En Sık Aldığınız İltifat ?

Demek ki uyarılarımız işe yaramıyor. Çok güzel..

Biz de üzerimize düşeni yaparız o halde.. Yani her topicde, hep aynı kavgaları ama aynı kavga edenleri görmekten gerçekten bıktık arkadaşlar.

Herşeyin bir kısa yolu olduğu gibi bu durumu düzeltmenin de kısa bir yolu olduğunu belirteyim o zaman.

yüzüme cok soylenıyor ama en cok baskalarına soylenen ve benım kulagıma gelen sozler hosuma gıdıyor.

ayy hanım hanımcık kız,

xxx in de gelini pek guzel

saygılı kız masallah..

kasıma ,gözüme ,yüzüme,sacıma ,boyuma,posuma,sesime ,duruşuma,bakısıma.. söylenenlerı soylemeyecegım zemuszemus

yüzüme cok soylenıyor ama en cok baskalarına soylenen ve benım kulagıma gelen sozler hosuma gıdıyor.

ayy hanım hanımcık kız,

xxx in de gelini pek guzel

saygılı kız masallah..

kasıma ,gözüme ,yüzüme,sacıma ,boyuma,posuma,sesime ,duruşuma,bakısıma.. söylenenlerı soylemeyecegım zemuszemus

ne güzel :nazar:

benim için en mutlu edende kişiliğie edilen iltifatlardır, daha bi gurur verici oluo nedensekaydirigubbakcemile2

Yazmıştım,ama silinmiş sanırım.Bir daha yazayım.ıltifat duymaya çok fazla alışkın biriyim.Bazen boğuyor bu beni,ama eşimin iltifatlarının yeri apayrı.opuyorumnanaktan
Eşim en çok taş bebeğim,ızmir güzelim ,der.:nazar: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
En çok "ne kadar zeki" , "çok olgun düşünüyorsun" gibi iltifatlar alırım.bunlar beni fiziksel iltifattan daha cok mutlu ediyor.fiziksel olarak da manken gibisin,çok güzelsin iltifatları alıyorum =)

Küçüklügümden beri _Tatlısın_ lafını söylerler halada söylüyor.. çok zayıfsın _ çıtıpıtı_ kişiliğim içinse çok _ ağır_ oldugumu söylerler..

valla o kadar çok varki hangisini yazimm aklıma gelen yada gelmeyen en güzel iltifatları her zaman almışımdırr.zemuszemus..ama en güzeli Allah özenmişte yaratmış maaşallah :kedi:

yaşınızdan çok genç gösteriyorsunuz !!!!!!!!!!

hep bu söylenir, ama teyzelerimde öyle genetik sanırım

birde yediklerime acaip dikkat ederim
:kahve:

Banada iş yerimdeki çoğu insan çok masum bir güzelliğe sahip olduğumu söylerler..
Birde gülünce gözlerinin içi güler , hep gül sen derler..
24 yaşındayım , ama çoğu kişi 18- 19 yaşında olduğumu iddia ederler..

"Genelde biblo gibi kızsın vitrine koyup bakmaya doyulmaz..."
"Gözlerin çok güzel maşallah" gibi iltifatlar alıyorum....
Geçen gün emekli öğretmen bir bayan yüzün çok güzel,makyaj kataloglarındaki kızlar gibi demişti :roflol:

evet kedi bende öyler düşünüyorum ve seni çok sevdiğim kristen kreuk a benzetiyorum :)

X