bdv konudan konuya akıyorummm su gibi
:))Gördüm erkek üyeyi diyorsunuz, yok ben almıyım.
tamam canim geldim geldim :))Gördüm erkek üyeyi diyorsunuz, yok ben almıyım.
Hosgeldin ceylinim:)Ooo bu ne hız ya maşallah. :)
Sabah uyanında burada nur yolundan kahvaltı sofrası görmek istiyorummm
Hosgeldin ceylinim:)
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin:)Hosbuldum canım nasılsın ? :)
Iyiyim canim cok sukur sen nasilsin:)
sıkıntım 1 saat bile sürmedi ahahaha bak yine döndüm eski halimeeHosgeldin ceylinim:)
bir daha kine katılırsın artık nurum sende o marifetli eller olduğu süree ohoooooo daha neeO kadarina soz vermim
Firsat bulsam "kofteler"e katilcaktim malesef nasip olmadi :/
İyi yaptın canım , hoşgeldin , mune abla yada kazen abi gelince atarlar onu ..:))
tamam canim geldim geldim :))
bir daha kine katılırsın artık nurum sende o marifetli eller olduğu süree ohoooooo daha nee
kız nur ben senle konuşurken sanki kufi ile yazışıyormuş hissine kapılıyorum hıııTesekkurler tatliminsh ,bi dahaki kategoriyi iple cekiyorum zaten