En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

yazildimi bilmiyorum ama caylak milyoner guzel bir film gorsel ogeleride cok fazla...

izledim canım bunları gerçekten iyi filmlerdi ben begendım hepsiniiiiiihihoyyyt

arkadaşlar dun de nicolas cage ın the Wicker man (lanetli ada ) filmini seyrettimmmm güzel ilginç bi film ama sonu kötü bitti cok merak etıım tahmın yuruttum ama asla tahmın edemeyecegınız sekılde bıtıyo bu da fılmı guzel kıldı benım acımdan :)

azelyacım hepsini izledim evet canım, ben anesteziyi de severim ama. çok farklı bir konusu olduğunu düşünürüm, hele o adamın hiçbir şey hissetmiyorum diye kendini kestiği sahne çok etkileyicidir. Yedi Yaşam mantık hatalarıyla dolu, beğenmedim ama etkileyici mi evet etkileyici ama 5/10 en fazla, yani tvde de izlesem olurdu. run forest run zaten muhteşem (life is a box of chocolate :)). benjamin button da iyi ama 10/10 değil yani çok mantık hatası var.

yaa ben adamın bişey hissetmiyorum diyip kendini kestiği sahneyi görmedim:1shok:
yaff nası izliyom annamadım hee:mymeka:
yoksa benimki kırpık fln mıydı acabafisfisfis

Ben anesteziyi pek net hatırlayamadım ya halbuki sinemada izledim ben o filmi kaydirigubbakcemile3 Filme dair aklımda kalanı söylicem ama orda şok olmuştum söylersem tadı kaçar -tatlicadiarzu- Şöle kopya vereyim; jessica albanın kim olduğunu öğreniyoz ya işte o zaman böle oldum :1shok:

Hancock, 1408 ve forest gump filimlerini aldım 1 saat önce :jeyyar: Bakalım çarşambaya kadar izlemeden nasıl durcam...Yedi yaşam eski değil canım 19 martta gösterime girdi diye biliyorum ben.Daha bizim cdciye düşmemiş :jeyyar:

Fast and Furious 4
Serinin ilk Filmi kadar olmasada idare ederdi.

Bence harikaydı :lepi: Ya da yine sinemada izledim diye bana zevk verdi olabilir, kıpır kıpır müzikleri vardı, hemen eve gelince indirdim müziklerini...Çok korsan gördüm kendimi canıııımmm sengözlerimebaksanab

tuce, canım Benjamin button daha bizim buralarda korsana çıkmamış benneyaptımki pcden de izlemeyi ben sevmiyom..
Neyse ki forrest gump'ı buldum...Çokta merak ediyom yaww :dance:
Ya bir de mantık hatası dedin, ben yakalarsam o mantık hatalarını uyus olurum
benneyaptımki

bu arada iki tane anestezi var galiba, senin dediğin awake olan, o da çok güzel ama benim dediğim film o değil. bu arada yedi yaşamı indirdim ben, var nette :)

bu arada iki tane anestezi var galiba, senin dediğin awake olan, o da çok güzel ama benim dediğim film o değil. bu arada yedi yaşamı indirdim ben, var nette :)

Hadi ya kaydirigubbakcemile3 Benim izlediğimde adama anestezi yapılıyordu ama adam hissediyordu, tam uyuşmamıştı, kesilirken bağırıyordu, gözleri kapalı olduğu halde ve uyuduğu halde normalde, gözünden yaş akıyordu, canı çok yanıyordu, böyle karışık pisişik bişidi kaydirigubbakcemile3 Senin dediğine güveniom bir ara awake olmayan anesteziyi de izleyeyim kaydirigubbakcemile2
Yedi yaşamı da sanırım pcden indircem, cdye çekicem sonra o cdyi salondaki tvde izlicem oyhhh anlatırken yoruldum kaydirigubbakcemile3

canım awake yedi yaşama 10 basar kaba tabiriyle :) çok etkilenmiştim ben senin anesteziden, annesinin son sahnesini pek tutmadım ama yine de iyi filmdi.

kaydirigubbakcemile3Demek ki o kadar da alık değilmişim kaydirigubbakcemile32 tane anestezi varmışkaydirigubbakcemile3bende kendi kendimi sorgular olmuştum kaydirigubbakcemile3
evet benim izlediğim awake olan jessica albanın oynadığı
ben jessica albadan hoşlaşmıyom hiç :dilcikarnu göstermişler hep sahilde dönüp duruyor gülüyo fln hep
ama azelyanın dediği gibi jessica albanın aslında kim olduğu ortaya çıkınca şaşırtıcıydıyerimseniben
bide senin dediğin anesteziye bakiim bakalım daha başlangıcında adam kendini kesiyomuşşdelikafadulden:jeyyar:gerisinde kimbilir neler olurdelikafadulden

dün gece mutluluğu izledim özgü namalın çok güzel oynamış çokta anlamlıydı biraz ağır ilerlemesine reğmen verilen mesajı çok beğendim tavsiye ederim

mıltım içimdeki denizi izledin mi?

izlemedim:1no2:ama onu da izlerim:jeyyar:
sırada bekleyen 54. filmim olurkaydirigubbakcemile3hep izlicem izlicem diyorum yaa elimdeki izlenmeyi bekleyen filmleri saydım 53 tanekaydirigubbakcemile3
onuda merak ettim şimdi adı çok güzelmiş bi bakiim vardır nettedelikafadulden

o korku filmi mi pufi, ben pek izlemiyorum öyle filmleri ya, güzelse bakayım ama :uhm:

ben korku fılmı sandım hemen atladım ızleyelım dıye dun esıme taktık basta bıraz anlam ılıskısı kuramadım ne nedır kacırdım azcık:) sonra buldum parçaları korku fılmı deıl bıraz macera bıraz gerılım ama sonu benı cok sasırttı.. kısaca bahsedeyım konusundan ama sonunu sylemeyım ılgını cekerse bakarsın belkı...

adamm polis memuru bı arabayı durduruyo ııcınde bı kadınla bı kız cocugu var ıste cocuk bebegını atıyo arabadan adam egılıyo bebegı almak ıcın bırden koca bı tır arabayı pestıle cevırıyo sonra kesıyorlar adam ogunden sonra bıseylerın pesıne dusuyor ıste orayı kacırdım anlayamadım nerden alaka kuruyor da bı adaya gıdıyor? bu adada bı kolonı var farklı bı ınanısa sahıpler hep kadınlar ve rahıbeler yasıyo kadınlara deger verılıyo ve erkekler sadece ureme ıcın kullanılıyo fln.... adam burda eskı sevgılısını buluyo onun kızı kayıp ıste kızı arıyolar bazı korku ıcerıklı sahneler var burda ıste burda heyecanlanıyo fılm... ve dugum bolumunde sonu cok merak etmeye basladım... vesaire boyleee gıdıyo ıste ...

o korku filmi mi pufi, ben pek izlemiyorum öyle filmleri ya, güzelse bakayım ama :uhm:

aa korku filmimi nicolas cage li :uhm:
yaa konsantre olamam ben o zaman nicolas cage li korku filminefisfisfis
mirrorsta da 24 teki dayıyı oynatmışlar beğenicem vardı ama keşke başkası oynasaymış demiştimfisfisfis

dün gece mutluluğu izledim özgü namalın çok güzel oynamış çokta anlamlıydı biraz ağır ilerlemesine reğmen verilen mesajı çok beğendim tavsiye ederim

Evet çok sevimliydi Özgü Namal orda.
Kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…