yaa ben anlayamadım işte otomatik portakalı :sm_confused:aslında o kadar çok şey anlatmış kiifisfisfis
ben korkmayı seviyorum
bi daha izlicem otomatik portakalı ama baştan okucam hakkında
bi de bişi sorcam fil adamı izledinmi yarında onu izlemeyi düşünüyorum da çok güzel duruyor ama benneyaptımki
arkadaşlar bugün deli deli olma filmini izledim, her dakikasına değer, sıcak, sımsıcak bir film gerçekten, biraz gülümsemek, biraz düşünmek, kendinizle kalmak istiyorsanız kaçırmayın. sinemadan çıkasım gelmedi inanın. tarık akan, şerif sezer, levent tülek, çocuklar, hepsi çok başarılı.
KONU:
Çocukken ailesiyle Rusya'dan göçen bir Malakan olan Mişka, ailesinden kalan piyano borcu yüzünden köyde ahır ahır dolaşıyordur. Karslı köy kızı Alma ise bu piyanoyu çalabilmek için adeta deliriyordur.
Mişka ve Alma arasında oluşan sıcak bir dostluk üzerinden köyün kendine has hikayeleri ortaya çıkar. Bir taraftan da Mişka'nın hiç kavuşamadığı, ailesinin aksine sinirli bir kadın olan Popuç vardır.
120 ve O… Çocukları filmlerinin yönetmeninden Tarık Akan ve Şerif Sezer'in başrollerini paylaştığı, Kars'ın bir köyünde geçen film; komik, naif, içten ve bizi anlatan bir hikaye.
canım ben fil adamı da çok severim ama birçok insanın sıkıcı bulduğunu biliyorum, sanırım david lynch'in filmini kastediyorsun, en sevdiğim lynch filmi odur açıkçası. siyah-beyaz, tiyatromsu bir dramdır. izle bence, müzikleri de iyidir bu arada. not: ben korkmayı sevmem delikafadulden
yaa bana da çok güzel geldi o ağlancak gibi bişeykaydirigubbakcemile3
ben bi de E.T yi izlicem:1rolleyes:
anca ben yetişemedim onlara:çok üzgünüm:
fil adam çookk güzeldir hatta dur bende varsa bir daha seyredeyim,
meltem güzel filmler almışsın. ET de çok güzel. otomatik portakalı biraz boşla birkaç film seyret sonra tekrar seyret yavaş yavaş beğenirsisn sende.
dün gece bende elimdeki yeni filmleri bitirivereyim diye Milk i seyrettim.bi tarantino kaldı sanırım onuda şöle bangır bangır seyretmek gerek biraz beklesin.
Milke gelince politik filmleri sevmem ama ya hakakten adamlar ne badireler atlatmış vayyy demeden de geçemedim.Sean döktürmüş bu arada gençlikteki halinide süperrrrr buldum(uzun saç ne yakışmış adama)tekrar seyrederim.İyide geldi.
milki beğenmedim fazla ben ya, Sean tabi döktürmüş ama oscarı mickey almalıydı :mymeka:
değil mi ama, süperdi kaydirigubbakcemile5çok çok tarafsız seyretmeye çalıştım bende.o yüzdende sonlara sakladım uzun zamandır elimdeydi.mickey konusunu açmayalım lütfen hala sinirleniyorum((
sıcacık bir film, tarıkakanı dede olarak izlemek de varmış, çok çok güzel kaydirigubbakcemile2deli deli olmayı merak ettim şimdi en yakın zamanda izliycem
milk te sean sahidende harikaydı bu kaçıncı oscarıydı adamın artık sayamadım ben konuşmasında da usluydu bu sefer kaydirigubbakcemile3
değil mi ama, süperdi kaydirigubbakcemile5
sıcacık bir film, tarıkakanı dede olarak izlemek de varmış, çok çok güzel kaydirigubbakcemile2
iyiydi tabi, seanın oyunculuğu su götürmez kaydirigubbakcemile5 ama filmi beğenmedim:1closedeyes:
hangı fılm cnm bu benım haberım yookkk:uhm:
deli deli olma canım, çok şirin bir film olmuş :)
fil adam çookk güzeldir hatta dur bende varsa bir daha seyredeyim,
meltem güzel filmler almışsın. ET de çok güzel. otomatik portakalı biraz boşla birkaç film seyret sonra tekrar seyret yavaş yavaş beğenirsisn sende.
ne kadar çok güzel filmi kaçırmışım bu topik sayesinde öğrendim adlarını filmlerinkaydirigubbakcemile2
sindire sindire hepsini izliyorum ama akıllandım artık filmi araştırıyorum sonra izliyorum kaydirigubbakcemile3yoksa anlamıyorum
ama bugün fil adamı izleyemedim zaman kalmadı:çok üzgünüm:başka film izledim
SCHİNDLER'S LİST (SCHİNDLERİN LİSTESİ)senağlama
Nasıl bi filmdi bu yaasenağlamaboğazım düğümlendisenağlama
imdb puanı 8.9 a.s
1993 yapımı yönetmen steven spielberg
başını esaretin bedeli filminin çektiği imdb en iyiler listesinde 7. sırada
çok çok güzeldi filmin süresi 3 buçuk saate yakın
müzikler sahneler senağlama harikaydı yaa
film siyah beyaz ve birde kırmızı var filmde kan rengi:çok üzgünüm:küçük bir kızın kırmızı paltosu sadece o renkli :çok üzgünüm:daha sonra o kızın cesetini görüncesenağlama
bu konudaki filmler içinde en beğendiğimdir.daha iyiside gelmedi zaten.
muhteşem filimdir kaç kez izledim . sen yenimi izleyebildin mltm87
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?