- 10 Eylül 2009
- 210
- 0
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
hemcinslerimden aldıgım iltifatlar cok hosuma gidiyor
bundan bir kac sene once 7-8 yaslarında ufak bir kız cocugu yanıma gelip abla sen cok guzelsin preseses gibisin demıstı hiç tanımadıgım bu kızın dedigini hiçbir aldıgım iltifata degismem cok mutlu olmustum
enemm ne gusel konuymus bu bole hemen yazmaya baslimkaydirigubbakcemile3
saclarim simsiyahtir baya soran oluyo boyami fln hayir diyince arkasindan sakin boyatmaaaaaaaaa lafini duyyorumyasakkelime
hmm manken gibisin,badem gozlu,havali fln derlersengözlerimebaksanab
ayh zayifliimla ilgili en ilginc yorumda bu olsa gerek"ne kadar zayifsiiiin senin ic organlarin nasil nerene sigyoki"akannehirakannehir :roflol:
evt livim çocuklardan alınan iltifatları bende hiç birşeye değişmem.. banada bir kız Abla senin ismin Gül olsun mu dedi ? neden dedim şaşırdım ..Çünkü gül e benziyorsun dedi :))) çok şaşırmıştım.. ama hiç unutmam çok hoşuma gitmişti.
ayneeen banada minik bi kiz gelip aa abla sen ne kadar guzelsin bole diyip sacimla oynamisti gun boyu pesimde dolasiyodu cok tatliydi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum kızlar =)
erkeklerden(sevgilim haric) aldıgım iltifatalardan hiç haz etmıyorum olcusunu bazı zaman kacırıyorlar ...siz ne dusunuyorsun kızlar zaman zaman erkekler olcuyu kacırıyor mu sizce ?
saol canimm evet dogustan benimki=D
siyah lensmi enemm senin gozler ne renkki kis merak ettim:1shok:
kesinlikle katılıyorum kızlar =)
erkeklerden(sevgilim haric) aldıgım iltifatalardan hiç haz etmıyorum olcusunu bazı zaman kacırıyorlar ...siz ne dusunuyorsun kızlar zaman zaman erkekler olcuyu kacırıyor mu sizce ?
kahve ağırlıklı ela benim gözlerim.. ama siyah lens yokki , siyah gözde pek görmedim. hayatımda bir kızda gördüm erkek olsam kesin aşık olurdum ,süper birşeydi :) o gün bugündür bayılırımm
benim yegenimin gozler simsiyah baskada kimsede gormedim gercekten siyah goz:1shok: gel gorki bizim minik cadi mavi ve yesil goz hastasi diyorum kizim sen once kendi gozlerine hayran olsana bi =D
bide siyah goz olmaz diyenler var gelsinlerde gosterim yegenimi=D
valla ya buyunce farkinda olur umariiim =D
....................düşündüm de yenilerde pek iltifat almadım galiba CADIARZU Hemen kendime çeki düzen vermem lazım :sm_cool:
kahve ağırlıklı ela benim gözlerim.. ama siyah lens yokki , siyah gözde pek görmedim. hayatımda bir kızda gördüm erkek olsam kesin aşık olurdum ,süper birşeydi :) o gün bugündür bayılırımm
siyah lens var cnm olmaz olur mu hiççç ,rengi siyah olduğu için sanmıorum gözde belli olduğunu yani umarım öledir
kızlar alemsiniz...ben renkli göz severim ...
benim gözlerim de siyah ..dr .a gitttiğimda o söylemişti ve dünya da en nadir bulunann göz rengi siyahmış... şanslı olduğumu da söylemişti...
bense koyu mavi göze bayılırım ...