En Sık Aldığınız İltifat ?

hemcinslerimden aldıgım iltifatlar cok hosuma gidiyor

bundan bir kac sene once 7-8 yaslarında ufak bir kız cocugu yanıma gelip abla sen cok guzelsin preseses gibisin demıstı hiç tanımadıgım bu kızın dedigini hiçbir aldıgım iltifata degismem cok mutlu olmustum

ayneeen banada minik bi kiz gelip aa abla sen ne kadar guzelsin bole diyip sacimla oynamisti gun boyu pesimde dolasiyodu cok tatliydi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

enemm ne gusel konuymus bu bole hemen yazmaya baslimkaydirigubbakcemile3
saclarim simsiyahtir baya soran oluyo boyami fln hayir diyince arkasindan sakin boyatmaaaaaaaaa lafini duyyorumyasakkelime
hmm manken gibisin,badem gozlu,havali fln derlersengözlerimebaksanab

ayh zayifliimla ilgili en ilginc yorumda bu olsa gerek"ne kadar zayifsiiiin senin ic organlarin nasil nerene sigyoki"akannehirakannehir :roflol:

doğuştan siyah saçlı mısın ??? çok şanslısın canım yaa ,çok az insanda oluyor.. ben siyah saç ve siyah göz hastasıyım :) sırf siyah göz için lens bile kullanabilirmm

evt livim çocuklardan alınan iltifatları bende hiç birşeye değişmem.. banada bir kız Abla senin ismin Gül olsun mu dedi ? neden dedim şaşırdım ..Çünkü gül e benziyorsun dedi :))) çok şaşırmıştım.. ama hiç unutmam çok hoşuma gitmişti.

ayneeen banada minik bi kiz gelip aa abla sen ne kadar guzelsin bole diyip sacimla oynamisti gun boyu pesimde dolasiyodu cok tatliydi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum kızlar =)

erkeklerden(sevgilim haric) aldıgım iltifatalardan hiç haz etmıyorum olcusunu bazı zaman kacırıyorlar ...siz ne dusunuyorsun kızlar zaman zaman erkekler olcuyu kacırıyor mu sizce ?

erkeklerden(sevgilim haric) aldıgım iltifatalardan hiç haz etmıyorum olcusunu bazı zaman kacırıyorlar ...siz ne dusunuyorsun kızlar zaman zaman erkekler olcuyu kacırıyor mu sizce ?

şimdilerde başım bağlı olduğum için başka erkeklerden sulu iltifatlar pek almıyorum ben .. heleki erkek arkadaşlarım gereksiz iltifat hiç etmezler :) benimde hoşuma gitmiyor (yolda abazanlardan duyduğumuz iltifatlar ayrı tabii ,onlar tam sinir bozmalık)

ayy evet kis neye iltifat etceklerini sasiriyolar lafmi atiyo iltifatmi ediyo anlasilmiyo bazilari:roflol:

kahve ağırlıklı ela benim gözlerim.. ama siyah lens yokki , siyah gözde pek görmedim. hayatımda bir kızda gördüm erkek olsam kesin aşık olurdum ,süper birşeydi :) o gün bugündür bayılırımm

benim yegenimin gozler simsiyah baskada kimsede gormedim gercekten siyah goz:1shok: gel gorki bizim minik cadi mavi ve yesil goz hastasi diyorum kizim sen once kendi gozlerine hayran olsana bi =D
bide siyah goz olmaz diyenler var gelsinlerde gosterim yegenimi=D

bana da hep manken gibi olduğumu sölerler. kendi cinslerim özellikle yolda yürüdüğm zaman çok incelerler tanımadığım insanlar kızlar laf atar falan benim çok tuhahıma gider bu durum.aslında beğenilmek güsel bişe tabi bu durumdan memnun olmayan nişanlım her defasında kıskanır we yolda yürürken beni saklaya saklaya götürür görmesinler die:)

Konu hoş olmuş :teytey:
Ben de iltifat duymaya bayılırım :dance: Eşime de söylüyorum "bana iltifat et" diye kaydirigubbakcemile3
Genelde "güzel kız", "çok hoş" , "şeker", "kibar" laflarını duyduğum çok olmuştur...
Ama beni etkileyen iltifatlar başka tabi.. Daha detaycı şeyler daha hoşuma gider elbet... sadece güzel, şeker, kibar olmak bana has olmasa gerek yerimseniben
Bir keresinde üniversitede sınıf arkadaşım "pespembe sana hayranım.. Hem zekisin , hem güzel, hem bakımlı , hem sosyal, hem cana yakınsın... Bense sadece derslerde çok iyiyim hepsi bu " demişti.. kendini yererek beni övmüştü , ama çok kabarmıştım içten içe :tomato:
Yine üniversitede bir başka arkadaşım : "Derste sen söz aldığında, keşke hep pespembe konuşsa, ne hoş sesi, diksiyonu var..." diyorum demişti .. Tabi ben yine mesttt :emir_bebek: kaydirigubbakcemile2
Yine bir akrabamız benden küçük erkek kardeşime :" Ablana nasıl sahip çıkıyosun, bu kızın peşine takılan çoktur." demişti...
Ve yine ... ( çok oldu farkındayım :kedi: ) bir nişanda beni gelin sanan minik kızlar peşime takılmış :" Abla gelin sen misin ? " demişti.. Ben de "yok" diyip gelini gösterince "Ama sen gelin gibisin, prenses gibisin " demişlerdi... Onları alıp içime koyasım gelmişti opuyorumnanaktan
Abovv ... düşündüm de yenilerde pek iltifat almadım galiba CADIARZU Hemen kendime çeki düzen vermem lazım :sm_cool:

bi göz şeklim bi de dudaktan iltifat alıyorum genelde bu yıl lens kullanmaya başladım artık göz rengimle ilgili iltifat ederlerse lens o diyorum :p

siyah lens var cnm olmaz olur mu hiççç ,rengi siyah olduğu için sanmıorum gözde belli olduğunu yani umarım öledir :eek:

ColourVUE-BIG-EYE-DOLLY-BLACK-lens__20497713_0.jpg
527914_200.jpg

evet varmışş :) lenslerle hiç ilgili olmadığım için ,yok diye aklımda kalmış

kızlar alemsiniz...ben renkli göz severim ...
benim gözlerim de siyah ..dr .a gitttiğimda o söylemişti ve dünya da en nadir bulunann göz rengi siyahmış... şanslı olduğumu da söylemişti...
bense koyu mavi göze bayılırım ...

kızlar alemsiniz...ben renkli göz severim ...
benim gözlerim de siyah ..dr .a gitttiğimda o söylemişti ve dünya da en nadir bulunann göz rengi siyahmış... şanslı olduğumu da söylemişti...
bense koyu mavi göze bayılırım ...

göz rengi bi yerde hava civa :) göz şekli güzel olduktan sonra :)) ama siyah göz gerçekten çok hoşuma gidiyor

benim için iltifatların sayısı veya manken gibisin taş gbisin sözler, veya insanların laf atması vs önem taşımaz..
önemli olan o iltifatı kimden aldığımdır..
eğerki gerçekten sevdiim, değer verdiğim birisiyse çok mutlu olurum..yoksa öyle hafızamda boş şeylere ve insanlara pek yer ayırmam :umursamaz:
ama çok sevdiğim ve bnm için özel bir insandan aldığım bir iltifat vardıki hiç unutamadım, unutmıycamda heralde bu gidişte :hulya:
"sen insanın kalbinde kalıcı hasar bırakırsın" demişti...

X