- 6 Aralık 2022
- 1.661
- 3.792
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Kıyafetlerimi defalarca giyerim defalarca giymek bana kötü hissettirmiyor ,gerektiği kadar alıyorum Şuan üstümde 5 yıl önce aldığım sweat var hala seviyorum.Baya da giymişimdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de en son montunu 5 sene önce almış insanım. 4-5 montum var yarısı üniversiteden yeni mezun dönemime denk geliyor. Hatta bu sene vefat eden eniştemin kaşe montunu verdi teyzem bana bir sevdim bir sevdim onu da her gün giyiyorum sıkılmadanBurda bi hatun vardı her güne ayrı kıyafet alıp tatile gitmek isteyen, onunla arkadaş olsaydınız keşke ama her konuda küfür edip gidiyordu en sonunda tamamen gitti sanırım
Sorununuzun çözümü bende yok, ben 20 yıllık botu giyiniyorum hala
2020den beri 11 kullanıyorum. Geçenlerde kuzenim telefonunu yeniledi bana on tane falan kılıfını verdi ona bile yeni telefon almış gibi sevindim ya cimriyim ya ruhum fakir bilemedimBilgisayarım da 2013 yılında aldığım bilgisayar:) ondan ders çalışıyorum,işimi görüyorsa yeter bana.Tüketim çılgınlığına kapılmak istemiyorum.
Ben de 11 kullanıyorum işimizi görmesi yetiyor bence.2020den beri 11 kullanıyorum. Geçenlerde kuzenim telefonunu yeniledi bana on tane falan kılıfını verdi ona bile yeni telefon almış gibi sevindim ya cimriyim ya ruhum fakir bilemedim
Bunu savunuyorum arkasındayım her cümlenin :)Ucuz ucuz kumaşlarla ucuz dikilmis kiyafetler berbat gorunuyor. Her gun degisik degisik çul çaput giyinen birindense bir kac parca kaliteli ve uyumlu giyinen insanlar bana göre daha şık.
Bedenim yıllardır aynı olduğu için dolabımda 15 -16 yıllık pantolonum,kazaklarım , gömleklerim var. Hâlâ giyiyorum.Ben bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Sanki sürekli onu giyiyormuşum hissiyatı oluyor.
Bu arada evde yeni gibi duran 3-4 yıllık bile var ama giyesim gelmiyor.
Çoğu zaman kaliteli alamıyorum nasılsa hemen sıkılacağım diye dediğim de trendyoldan uygun fiyatlı almak sonra onun da gereksiz ve ucuz gelmesi yakıştıramamakla sonuçlanıyor.
bir tık üstü koton ya da onun üstü zara, mango hiç almadım durumum da kötü değil yani bunları alacak kadar var niye böyle. Daha üstünü bilemeyeceğim durumum anca bu kadar. Pahalı bir şey alırsam da onun yasını tutuyorum gereksiz oldu diye .
Kapsül dolap deniyor ama o da aynısı olmuyor mu en nihayetinde, aynı kazak aynı ceket bluz.
Dolabımı tamamen çıkarıp yenilemek istiyorum ama yenilesem de sonuç aynı olacak gibi.
Giyim dolabımda kullanışsız sanırım tıka basa dolu görünüyor ama çok da bir şey yok cidden çok kıyafet alanlar nereye sığdırıyor bilmiyorum
Kullanıcı adınızdan fazla etkilenmiş olabilir misiniz ?Ben bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Çoğu zaman kaliteli alamıyorum nasılsa hemen sıkılacağım diye dediğim de trendyoldan uygun fiyatlı almak sonra onun da gereksiz ve ucuz gelmesi yakıştıramamakla sonuçlanıyor.
bir tık üstü koton ya da onun üstü zara, mango hiç almadım durumum da kötü değil yani bunları alacak kadar var niye böyle. Daha üstünü bilemeyeceğim durumum anca bu kadar. Pahalı bir şey alırsam da onun yasını tutuyorum gereksiz oldu diye .
Kapsül dolap deniyor ama o da aynısı olmuyor mu en nihayetinde, aynı kazak aynı ceket bluz.
Dolabımı tamamen çıkarıp yenilemek istiyorum ama yenilesem de sonuç aynı olacak gibi.
Giyim dolabımda kullanışsız sanırım tıka basa dolu görünüyor ama çok da bir şey yok cidden çok kıyafet alanlar nereye sığdırıyor bilmiyorum
Sana yakışan modadir gerisi teferruat. Atiyorum sarı renk moda olmuştur ama sana sarı yakışmaz, vatka modadir sana yakışmaz, kloş etek moda değildir ama senin vücudunun tipidir senin için moda o dur. Önce vücudunu tanı sonrası önemli değil. Ayrıca kimse aynı kazağı iki üç kez giyip köşeye atmaz sosyal medyadan uzak durun.Ben bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Zaten daha büyük dertlerle uğraşmamak için küçük şeyleri takıyor insan. Bu mevzu hayatınızı bu kadar etkiliyorken bir destek almayı düşünebilirsinizAmin daha büyük dertlerim de var ama küçüklere odaklanıp dertlenmek daha iyi
Başkaları için değil kendimiz için giyiniyoruz zaten.canim bence cok takilma yani ayni gozukse surekli ne olurki benm yazlik mesela 5 kombinim vardir kislikta 5 civari hep o kombinleri giyerim millet istedigini diyebilir yani onemseme.zaten marka alsan bile gozune sıkıcı gelecek.kiyafete harcama yapmaya kiyamam ben mesela o parayi altin a cevirmek daha mantikli gelir hem milletin umrunda degil ne giydigimiz.o yuzden paramiza yazik bosver