:))) siz daha tatlısınız.
benim kuzenlerde fena aşık o oğlana edvırt mıydı? aman bir gör sabahtan akşama anlatırlar. boy boy odalarda afişler 5 kez sinemada bi 10 kez evde filmi seyretmeler kitapları 3 günde okumalar(hepsini)4. de netteymiş sanırım ordanmı ne okuyolarmış. hönnk kalmıştım.:))) bide ben bunlara milyon tane film söleirm seyretmezler demesinler mi noluurrrr seyretttt bize dönn. seyrettik vesselam döndük. ne dediler film nasıldı yerine çokkkk tatlıııı dimi??? ben yaşlıyım yahu.
yalnız vampirlerin hepsi çok güzel sanırım kitapta daha ayrıntıları vardır henüz gelmedim oraya.bide kız da fena rol yapmamış bence kitapta daha ezik gibi duruyo sanki.siz daha iyi bilirsiniz henüz başlardayım çok.
bendeki miki ruk halleri sanırım tuce:))) kolaylıklar dilerim :)))
kız kaç yaşındasın, ben de yaşlıyım, senin kuzen de bu sitede olmasın :):):):):)miki ruk da iyidir ama ya delikafadulden
yumurta ile ilgli fikirlerinize teşekkürler
yorumlarda bir kısım çook beğenirken bir kısmda hayartımda izlediğim en bayık film demişti, bende onlara ve size güveniyorum boşa vakit harçamak istemiyorum
Dün akşam İvedik2 yi izledim, sanatla v.s. hiç alakası yok tıpkı ilki gibi ama çok güldüm.
Şimdi sırada üç maymun var
recep ivediğin 2 flminide hiç beğenmedim çok bayağı:dilcikar:
hiç gülemedim bile sadece uzak doğudan mabbeti komikti az başkada gülmedim:1no2:
kötüydü bencede çokk
kesinlikleee :1no2:recep ivediğin 2 flminide hiç beğenmedim çok bayağı:dilcikar:
hiç gülemedim bile sadece uzak doğudan mabbeti komikti az başkada gülmedim:1no2:
kötüydü bencede çokk
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisaynen yani aynen !! bunların yanınsda birde bayalıkta vardı filmde..
bu kadar ınsan nesine yandı tutuştu bu filmin anlayamıyorum yani..
ona verilen paraya yazık ...
osmanlı cumhuriyeti güseldi ama..
ata oldugu için direk mızah beklentisi içinde giriyosun fılme ama bu sefer dramadaki başarısını görüyosun adamın..
biraz yüzeysel kaldığını düşünüyorum filmin..
çok etkileyici bir tat bırakmadı acıkcası lakin vrilen mesaj anlayana yeterliydi..
the prestij'i izledim mükemmel bi filmdi.
ee ben onu da izlicem:1rolleyes: elimde bi dünya film var işsizlikten hepkaydirigubbakcemile3yakında cd ci dükkanı açcam zatii bu gidişle delikafaduldensağol yorum için
ben çok şey izlicem ama mirmirmirmiroffffmirmirmirmirzor geliyo
the prestige gerçekten çok güzel, öneririm mıltımım
the prestij'i izledim mükemmel bi filmdi.
Bence de mükemmel, heleki sonu :jeyyar:
Prestijin ardından da Sihirbaz yakışır
yakışır valla a.s.
severim bu adamı eğlencelikte lazım değilmi henüz izlemedim ama izleyeceklerim arasındaydı kaydirigubbakcemile5şimdi gerçek masalları izledim çok güzel tavsiye ederim eğlenceli bir film adam sandler hayranlarına duyurulur
Bence de mükemmel, heleki sonu :jeyyar:
Prestijin ardından da Sihirbaz yakışır
Anesteziyi izlemiştim ben de, izlemesenizde birşey kaybetmezsiniz..
Şimdi yeni izleyeceklerimi yazayım, bazıları baya oldu çıkalı ama ben anca izin günlerimde (çarşamba) 3 film izleyebiliyorum delikafadulden
YEDİ YAŞAM / will Smith ismini görünce izleyeyim dedim kaydirigubbakcemile3
FORREST GUMP / Tom Hanks- psikolojik filmler ilgimi çeker..
BENJAMİN BUTTON'IN TUHAF HİKAYESİ /Brad Pitt- Konusu farklı geldi..
Bakalım izliyim bunları sölerim size delikafadulden
Belki izleyeniniz vardır, tuce kesin islemiştir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?