- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
benim için iltifatların sayısı veya manken gibisin taş gbisin sözler, veya insanların laf atması vs önem taşımaz..
önemli olan o iltifatı kimden aldığımdır..
eğerki gerçekten sevdiim, değer verdiğim birisiyse çok mutlu olurum..yoksa öyle hafızamda boş şeylere ve insanlara pek yer ayırmam :umursamaz:
ama çok sevdiğim ve bnm için özel bir insandan aldığım bir iltifat vardıki hiç unutamadım, unutmıycamda heralde bu gidişte :hulya:
"sen insanın kalbinde kalıcı hasar bırakırsın" demişti...
doğal bi renk değil ondan yaşına gitmiyor :) ve çok katlı havalı saçın ister istemez yaşını olgun gösteriyor bence tabi maixcimm
ahh ahh kuafor yaptı kızz..ben istemedm kii....geldi hacim verelm dedi duz saçla kadın gibisin dedi.dumduzdu saclarmm mahvolduu..işte şimdi uzuyor yavas yavas daha kısaydıı
woooww bu söz kolay kolay unutulmaz canım :)
uzun boylu ve zayıf oluşumu,saçlarımın rengini beğenirler.
kızlardan soru:''sıfır beden olmayı nasıl başarıyorsun?'' benden cevap:uğraşmıyorum zaten tam aksine biraz kilo almaya çalışıyorum.
kızlardan soru:''saçların ne renk çok güzelmiş?'' benden cevap:doğal saçlarım.
geçen kampüste ''fotomodel olmalıymışsın'' diye laf attığını sanan ezik ve sapık erkekler oldu. biber gazımı sıkacaktım ama cesaret edemedim :1ninca:
evet kedi bende öyler düşünüyorum ve seni çok sevdiğim kristen kreuk a benzetiyorum :)
çok güzelsin gerçektende canımmm. doğal bunlar :)