En Sık Aldığınız İltifat ?

bende 32 yasındayım ama bilmeyenler hep 25 gibisin derler..boyumu fiziğimi çok beğenirler..177 boyum bu arada :) ama istinasız herkes en çok saçlarımı çok beğenirler..dışarı çıktığım zaman açarım saçlarımı uzun ve çok sağlıklı herkes bakar yani ama en çok kocisimin çok tatlısın demesi hoşuma gidiyoo..

beni en güzel aşkım sever ya nişanlım yani. herseyimi begenir begenilmicek seylerimi bile cok tatlısın cok güzelsin der ne zaman görse. yeni bişi alsam ne kadar yakıstı der aman kuzucum benim yaaaa

topuklu giydiğim zamanlar,annemin oğlu olan arkadaşları maşallah boylu boslu iran kızları gibi ne güzel kız diye övüp dururlar..imalı imalı süzerler bide.
gittiğim yerlere görüştüğüm kişilere göre de değişiyo,kimi süslü der,kimi hoş der..onun dışında gülmeyi güldürmeyi severim..bu yönümden dolayı cıvıl cıvılsın fln derler ay aklıma bişi gelmiyo.sıkıntı bastı zaten kendimi övmekten nefret ederm

Son düzenleme:
Bana da ilk gözlerimle ilgili yorumlar gelir :hulya:

Bu ömrümde ilk kez gördüğüm insanlar olunca daha gıymatlı oluyor

Yoksa sevgilim sağ olsun hep yağlar beni opuyorumnanaktan

2şey çok söylenir biri yüzün bebek gibi diğeride saçlarıma yapılan övgüler .....(bebek yüzlü demelerinin sebebi bence yüz hatlarım çünkü cildime dediklerini düşünmüyorum 1yıldır ufak tefek sivilcelerim var söylemeden geçemiycem).....

Yazmıştım yine aynılarını tekrar etmicem..
Ama bu sıralar da bi çok kez duyduğum bir şeyi yazayım çok güzel bi vücuda sahipsin
İnşallah bundan sonrada aynı vücuda sahip olurum:)
Tabi biraz selülitim var ama olur okadar diyorlar:/

yiyom yiyom kilo almıom ona maasallah derler opuyorumnanaktan
baska iltifalarda aklımda kalmadı valla olsada soylemem lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…