-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
ama sakiz patlatmanin manasini ben hala bilmiyorum :uhm:
kız saç baş yoluşmadan birbirinizin siyah noktasını sıkmadan oynayın:hulya:
nolur susmayın devam edin:) çok eğleniyorum. burda bir kişiyi tenzih ediyorum o kişi kendini zaten biliyor.
siyah noktadan :hulya:konu nasıl bu noktaya geldi :bbo:
siyah noktadan :hulya:
siyah noktadan :hulya:
ben 3 metreyim. evet 3 metreyim.
Merhaba..
Paylaşıma açık ve her daim paylaşım yapılan bir konuyu ne hale getirmişsiniz arkadaşlar?
Kaç adet konu dışı,karşılıklı tartışmalı mesajlarınızı okuduk ve sildik.. Herkes için zaten ortak bir amaç için burada değil mi? Niçin konuları illa tartışmaya,kavgaya döküyorsunuz?
Bu durum bir olur,iki olur ama üçüncüsü olmaz bunun sinyalini vereyim sizlere..
Konuyu bu hale getirenlere zaten uyarılar yapıldı,akabinde bu konuda yada herhangi bir başlıkta aynı şeylerle karşılaşırsak bir üst forum cezaları uygulanacaktır.
ılk önce kendi paylaşım hakkınızı, sonra sizin dışında paylaşım yapanların haklarını gaspetmeyiniz..Ayrıca sizin karşılıklı yazışmalarınızı incelemek için saatlerini harcayan bizlerin de zamanlarını çalmamayı şöyle bir düşününüz lütfen.a.s
Bundan sonra karşılıklı yazışmalar olduğu taktirde konular kapatılacak,konu kapanmasına sebebiyet verilenlere uzaklaştırma verilecektir.
Herkesin dikkatine,bilgisine..:enbuyukkk:
a.s
Açıkçası ben de bir kaç dış ülkede bulundum,Türk kadınları daha güzel ve Türk erkekleri gerçekten daha yakışıklı.......Çirkinler çok fazla dış ülkelerde katılıyorum..
Tv de dergilerde gördüklerimiz hep seçmece....
Tabi ideal tipler az da olsa var..
evet ya yabancılar bide çok fazla dış destek alıyorlar,tv programlarında falan bi bakıyorum daha 14 yaşında saçlar boya yüzde bi ton makyaj falan..türk kızı olduğumuzdan demiyorum ama bi başkayız hani
Kesinlikle öyle...
Bayanlarımız daha bakımlı olsa daha iyi olur ama ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar ve bir çok sebep yüzünden bu mümkün olamıyor..İnsanlar karın doyurma derdinde...