En Sık Aldığınız İltifat ?

Yüzümü, kahveyle yeşil karışımı gözlerimi beğenirler. Dişlerim ayrıktır sempatik olduğumu söylerler.:KK53:
Popomu lopezinkine benzetirler ve beğeniyolar anlamadım:120:

Burada fotoğraflarını gördüğüm üyelere ve aldıkları iltifatlara bakınca şoke oluyorum gerçekten. :KK53::KK53:
Nasıl öyle şeyler söylenmiş bu insanlara diye düşünmekten alamıyorum kendimi. :KK70:
Daha önce de konuşulmuştu burada bu mevzu.
Hayret cidden hayret. :KK70: :KK70:

Bana edilen iltifatları yazma hevesim kaçtı şu an. :KK53::KK53:

su senden guzeli yok,senin gibi guzeli i gormedim,makenmisin gibi iltifat alan arkadaslari inanin asiri merak ettim.bence bu topik resimli olmali..

Genellikle manken gibi fiziğim olduğunu ve saçlarımın çok tatlı olduğunu söylüyorlar. :KK1:

Son düzenleme:
iltifat deyince niye herkes fizikten popodan mankelnlikten bahsediyo ki?
yaptigi islerden, olgunluguna, zekasina, ic güzelligine , yardim severligine, sadaktine ne biliim bu tür seylere iltifat alan yok mu??

iltifat deyince niye herkes fizikten popodan mankelnlikten bahsediyo ki?
yaptigi islerden, olgunluguna, zekasina, ic güzelligine , yardim severligine, sadaktine ne biliim bu tür seylere iltifat alan yok mu??

Herkes hoşuna giden iltifatı söylüyor, genellikle hepimiz için aynıdır bu

Burada fotoğraflarını gördüğüm üyelere ve aldıkları iltifatlara bakınca şoke oluyorum gerçekten. :KK53::KK53:
Nasıl öyle şeyler söylenmiş bu insanlara diye düşünmekten alamıyorum kendimi. :KK70:
Daha önce de konuşulmuştu burada bu mevzu.
Hayret cidden hayret. :KK70: :KK70:

Bana edilen iltifatları yazma hevesim kaçtı şu an. :KK53::KK53:

Hahah üyeleri merak ettim cidden.

herkes inanilmaz guzel oldugumu soyluyor.
boyumu cok begeniyorlar.
fizigime herkes hasta
bacaklarim o kadar duzgun ki goren inanamiyor
gozlerim hele dehset,bakan kendini alamiyor hipnoz etkisi yaratiyorum.
saclarim ipek gibi paril paril.nasil bakim yapiyorsun neler kullaniyorsun diye pacama yapisiyorlar
kesinlikle seni tum dunya tanimali victoria secretta olmalisin diyorlar
popom cok cekici,ljo gibi sigortalatmam icin bir kac sirketten teklif aldim.
dudaklarim kiraz gibi birde dolgun..hic surmesem bile rujlu saniyorlar
belim ve kalca orantim cok guzeldir.belindeki kemer olayim diye iltifat alirim hep.
cildim mermer gibi.ama ben hicbirsey yapmiyorum..hersey gibi bu da dogal tabiki
yolda bir yuruyorum bir bakan bir daha bakmiyor cunku bir kere bakinca kilitlenip kaliyorlar zaten..
ses tonum bugulu ve etkileyici..ayrica cokta duzgun konusuyorum.herkes diksiyon kursu aldigimi soyluyor.
ellerimde cok guzeldir.bir kere yuzuk denemeye kuyumcuya girdim.adam bunca yillik kuyumcuyum daha boyle guzel el gormedim dedi.
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::118::118::118::118::118:

simdilik bu kadarcigi aklima geldi arkadaslar daha gelirse yazarim

Son düzenleme:
Resimlerini gördğüm üyelerin yazdıklarını okuyunca hayal kuruyorlar diye düşünmüyor değilim :)))

Son düzenleme:
X