En Sık Aldığınız İltifat ?

bu resimleri nerden gördünüz yaa bende aradaki farki görmek istiyorumm:KK52:

şimdi burdada söylenmezki :KK52:
hatta bi tanesi o kadar abartmışki daha önce resimlerine bakmıştım yazdıklarını okuyunc Allah Allah öylemiymiş ya cidden diyip bir daha bakamk istedim ama albümünü silmiş:KK52:

Son düzenleme:
imzamı ve yazımı herkes çok beğenir. fiziksel olarak da boyumun uzunluğu konusunda iltifat alırım. sadece 1 kere bir arkadaşım da kirpiklerimi çok beğendiğini söylemişti...

burda insanların en sık aldıkları iltifat sorulmuş herkes kendince bişeyler yazmış bende yazdım ve asla duymadıgım şeyleri yazmadım yalan söylemek huyum değildir ne söylemeyi ne de söyleyeni sevmem..üzerine neden alındın diyenler muhakkak olacaktır burda siz genel olarak yazdıysanız ve bu yazanların içinde bende varsam bal gibide üzerime alınırım.dalga geçmek insanları yalancılıkla suçlamak gerçekten cok ayıp olgun bayanlara asla yakışmayan davranışlar..diyecek başka bişey bulamıyorum.

Son düzenleme:
çok iltifat alırım yolda yürürken yanımdan geçen insanların 'maşallah nazarımız değecek' dediklerini duyuyorum coğu zaman.ama bu sıkıntılı oluyo arkadaslarımda benımle yürürken sen yanımdayken herkes bize doğru bakıyo diye rahatsız oluyolar :KK17:
en sık duyduklarım 'barbie gibisin, manken olsana, seni güzellik yarışmasına yollayalım modellere taş çıkarırsın, boyun ne güzel uzun belin incecik burnun estetik mi diye soranlar oluyo :nazar: göz rengin cok güzel inş kızım olurda sana benzer:nazar: :KK53:en son akrabalar annemle konuşurken 'porselen bebek gibi insanın hep bakası geliyo alıp karşına saatlerce bakacaksın senin kızın gibisini görmedik' demişler sağolsunlar biraz abartmışlar ama :KK1:sevgilimde çok güzelsin melek gibisin yüzün fiziğin kusursuz der çoğu zaman :KK16:

utanır insan
böyle güzel olunur mu :KK53:

utanır insan
böyle güzel olunur mu :KK53:
[/QUOTE
surrender ya bin pişman oldum yazdıgıma keske silebilsem silicem baksana bazıları cok rahatsız oldu aldıgımız iltifatlardan birsürü dalga geçmişler :KK24:

canım ben dalga geçmedim :) sen iltifatarını anlatınca
benımde içimden bunu söylemek geldı
yanlıs anlama benı:KK34:

boşver kim ne derse desin,,,sonuçta sen daha iyi bilirsin sana söylenılen iltifatları değil mi?

Son düzenleme:
canım ben dalga geçmedim :) sen iltifatarını anlatınca
benımde içimden bunu söylemek geldı
yanlıs anlama benı:KK34:

boşver kim ne derse desin,,,sonuçta sen daha iyi bilirsin sana söylenılen iltifatları değil mi?
tatlım bwen senın ıcın demedım senın şaka yaptıgını anladım zaten :nazar:evet orda asla yalan yanlış bişey yok zaten insan sadece kendisini kandırır ki ben oraya yalan seyler yazsam ne olur elime ne geçer :KK34:

gözlerın çok guzel masallah derler renklı:KK55: hım cok tatlısın derler:KK55: kımı gozumu begenır kımı ellerımı kımı kasımı :KK51: ama aldıgım en sık ıltıfat gene sınır edıyon benıı:KK9::KK53::KK31:

X