En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Hızlı ve öfkeli 3 izledim
Ehh idare ederdi
Bazı sahneler güzeldi
Özellikle ilk başı , sarışın çirkin kız için yarışmaları
Daha sonra tokyoya gitmesi
Tokyo ne kötü bir şehirdi öyle yaw
Ama araba sahneleri iyidi
10/4:CüvCüv:

kız kaç yaşındasın, ben de yaşlıyım, senin kuzen de bu sitede olmasın :):):):):)miki ruk da iyidir ama ya delikafadulden

kız kaç yaşındasın, ben de yaşlıyım, senin kuzen de bu sitede olmasın :):):):):)miki ruk da iyidir ama ya delikafadulden

76lıyım.(( yok kuzenler sınava hazırlanıyor derece bekleniyor. pc yi bile açmıyorlar.
miki ruk çokkkkk iidir.:)))

yumurta ile ilgli fikirlerinize teşekkürler

yorumlarda bir kısım çook beğenirken bir kısmda hayartımda izlediğim en bayık film demişti, bende onlara ve size güveniyorum boşa vakit harçamak istemiyorum

Dün akşam ıvedik2 yi izledim, sanatla v.s. hiç alakası yok tıpkı ilki gibi ama çok güldüm.

Şimdi sırada üç maymun var

recep ivediğin 2 flminide hiç beğenmedim çok bayağı:dilcikar:
hiç gülemedim bile sadece uzak doğudan mabbeti komikti az başkada gülmedim:1no2:
kötüydü bencede çokk

hiç gülemedim bile sadece uzak doğudan mabbeti komikti az başkada gülmedim:1no2:
kötüydü bencede çokk

aynen yani aynen !! bunların yanınsda birde bayalıkta vardı filmde..
bu kadar ınsan nesine yandı tutuştu bu filmin anlayamıyorum yani..

ona verilen paraya yazık ...

osmanlı cumhuriyeti güseldi ama..
ata oldugu için direk mızah beklentisi içinde giriyosun fılme ama bu sefer dramadaki başarısını görüyosun adamın..
biraz yüzeysel kaldığını düşünüyorum filmin..
çok etkileyici bir tat bırakmadı acıkcası lakin vrilen mesaj anlayana yeterliydi..

kötüydü bencede çokk
kesinlikleee :1no2:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

şimdi gerçek masalları izledim çok güzel tavsiye ederim eğlenceli bir film adam sandler hayranlarına duyurulur

the prestij'i izledim mükemmel bi filmdi.

ee ben onu da izlicem:1rolleyes: elimde bi dünya film var işsizlikten hepkaydirigubbakcemile3yakında cd ci dükkanı açcam zatii bu gidişle delikafaduldensağol yorum için
ben çok şey izlicem ama mirmirmirmiroffffmirmirmirmirzor geliyo

the prestige gerçekten çok güzel, öneririm mıltımım

yakışır valla a.s.

Datlummmm :1hug: ya aklıma jim carrey'nin the number 23 filmi geldi (23 nömaroo)
O da güzeldi..Ben biraz karışık filmleri seviyorum galiba, hani çözmeye çalışmak, aklımın karışması hoşuma gidiyor, tabi sonunda hiç soru işareti kalmamalı aklımda...23 numara da güzel film, ama sıkılanlar da olabilir belki

sositosositoherkes güzel demiş prestije zaten çok duyardım adını da izlemek bi türlü nasip olmadı
ama sihirbazı izledim:1rolleyes: sonunu fln annamadım ama benden de beklenen performans budur zaten:mymeka:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

bende geçen AWAKE (ANESTEZı) filmini izlediydim
hiç beğenmedim:dilcikar:
imdb puanı 6.5 muşfisfisfis
çocuk anestezik farkındalık yaşıyor ruhu ortalıkta geziniyor sonra annesi ölüyo onunda ruhu geziniyokaydirigubbakcemile3ana-oğul oturup konuşuyolarkaydirigubbakcemile3

Anesteziyi izlemiştim ben de, izlemesenizde birşey kaybetmezsiniz..
Şimdi yeni izleyeceklerimi yazayım, bazıları baya oldu çıkalı ama ben anca izin günlerimde (çarşamba) 3 film izleyebiliyorum delikafadulden

YEDı YAŞAM / will Smith ismini görünce izleyeyim dedim kaydirigubbakcemile3

FORREST GUMP / Tom Hanks- psikolojik filmler ilgimi çeker..

BENJAMıN BUTTON'IN TUHAF HıKAYESı /Brad Pitt- Konusu farklı geldi..

Bakalım izliyim bunları sölerim size delikafadulden

Belki izleyeniniz vardır, tuce kesin islemiştir kaydirigubbakcemile3

şimdi gerçek masalları izledim çok güzel tavsiye ederim eğlenceli bir film adam sandler hayranlarına duyurulur
severim bu adamı eğlencelikte lazım değilmi henüz izlemedim ama izleyeceklerim arasındaydı kaydirigubbakcemile5
Bence de mükemmel, heleki sonu :jeyyar:
Prestijin ardından da Sihirbaz yakışır

evt ikiside güzeldi .onlar zaten aynı anda geldi değilmi öyle hatırlıyorum sanki aynı gün izlemiştim çünkü :uhm:

yedi yaşam ı hatırlayamadım nedense :uhm: yeni mi
forrest gump söze ne hacet kaç kez izlediğimi bilmiyorum yinede izlerim :asigim: :asigim:
benjamin güzeldi oscarda azıcık haksızlığa uğradı ama
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…