En Sık Aldığınız İltifat ?

sosyete diyorlar, asortik diyorlar, havalı naciye diyorlar:)
birde kokoş çok duyuyorum
güzellikle ilgili olanları yazmıyorum herkessin yazdıklarından banada söyleniyor:dance:

Burnum haricinde heryerimden iltifat almışımdır.Burnumda 6 yaşıma kadar güzeldi ama bayağı bi yüksek yerden burnumun üzerine çakılana kadar tabikaydirigubbakcemile3
En çok gözlerim ve fiziğim beğenilir:kedi:

anladım ztn tatlım , takıldım sana.. kokoş seni

aslında banu alkan , bülent ersoy gibi bir kokoşluğum yokk

detaylarda kokoşum

mesela çok çok sade giyindiysem taşlı bir saat takarım

yada simsiyah giyindiysem saçıma renklli bir taç takarım falan

detaylarla şıklık yaratıyorum kendime ve değişiklik

kullandığım aksesuarlar sıradan olmuyo, değişik ve ilgi çekici oluyo

ondan da adım kokoşa çıkıyoo delikafadulden

kulağa hoş geliyorr :) ben seni esra eron a benzetmiştim dimi :kedi: yanlış hatırlamıyorum?

saçımın renginde şeklinde ne varkii..anlamıyorum.kıyafet deesen okadar abartılı da giyinmiyorumm fizigimden bence oyle diyorlar zaten =)

yaş olayımdan iltifat çok alırım 29 um ama 23 25 diyen çok olmuştur daha yukarı çıkan hiç olmadı , yıllardır hiç değişmeyen kilomu koruma olayıma ve fiziğime iltifat alırımkaydirigubbakcemile3 elinde tartıyla çocuğun biri peşime takıldı abla tartıyımmı diye yoldan geçen bi hanımda 'oğlum fıstık gibi kız neyini tartıcan maşallah'demişti kıpkırmızı olmuştum:kedi:

Son düzenleme:
enemm ne gusel konuymus bu bole hemen yazmaya baslimkaydirigubbakcemile3
saclarim simsiyahtir baya soran oluyo boyami fln hayir diyince arkasindan sakin boyatmaaaaaaaaa lafini duyyorumyasakkelime
hmm manken gibisin,badem gozlu,havali fln derlersengözlerimebaksanab

ayh zayifliimla ilgili en ilginc yorumda bu olsa gerek"ne kadar zayifsiiiin senin ic organlarin nasil nerene sigyoki"akannehirakannehir :roflol:

hemcinslerimden aldıgım iltifatlar cok hosuma gidiyor

bundan bir kac sene once 7-8 yaslarında ufak bir kız cocugu yanıma gelip abla sen cok guzelsin preseses gibisin demıstı hiç tanımadıgım bu kızın dedigini hiçbir aldıgım iltifata degismem cok mutlu olmustum

evt livim çocuklardan alınan iltifatları bende hiç birşeye değişmem.. banada bir kız Abla senin ismin Gül olsun mu dedi ? neden dedim şaşırdım ..Çünkü gül e benziyorsun dedi :))) çok şaşırmıştım.. ama hiç unutmam çok hoşuma gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…