• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

evet sblue ben yeni izledim bu filmi hatta daha yeni duymuştum :tomato:93 yapımıymış film ben o zaman çok çok küçüktüm kii:utangac:
yaa benim hiç bi filmden haberim yok :çok üzgünüm::tomato:ne varsa eski filmlerde varmış meğer :utangac:

ooyy kıyamam sana ben geç olsun güç olmasın tatlım ne olacak

evet sblue ben yeni izledim bu filmi hatta daha yeni duymuştum :tomato:93 yapımıymış film ben o zaman çok çok küçüktüm kii:utangac:
yaa benim hiç bi filmden haberim yok :çok üzgünüm::tomato:ne varsa eski filmlerde varmış meğer :utangac:
olsun bu hızla yetişirsin canım hihoyyythihoyyyt
twilight harika bi film yaaaaaaaaaaa

:asigim::asigim::asigim:

En son O... Çocuklarını izledim, çok beğendim, tavsiye ederim, hem güldüren hem duygulandıran bi film.

hele demet akbağ şahaneydi kaydirigubbakcemile2

Sorma ya o kadına bayılıyorum ya en kalın erkek sesi bas sahnesinde koptum ben :roflol: bide ferdi tayfur şarkıları söyleyen çocuk var aklıma gelen şu andasırnaşık şey Ah dona ah diyesim var bidekaydirigubbakcemile2

tuçem , dead notun anca ilk yarısını izleyebıldım ..2.yarıyı hıc bı sıtede bulamadım..ilk yarı değişk geldi bana ve sonunu cok merak edıyorum acıkcası..zeka düzeneği sağlam gibi geldi filmin..
sonunu nasıl bağlıycaklarını öğrenmek istiyorum..
Emmmeee emmee twilighta aşık oldum !!!!
,mest oldum filmi izlerken mest !!
edvırt beni de ısırır mı acep?..
ısırsa keşkem keşkem :)))

tuceeee alacakaranlıgın 2inci kitabı da geldiiii=) kıs daha bırıncıye baslayamadım adamceğiz ıkıncıyı getrmiş=))))))))

tuçem , dead notun anca ilk yarısını izleyebıldım ..2.yarıyı hıc bı sıtede bulamadım..ilk yarı değişk geldi bana ve sonunu cok merak edıyorum acıkcası..zeka düzeneği sağlam gibi geldi filmin..
sonunu nasıl bağlıycaklarını öğrenmek istiyorum..
Emmmeee emmee twilighta aşık oldum !!!!
,mest oldum filmi izlerken mest !!
edvırt beni de ısırır mı acep?..
ısırsa keşkem keşkem :)))
bite me edward :lepi: canım nasıl değil mi ama insanı etkisi altına alıyor, kitapları da çok güzel kaydirigubbakcemile5
dead notun filmi bitince beni daha iyi anlayacağını tahmin ediyorum funnydam, çok sağlam gerçekten, bitince de meraktan çatlayıp animelerine saldırdım ben, animeleri 32 bölümdü, farklı bir filmi, çok seviyorum ben. bulamazsan yardımcı olurum Şeniz
tuceeee alacakaranlıgın 2inci kitabı da geldiiii=) kıs daha bırıncıye baslayamadım adamceğiz ıkıncıyı getrmiş=))))))))

kız çabuk oku bak bekliyorum seni de twilight başlığına delikafaduldendelikafadulden

bite me edward :lepi: canım nasıl değil mi ama insanı etkisi altına alıyor, kitapları da çok güzel kaydirigubbakcemile5
dead notun filmi bitince beni daha iyi anlayacağını tahmin ediyorum funnydam, çok sağlam gerçekten, bitince de meraktan çatlayıp animelerine saldırdım ben, animeleri 32 bölümdü, farklı bir filmi, çok seviyorum ben. bulamazsan yardımcı olurum Şeniz

kız çabuk oku bak bekliyorum seni de twilight başlığına delikafaduldendelikafadulden

anam nerde o başlık =)))

kıtaplar kısa degıl tatlım bılıyosun en kısa zamanda okuyup bıtırıcem basladım zaten ılkıne bıraz okudum bellayı tasıdık yagmurlu sehre =)))

canım benim istersen bir bak başlığa ama ilk kitaptan son kitaba kadar o kadar çok bilgi var ki seriyle ilgili kaydirigubbakcemile2

canım benim istersen bir bak başlığa ama ilk kitaptan son kitaba kadar o kadar çok bilgi var ki seriyle ilgili kaydirigubbakcemile2

canım baktım baslıga bıraz ama okumamaya calısıyorum aslında sonunu cok merak edıyorum cunku bıtırınce artık kac ay olur bılmıyom katılcam ınsalla aranıza =(kötükedihüso

tuçem o ne tatlı bi yaratıktır öle:asigim:
nası tatlı bakıyo konuşuyo gülüyo :asigim: :asigim:

hastasıyım funnydam ya, o gülüşü falan, çok tatlı çok :asigim::asigim:

:))) siz daha tatlısınız.
benim kuzenlerde fena aşık o oğlana edvırt mıydı? aman bir gör sabahtan akşama anlatırlar. boy boy odalarda afişler 5 kez sinemada bi 10 kez evde filmi seyretmeler kitapları 3 günde okumalar(hepsini)4. de netteymiş sanırım ordanmı ne okuyolarmış. hönnk kalmıştım.:))) bide ben bunlara milyon tane film söleirm seyretmezler demesinler mi noluurrrr seyretttt bize dönn. seyrettik vesselam döndük. ne dediler film nasıldı yerine çokkkk tatlıııı dimi??? ben yaşlıyım yahu.
yalnız vampirlerin hepsi çok güzel sanırım kitapta daha ayrıntıları vardır henüz gelmedim oraya.bide kız da fena rol yapmamış bence kitapta daha ezik gibi duruyo sanki.siz daha iyi bilirsiniz henüz başlardayım çok.
bendeki miki ruk halleri sanırım tuce:))) kolaylıklar dilerim :)))

Back
X