En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

canım ben fil adamı da çok severim ama birçok insanın sıkıcı bulduğunu biliyorum, sanırım david lynch'in filmini kastediyorsun, en sevdiğim lynch filmi odur açıkçası. siyah-beyaz, tiyatromsu bir dramdır. izle bence, müzikleri de iyidir bu arada. not: ben korkmayı sevmem delikafadulden

konu güzelmiş yaa ben nedense yeni çıkan türk filmlerini izleyemiyorum yaa :1no2:neden bilmiyorum
ıssız adam, beyaz melek fln hiçbirini izlemedim :1no2:
yaa bende bi gariplik var sanki:tomato:
yeşilçam filmlerine bayılıyorum hatta yeşilçam arşivi yapmayı çok çok istiyorum defalarca defalarca izledim aynı filmleri acaba yeşilçamı çok sevdiğim için mi yenileri izleyemiyorumfisfisfis

yaa bana da çok güzel geldi o ağlancak gibi bişeykaydirigubbakcemile3
ben bi de E.T yi izlicem:1rolleyes:
anca ben yetişemedim onlara:çok üzgünüm:

yaa bana da çok güzel geldi o ağlancak gibi bişeykaydirigubbakcemile3
ben bi de E.T yi izlicem:1rolleyes:
anca ben yetişemedim onlara:çok üzgünüm:

onu da izle tabi kaydirigubbakcemile3 ama fil adamı izle bak, aslında trajedik bir öykü ama gülümseyeceğin yerler de olacak a.s.

fil adam çookk güzeldir hatta dur bende varsa bir daha seyredeyim,
meltem güzel filmler almışsın. ET de çok güzel. otomatik portakalı biraz boşla birkaç film seyret sonra tekrar seyret yavaş yavaş beğenirsisn sende.
dün gece bende elimdeki yeni filmleri bitirivereyim diye Milk i seyrettim.bi tarantino kaldı sanırım onuda şöle bangır bangır seyretmek gerek biraz beklesin.
Milke gelince politik filmleri sevmem ama ya hakakten adamlar ne badireler atlatmış vayyy demeden de geçemedim.Sean döktürmüş bu arada gençlikteki halinide süperrrrr buldum(uzun saç ne yakışmış adama)tekrar seyrederim.ıyide geldi.

milki beğenmedim fazla ben ya, Sean tabi döktürmüş ama oscarı mickey almalıydı :mymeka:

milki beğenmedim fazla ben ya, Sean tabi döktürmüş ama oscarı mickey almalıydı :mymeka:

çok çok tarafsız seyretmeye çalıştım bende.o yüzdende sonlara sakladım uzun zamandır elimdeydi.mickey konusunu açmayalım lütfen hala sinirleniyorum ((

milk te sean sahidende harikaydı bu kaçıncı oscarıydı adamın artık sayamadım ben konuşmasında da usluydu bu sefer kaydirigubbakcemile3

çok çok tarafsız seyretmeye çalıştım bende.o yüzdende sonlara sakladım uzun zamandır elimdeydi.mickey konusunu açmayalım lütfen hala sinirleniyorum ((
değil mi ama, süperdi kaydirigubbakcemile5
deli deli olmayı merak ettim şimdi en yakın zamanda izliycem
sıcacık bir film, tarıkakanı dede olarak izlemek de varmış, çok çok güzel kaydirigubbakcemile2

milk te sean sahidende harikaydı bu kaçıncı oscarıydı adamın artık sayamadım ben konuşmasında da usluydu bu sefer kaydirigubbakcemile3

iyiydi tabi, seanın oyunculuğu su götürmez kaydirigubbakcemile5 ama filmi beğenmedim:1closedeyes:

hangı fılm cnm bu benım haberım yookkk:uhm:

ne kadar çok güzel filmi kaçırmışım bu topik sayesinde öğrendim adlarını filmlerinkaydirigubbakcemile2
sindire sindire hepsini izliyorum ama akıllandım artık filmi araştırıyorum sonra izliyorum kaydirigubbakcemile3yoksa anlamıyorum
ama bugün fil adamı izleyemedim zaman kalmadı:çok üzgünüm:başka film izledim

SCHİNDLER'S LİST (SCHİNDLERİN LİSTESİ)senağlama

Nasıl bi filmdi bu yaasenağlamaboğazım düğümlendisenağlama
imdb puanı 8.9 a.s
1993 yapımı yönetmen steven spielberg
başını esaretin bedeli filminin çektiği imdb en iyiler listesinde 7. sırada
çok çok güzeldi filmin süresi 3 buçuk saate yakın
müzikler sahneler senağlama harikaydı yaa
film siyah beyaz ve birde kırmızı var filmde kan rengi:çok üzgünüm:küçük bir kızın kırmızı paltosu sadece o renkli :çok üzgünüm:daha sonra o kızın cesetini görüncesenağlama

bu konudaki filmler içinde en beğendiğimdir.daha iyiside gelmedi zaten.

Bizde haftasonu uzun zamandır bekleyen filmlerimizi değerlendirdik

Bir yönetmen iki film kuşağı yapacaktık, Issız adamı izledik ardından ulak gelecekti ama sorun çıkınca onun yerine Adem'in Trenlerini izledik.

Issız adamdan çok bahsedildi çok konuşuldu sonuçta bir Çağan Irmak filmi ama bir babam ve oğlum değil tabiki. Ama gerçekten güzel bir filmmiş izlemeye değer.

Adem'in Trenleri'nde ise cem özer sevmeyen olarak, cem özer- nurgül yeşilçay ikilisini çok beğendim. Bir Barış Pirhasan filmi olduğun için ayrıca ve özellikle izlemek istiyordum beklediğim kadar iyi değildi ama güzeldi.

Kızımdan dolayı ancak vakit ayırıp film izlemeye başlayabildik. Sizlerden de güzel fikirler alıp yeni filmler araştırıyorum

muhteşem filimdir kaç kez izledim . sen yenimi izleyebildin mltm87

evet sblue ben yeni izledim bu filmi hatta daha yeni duymuştum :tomato:93 yapımıymış film ben o zaman çok çok küçüktüm kii
yaa benim hiç bi filmden haberim yok :çok üzgünüm::tomato:ne varsa eski filmlerde varmış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…