En Sık Aldığınız İltifat ?

bana da çok küçük gösteriosun derler üni.2 deyim ama lise sanarlar hatta bi terzi ortaokulmu demişti çüş demiştim :)
gözlerimi sölerler maviş , kedi gözlü vs..
bücür ve zayıf olduğum için 1,5 kilo kuzu derler ark.larım sevrim o hitabı da :)
ellerime çok iltifat ederler...
bi de çeneme :)) çok konuşuosun derler delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
her gün sabah akşam en az 2 posta :"saçların çok güzel" :KK70: genelde kızlar derler
sewgilimse maşşallah pek şımartır beni her gün bi yerime iltifat eder mutlaka gözlerim, ellerim, saçlarım, kıyafetim, bacaklarım, popişim, dekolte bişi giydiysem dekolteme vs vs hehe :)
ama en çok güzelliğinle beni öldürceksin der buluştuğumuzda o çok içten gelir :)

Son düzenleme:
cok güzel kokuyorsun, hangi parfümü kullaniyorsun
gözlerin cok güzel,
saclarin cok güzel
dudaklarin cok güzel
cok güzelsin, tatlisin
ne giyse yaksiiyor anam :)

ayrice zekiligim, mütevaziligim, iyiniyetliligim, sicakkanliligimdan dolayida cok iltifat alirim

Gözlerin çok güzel zeytin gibi derler. Kibar bi yüzüm olduğunu, hareketlerimin kibar olduğunu söylerler. Fiziğim için; şu göğüsleri bana ver bi gün felan derler kalça ve bel kıvrımlarıma bayılırlar. Bacaklarımı çok beğenirler. Erkek arkadaşımın dediklerini söylemeyeyim en iyisi:kedi: Çok kendini beğenmiş gibi oldum ama öyle değilimdir gaza geldim söyledim:kedi:

Son düzenleme:
genelde hergun esımden guzel ve degışık iltifatlar alırım cicim ayı yasıyoruz bu aralar dun esımın degışık bır ıltıfatı vardı kapıyı actım şappur şuppurum benım dedı sarıldı tam öperken annesi yakaladı gülüştük

Fakat bugun kuafördeyken bir bayan geldı yanıma sakın bu çocuk benim deme dedi bende gulumseyerek evet oglum benım dedım beni çok küçük gördü esın ve ogLun çok şanslı dedi ve muhabbet ettık

genelde hergun esımden guzel ve degışık iltifatlar alırım cicim ayı yasıyoruz bu aralar dun esımın degışık bır ıltıfatı vardı kapıyı actım şappur şuppurum benım dedı sarıldı tam öperken annesi yakaladı gülüştük

Fakat bugun kuafördeyken bir bayan geldı yanıma sakın bu çocuk benim deme dedi bende gulumseyerek evet oglum benım dedım beni çok küçük gördü esın ve ogLun çok şanslı dedi ve muhabbet ettık

canım evet gerçektende çıtı pıtısın , anne olduğuna inanmak zor..

Cicim aylarınız hiç bitmesin bir ömür sürsün...:nazar: Hep böyle bi anne olmak istemişimdir umarım olur.

Lise sonda olmama rağmen orta okul zannedenler oluyor.kaydirigubbakcemile3
Ellerimi,tırnak yapımı beğenirler.
Bazen de gözlerin çok iri derler.zemuszemus

amaan hangi birini sayayım bilmem ki naniknanik kızlar genelde saç rengimi ( kendi rengim ) ve fiziğimi beğenir ( her ne kadar bu ara göbeğim fırtlasa da )

beylere gelince, nişanlımdan başkası iltifat ederse kan çıkar zaten kaydirigubbakcemile3 o da beni doğanın en son mucizesi diye sever :kedi:

benden kucuk kızlar ooooy oyyyyyy ne kadar guzelsin diyip yanagımı sıkarlar (cok gıcık oluyorum buna kımse yanagımı sıkmasınn aaaaa )

X