- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
eee burun zaten benim dr yapımı oldugu için okadar da kibar oluversin bi zahmet :))) saol canım..ya kibarlıktan kastım mesela biri bana bişey hakkında fikrimi sorsa olumsuzsa bile söylerim "aa kötü olmuş" veya "bunu nsıl yaparsın" gibi:1ninca:..yani pek süzgeçten geçirmeden konustugum olabiliyor zaman zaman..kafamçokkarıştı
Sanirim en cok gözler ve dudaklar icin iltifat aldim.....Silikonmu yaptirdin diye soranlar bile oldu....benneyaptımki Yok anam dogustan silikonlu benimkiler...zemuszemus
Birde özellikle alman arkadaslarimdan saclarim icin....herhalde genetik birsey ama almanlarin saclari biz türklerin kadar gür degil....Bir arkadasim "Ben bu zamana kadar saclari güzel olmayan bir türk kadini görmedim" dedi...:hulya:
Buda hepimize bir iltifat olsunyerimseniben
hmm güzelsin dışında genelde fiziğimle ilgili "manken gibisin" gibi yorumlar alıyorum..öyle cok uzun boyum falan yok 170 im ama zaten bu lafı söyleyenler de genelde eski nesilden teyzeler oldugu için normal karşılıyorum:roflol: onun dışında hep konusurkenki ifadelerim üzerine iltifat alırım cok "ikna edici ve güven verici" konusuyomusumsositososito bir zamanlar da cok güzel saclarım vardı kadın erkek herkes saclarımı begenirdi şimdi yanık saclarım var..neyse kısmetdelikafadulden
Buraya yabancı değilsiniz,siz de biliyorsunuz,görüyorsunuz.ya kızlar neden kendini beğenmşlik olsun ki ? hem herkes bir sürü iltifat alır ama biz en sık söyleneni söylüyoruz ,yada en ilginç olanı :)
ya kızlar neden kendini beğenmşlik olsun ki ? hem herkes bir sürü iltifat alır ama biz en sık söyleneni söylüyoruz ,yada en ilginç olanı :)
nekadar güzel konuşmaların üzerine iltifat almana.s
saçlarda kesin düzleştiricen yanmıştırkaydirigubbakcemile3
sende biliyorsun tatlım soylesem uzerime cullanır bazıları hiç ugrasamam vallaha sonra kendini begenmıs oluyorum onların gozunde
bana göre 1.70 ve 1.72 kadına yakışan en ideal boy ,daha uzunu gözüme pek hoş gelmiyor.. manken gibisindir eminim gamzeicimmm
Aman be kuzum ne takıcan kafana sende kendini beğenmiş olsan ne olur ki zaten insan kendini beğenmeli sevmeli boşver sen milletin dediğini .
Ben 1.80 im .. Göze hoş görünüp görünmediğimi beni görenlere sormak gerek..
Benim için hoş görünmenin boyla alakası yok..Ancak avantaj olduğunu söyleyebilirim..
Genellikle mankenler 1.75 üstü oluyor..
eftenpuftenkonular canım boyla ilgili yazılan herşeye cvp yazıyorsun :))))) herkesin fikri ama değil mi canım ..bana göre öyleymiş bunda genelleme yapılacak birşey yok .
ben de fikrimi yazdım canım yerimseniben
yok tatlım ya sonra orada burada satasan ozel mesajla rahatsız edenler oluyor yok artık agızımı acmayacagım neyse