Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anesteziyi izlemiştim ben de, izlemesenizde birşey kaybetmezsiniz..
Şimdi yeni izleyeceklerimi yazayım, bazıları baya oldu çıkalı ama ben anca izin günlerimde (çarşamba) 3 film izleyebiliyorum delikafadulden
YEDİ YAŞAM / will Smith ismini görünce izleyeyim dedim kaydirigubbakcemile3
FORREST GUMP / Tom Hanks- psikolojik filmler ilgimi çeker..
BENJAMİN BUTTON'IN TUHAF HİKAYESİ /Brad Pitt- Konusu farklı geldi..
Bakalım izliyim bunları sölerim size delikafadulden
Belki izleyeniniz vardır, tuce kesin islemiştir kaydirigubbakcemile3
azelyacım hepsini izledim evet canım, ben anesteziyi de severim ama. çok farklı bir konusu olduğunu düşünürüm, hele o adamın hiçbir şey hissetmiyorum diye kendini kestiği sahne çok etkileyicidir. Yedi Yaşam mantık hatalarıyla dolu, beğenmedim ama etkileyici mi evet etkileyici ama 5/10 en fazla, yani tvde de izlesem olurdu. run forest run zaten muhteşem (life is a box of chocolate :)). benjamin button da iyi ama 10/10 değil yani çok mantık hatası var.
yaa ben adamın bişey hissetmiyorum diyip kendini kestiği sahneyi görmedim:1shok:
yaff nası izliyom annamadım hee:mymeka:
yoksa benimki kırpık fln mıydı acabafisfisfis
yedi yaşam ı hatırlayamadım nedense :uhm: yeni mi
forrest gump söze ne hacet kaç kez izlediğimi bilmiyorum yinede izlerim :asigim: :asigim:
benjamin güzeldi oscarda azıcık haksızlığa uğradı amaalkisalkisalkis
Fast and Furious 4
Serinin ilk Filmi kadar olmasada idare ederdi.
bu arada iki tane anestezi var galiba, senin dediğin awake olan, o da çok güzel ama benim dediğim film o değil. bu arada yedi yaşamı indirdim ben, var nette :)
Hadi ya kaydirigubbakcemile3 Benim izlediğimde adama anestezi yapılıyordu ama adam hissediyordu, tam uyuşmamıştı, kesilirken bağırıyordu, gözleri kapalı olduğu halde ve uyuduğu halde normalde, gözünden yaş akıyordu, canı çok yanıyordu, böyle karışık pisişik bişidi kaydirigubbakcemile3 Senin dediğine güveniom bir ara awake olmayan anesteziyi de izleyeyim kaydirigubbakcemile2
Yedi yaşamı da sanırım pcden indircem, cdye çekicem sonra o cdyi salondaki tvde izlicemoyhhh anlatırken yoruldum kaydirigubbakcemile3
bu arada iki tane anestezi var galiba, senin dediğin awake olan, o da çok güzel ama benim dediğim film o değil. bu arada yedi yaşamı indirdim ben, var nette :)
tuce kısss lanetli adayı izledin miii
mıltım içimdeki denizi izledin mi?
o korku filmi mi pufi, ben pek izlemiyorum öyle filmleri ya, güzelse bakayım ama :uhm:
o korku filmi mi pufi, ben pek izlemiyorum öyle filmleri ya, güzelse bakayım ama :uhm:
dün gece mutluluğu izledim özgü namalın çok güzel oynamış çokta anlamlıydı biraz ağır ilerlemesine reğmen verilen mesajı çok beğendim tavsiye ederim