dün gece mutluluğu izledim özgü namalın çok güzel oynamış çokta anlamlıydı biraz ağır ilerlemesine reğmen verilen mesajı çok beğendim tavsiye ederim
Evet çok sevimliydi Özgü Namal orda.
Kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın a.s.
aa korku filmimi nicolas cage li :uhm:
yaa konsantre olamam ben o zaman nicolas cage li korku filminefisfisfis
mirrorsta da 24 teki dayıyı oynatmışlar beğenicem vardı ama keşke başkası oynasaymış demiştimfisfisfis
Evet çok sevimliydi Özgü Namal orda.
Kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın a.s.
meltem kız nıye komık mı buluyon nıcolas cage ı :roflol: ben bırazcık komık buluyorum melekler sehrınde fılan artık ıyıce emın oldumkaydirigubbakcemile3
tuce içimdeki denizin konusu çok güzelmişsenağlama
imdb puanı da 8.1 miş senağlama
buldumda filmi alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3evet galbaakaydirigubbakcemile3biraz komik geliyo korkucağım çıkmıyo hiçsırnaşık şey tipi korkuncuma gitmiyokaydirigubbakcemile3azcık daha saçlı olsa belki korkardım :smiley-cool:
tuce içimdeki denizin konusu çok güzelmişsenağlama
imdb puanı da 8.1 miş senağlama
buldumda filmi alkisalkisalkis
evet kesinlikle çok ii film. sinemada seyretmiştim çıkışta şoktaydık arkadaşımla uzun süre devam etti.
Javier Bardem in en iyi performanslarından biri. gerçi hepsinde döktürüyor o ayrı çok beğenirim. goranın hayaletleride ii ama en iyi performansı oscarı aldığı No Country For Old Men dir. izlemediysen onuda aradan çıkar.güneşli pazartesilerde de iyidir.
ya bir tane daha vardı çok beğendiğim filmi bulamıyorum adını.yarın bi bakayım arşive.
manyak oldum nan sizin yüzünüsden
deli gibi film isler oldum , sosyal hayatım bitti
bu kadar filmi ne zaman hangi arada isledinis nan
ben onun filmleri arasıdan no country for old meni hiç ama hiç beğenmedim ya, ne bileyim çok sıktı beni o film.
benim tek sosyal hayatım bu senağlama 16 yaşımdan beri her hafta sinemaya giderim, bu son iki yılda biraz kesintiye uğradı gerçi :a015:
Deli deli olmayı izledim
Güzel bir filmdi
özellikle küçük oyuncu elmanın oyunculuğu süperdi
10/7
Dünde Mirrorsu izledim Türkçe ismi Aynalar
Korku filmi arada güzel sahneler olduğu gibi
Saçma sahneleride yok değil
Sonu güzel bitti
Birde başroldeki hatuna hayran kaldım-tatlicadiarzu-
10/6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?