En Sık Aldığınız İltifat ?

canım biliyorum .kendin için göze hoş görünüp görünmediğimi sormam gerek demişsin ya ondan diyorum .. ben seni görsem belki voov süpersin derim yani genel olarak hoş gelmiyor gözüme dedim ama senin güzel olduğundan şüphem yok, resmini görmeyi bir türlü yakalayamadım ama mrk ediyorum tatlım :)

Bir ara gösteririm resmimi canımvereliniortak

hiiiiiiiiiiiiiiiiiç inandırıcı gelmesede manken gibisin sözü ve parmakların ne güzel senin öyle.bunlar genel kişiler,sözlümse siyah noktalarıma bile laf söyletmez:KK70::KK70:

hiiiiiiiiiiiiiiiiiç inandırıcı gelmesede manken gibisin sözü ve parmakların ne güzel senin öyle.bunlar genel kişiler,sözlümse siyah noktalarıma bile laf söyletmez:KK70::KK70:

eee seven insan güzel görürmüş,ne mutlu sanaopuyorumnanaktan
canım manken gibisin diyenlere niye inanmıyorsunki illaki cok uzun boy diye bir kaide yok..omuzlar geniş bel ince vs.fiziğin güzel,giydiğin yakışıyor ki böyle diyorlara.s

gamzei canım kilo takıntım var ondan pek inandırıcı bulmuyorum:/
eftenpüften siyah nokta bildiğin siyah nokta:KK70: kurtulamadığım işte yüzde olanlar:):)
lirik güzel boyum 1.76 bu civarların en uzunu:KK70::p

gamzei canım kilo takıntım var ondan pek inandırıcı bulmuyorum:/
eftenpüften siyah nokta bildiğin siyah nokta:KK70: kurtulamadığım işte yüzde olanlar:):)
lirik güzel boyum 1.76 bu civarların en uzunu:KK70::p

boyun uygunmuş canım..kilonu bilemicem ama demekki düzgün hatların varki öyle diyorlar..
siyah noktalar için buhar banyosunu önerebilirim ama içine mutlaka papatya koy..daha sonra da herhangi bir tonik veya gülsuyu önerebilirimyerimseniben

X