En Sık Aldığınız İltifat ?

tüüüü....tüüüüü... maşşalllah ... derler...
ve beğenilerini dile getiren cümleleri sıralarlar....

Belki gözünüzden kaçmıştır diye getirdim arkadaşlar...:

yasımdan 10 yas genc gosterdıgım konusunda
gozlerım ıcın
kırpıklerım ıcın
ellerım we tırnaklarım ıcın
saclarım ıcın
sutaslarım ıcın:bbo:
ozguwenım ıcın

vallahi kisasi uzunu kim ne derse desin Turk kadini cok guzel be kardesim her iltifati hak ediyor bence iki ulkede yasadim guzel denecek bir kadin gormek zor Amerika zaten obezdi Ingiltere hem obez hem cok cirkinler ya yuzu guzel beden berbat ya beden guzel ama yuz igggggggg ..............................benim en SIK aldigim iltifat gozlerin cok guzel dir sanirim esim dahil bir cok kisi beni Turkan Soraya benzetir hatta esim onu cok begenirmis seninle ondan evlendim diye takilir

evet ya yabancılar bide çok fazla dış destek alıyorlar,tv programlarında falan bi bakıyorum daha 14 yaşında saçlar boya yüzde bi ton makyaj falan..türk kızı olduğumuzdan demiyorum ama bi başkayız hani

Kesinlikle öyle...

Bayanlarımız daha bakımlı olsa daha iyi olur ama ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve bir çok sebep yüzünden bu mümkün olamıyor..İnsanlar karın doyurma derdinde...

Kesinlikle öyle...

Bayanlarımız daha bakımlı olsa daha iyi olur ama ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve bir çok sebep yüzünden bu mümkün olamıyor..İnsanlar karın doyurma derdinde...

aradaki farka değinde aklıma geldi onlar 17 yi zor bekliyor silikon yaptırıyor bi hışımla biz..küç yiyoruz sabah akşambuda ayrı bi güzellik

fiziğmden dolayı genelde manken gibi iltifatını cok duyarm.umarım bi 10 sene sonra yine aynı fikirde olurlar
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…