- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bu sezon ruganlar moda canım bende ki de rugan , birde ona uygun parlak puf montlardan almıştımmBordooo rugan:)) aynı zamanda deri istiyom sanırım ne istediğimi bilmiyorum
rica ederim adracım :)Sağol canım.
Süpersin:)bu sezon ruganlar moda canım bende ki de rugan , birde ona uygun parlak puf montlardan almıştımm
Butun gün yttım bende simdi uyandım... Cay yapıyorum gel bireber icekValla ben kk da geziniyorum canım sizle sohbet ediyorummm :) sen neler yapıyorsunn
çekirdekleri alıp geliyorum kankiii , bizim senle bu çekirdek sevgimiz ne olacakButun gün yttım bende simdi uyandım... Cay yapıyorum gel bireber icek
ay ben bazen kendimi bi kaptırıyorum , kabuklu falan hepsi karışıyorEki Görüntüle 1696588 Getirdim getirdim haydini cıtlayak.. Valla bende bilmiyorum ne olacak..
Ayyy Ahahaha bende bende annem hic sevmez bune ye ye bitmiyor diyoray ben bazen kendimi bi kaptırıyorum , kabuklu falan hepsi karışıyor
birde mesela bir şeyler uğraşırsam , kabukları çekirdek olan kaba atıyorum ahahahaAyyy Ahahaha bende bende annem hic sevmez bune ye ye bitmiyor diyor
kufiiiii , neyin var beybiiiiBaktim kaciyomsancilar sancilar fenalardayim ya
Kanki bu şarkı benden sana gelsinnButun gün yttım bende simdi uyandım... Cay yapıyorum gel bireber icek
Bebek yerlesmesi sanirim.kufiiiii , neyin var beybiiii
oooo tubiş hanım siz buralara gelir miydiniz yaaa hıhHuy Meselesi bitanemm napıonn kuzucummm❤❤❤♔♚
Bebek yerlesmesi sanirim.bilmiyorum kasiklar karin bosluk vs bi hareketlenme bide gaz sancisi gibi tuhaf bisey. neyse kactim yarin gelirim balim herkese ii geceler
gelirim tabi ki bitanem napam ağrı sancı gaz rahim kasılması her türlü işler güçler ... sen napıon bende seni özlüomm kuzummmmoooo tubiş hanım siz buralara gelir miydiniz yaaa hıhdurum modum: seni özlüyorummmm
sen neler yapıyorsun tatlım:)
Oyyy bugün herkesin bir yeri ağrıyor, ne oldu size kızlar, dikkat mi etmiyorsunuz kendinize hııı..gelirim tabi ki bitanem napam ağrı sancı gaz rahim kasılması her türlü işler güçler ... sen napıon bende seni özlüomm kuzummmm
Cook hos cok begendim canım tesekkür ederim..Kanki bu şarkı benden sana gelsinn