En Tarz Üye Yarışması Başvuru Topiği ✄ Kazak & Pantolon Kombinleri

Oyyy bugün herkesin bir yeri ağrıyor, ne oldu size kızlar, dikkat mi etmiyorsunuz kendinize hııı..
çok geçmiş olsun tubişim , ne ağrısı bu ?
bilmiomki bitanem zaten kasık batmam başlamıştı bide geçen gece ağrıyla uyandım feci bi şekilde çarşambamıydi o gece iki kasığımdan geliodu ağrı ama soldakinden daha güçlü geliodu perşmbede işte sol kasığıma sancı şeklinde girmeye devam etti bugğnde hop sağ göğsüme aynı sancı girmeye başladı bat günümde yarın :/ gaz şişkinlik zaten bir haftadır var gibi öle bitanem işte görücez bakalım bekleyip

bilmiomki bitanem zaten kasık batmam başlamıştı bide geçen gece ağrıyla uyandım feci bi şekilde çarşambamıydi o gece iki kasığımdan geliodu ağrı ama soldakinden daha güçlü geliodu perşmbede işte sol kasığıma sancı şeklinde girmeye devam etti bugğnde hop sağ göğsüme aynı sancı girmeye başladı bat günümde yarın :/ gaz şişkinlik zaten bir haftadır var gibi öle bitanem işte görücez bakalım bekleyip
mutlaka doktora git ihmal etmee tubiş.. gidince de bana haber ver

Papatya gelinimi uyutuyordur..:KK45: evet satti bizleri bugun hec gormedim:63:
Bende hiç görmedimmmm nerdeler acabaaa :63:

kankişim bak sanane getirdimnm

rumeli5.jpg

:KK70::KK70: nuryolu nuryolu inanalım mı rabia'ya:-)

İnanmayin mudurum :rolleyes:
Su kk da rabia kadar ispikci ve de fitneci ikinci bi uye daha yok :KK53:
Hem gecen gun bi itirafta bulundu onu aciklamam gerekiyor ... " Ben üç harliyim" didi , yani "Ali" mis aslinda veya "Can" da olabilir bilemiyorum :KK53:
Onu hapse tikmamak icin ortada bi sebep kalmadi mudurum , cimbizina zahmet :KK30:

İnanmayin mudurum :rolleyes:
Su kk da rabia kadar ispikci ve de fitneci ikinci bi uye daha yok :KK53:
Hem gecen gun bi itirafta bulundu onu aciklamam gerekiyor ... " Ben üç harliyim" didi , yani "Ali" mis aslinda veya "Can" da olabilir bilemiyorum :KK53:
Onu hapse tikmamak icin ortada bi sebep kalmadi mudurum , cimbizina zahmet :KK30:

asıl üç harfli benim söyler misin rabiaya tanışalımm :KK53::KK53::KK53:

X