evet sblue ben yeni izledim bu filmi hatta daha yeni duymuştum :tomato:93 yapımıymış film ben o zaman çok çok küçüktüm kii
yaa benim hiç bi filmden haberim yok :çok üzgünüm::tomato:ne varsa eski filmlerde varmış meğer
olsun bu hızla yetişirsin canım hihoyyythihoyyytevet sblue ben yeni izledim bu filmi hatta daha yeni duymuştum :tomato:93 yapımıymış film ben o zaman çok çok küçüktüm kii
yaa benim hiç bi filmden haberim yok :çok üzgünüm::tomato:ne varsa eski filmlerde varmış meğer
twilight harika bi film yaaaaaaaaaaa
En son O... Çocuklarını izledim, çok beğendim, tavsiye ederim, hem güldüren hem duygulandıran bi film.
hele demet akbağ şahaneydi kaydirigubbakcemile2
En son O... Çocuklarını izledim, çok beğendim, tavsiye ederim, hem güldüren hem duygulandıran bi film.
bite me edward :lepi: canım nasıl değil mi ama insanı etkisi altına alıyor, kitapları da çok güzel kaydirigubbakcemile5tuçem , dead notun anca ilk yarısını izleyebıldım ..2.yarıyı hıc bı sıtede bulamadım..ilk yarı değişk geldi bana ve sonunu cok merak edıyorum acıkcası..zeka düzeneği sağlam gibi geldi filmin..
sonunu nasıl bağlıycaklarını öğrenmek istiyorum..
Emmmeee emmee twilighta aşık oldum !!!!
,mest oldum filmi izlerken mest !!
edvırt beni de ısırır mı acep?..
ısırsa keşkem keşkem :)))
tuceeee alacakaranlıgın 2inci kitabı da geldiiii=) kıs daha bırıncıye baslayamadım adamceğiz ıkıncıyı getrmiş=))))))))
bite me edward :lepi: canım nasıl değil mi ama insanı etkisi altına alıyor, kitapları da çok güzel kaydirigubbakcemile5
dead notun filmi bitince beni daha iyi anlayacağını tahmin ediyorum funnydam, çok sağlam gerçekten, bitince de meraktan çatlayıp animelerine saldırdım ben, animeleri 32 bölümdü, farklı bir filmi, çok seviyorum ben. bulamazsan yardımcı olurum Şeniz
kız çabuk oku bak bekliyorum seni de twilight başlığına delikafaduldendelikafadulden
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...7-twilight-alacakaranlik-fanatikleri-571.html burda coşuyoruz iyice kaydirigubbakcemile3
kıtaplar kısa degıl tatlım bılıyosun en kısa zamanda okuyup bıtırıcem basladım zaten ılkıne bıraz okudum bellayı tasıdık yagmurlu sehre =)))
canım benim istersen bir bak başlığa ama ilk kitaptan son kitaba kadar o kadar çok bilgi var ki seriyle ilgili kaydirigubbakcemile2
yumurtayı izleyen var mı? izlemeyi düşünüyorumda
bite me edward :lepi: canım nasıl değil mi ama insanı etkisi altına alıyor, kitapları da çok güzel kaydirigubbakcemile5
dead notun filmi bitince beni daha iyi anlayacağını tahmin ediyorum funnydam, çok sağlam gerçekten, bitince de meraktan çatlayıp animelerine saldırdım ben, animeleri 32 bölümdü, farklı bir filmi, çok seviyorum ben. bulamazsan yardımcı olurum Şeniz
kız çabuk oku bak bekliyorum seni de twilight başlığına delikafaduldendelikafadulden
tuçem o ne tatlı bi yaratıktır öle:asigim:
nası tatlı bakıyo konuşuyo gülüyo :asigim: :asigim:
yumurtayı izleyen var mı? izlemeyi düşünüyorumda
hastasıyım funnydam ya, o gülüşü falan, çok tatlı çok :asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?