E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
canım biliyorum .kendin için göze hoş görünüp görünmediğimi sormam gerek demişsin ya ondan diyorum .. ben seni görsem belki voov süpersin derim yani genel olarak hoş gelmiyor gözüme dedim ama senin güzel olduğundan şüphem yok, resmini görmeyi bir türlü yakalayamadım ama mrk ediyorum tatlım :)
Bir ara gösteririm resmimi canımvereliniortak
hiiiiiiiiiiiiiiiiiç inandırıcı gelmesede manken gibisin sözü ve parmakların ne güzel senin öyle.bunlar genel kişiler,sözlümse siyah noktalarıma bile laf söyletmez
hiiiiiiiiiiiiiiiiiç inandırıcı gelmesede manken gibisin sözü ve parmakların ne güzel senin öyle.bunlar genel kişiler,sözlümse siyah noktalarıma bile laf söyletmez
Manken olması için uzun boy şarttır.Boyu kısaysa ,fiziği düzgünse ancak fotomodel olur.Hatayı düzeltmek istedim. :kedi:
düzelt valla cok makbule geçer..bir son ütücüye ihtiyac vardıkaydirigubbakcemile3
Ütü bilgim yok,ev işlerinden anlamam.:roflol: Neyse bu vesile ile öğrenmiş oldunuz.kaydirigubbakcemile3
gamzei canım kilo takıntım var ondan pek inandırıcı bulmuyorum:/
eftenpüften siyah nokta bildiğin siyah noktakurtulamadığım işte yüzde olanlar:):)
lirik güzel boyum 1.76 bu civarların en uzunu
neyi? ütü bilmediğinizi mi..beni pek ilgilendirmiyordu ama söylemiş oldunuz birkere..sorun değil
eftenpüften siyah nokta bildiğin siyah noktakurtulamadığım işte yüzde olanlar:):)
Eşim elimi sıcak sudan,soğuk suya sokturmaz sağ olsun.:kedi:Taş bebeğim ,der yeri gelmişken onu da söyleyeyim.:kedi:
boyun uygunmuş canım..kilonu bilemicem ama demekki düzgün hatların varki öyle diyorlar..
siyah noktalar için buhar banyosunu önerebilirim ama içine mutlaka papatya koy..daha sonra da herhangi bir tonik veya gülsuyu önerebilirimyerimseniben
Sizin için yazmadım zaten.:smiley-cool:Yukarı bakın ,konunun adı ne? kaydirigubbakcemile3mesela bu da beni ilgilendirmiyordu..yine sorun değil ama:roflol:
Sizin için yazmadım zaten.:smiley-cool:Yukarı bakın ,konunun adı ne? kaydirigubbakcemile3