Giyim konusunda yaşadığım sıkıntı

Burda bi hatun vardı her güne ayrı kıyafet alıp tatile gitmek isteyen, onunla arkadaş olsaydınız keşke ama her konuda küfür edip gidiyordu en sonunda tamamen gitti sanırım 😂

Sorununuzun çözümü bende yok, ben 20 yıllık botu giyiniyorum hala 😂😂😂
Ben de en son montunu 5 sene önce almış insanım. 4-5 montum var yarısı üniversiteden yeni mezun dönemime denk geliyor. Hatta bu sene vefat eden eniştemin kaşe montunu verdi teyzem bana bir sevdim bir sevdim onu da her gün giyiyorum sıkılmadan 😆😆

Bilgisayarım da 2013 yılında aldığım bilgisayar:) ondan ders çalışıyorum,işimi görüyorsa yeter bana.Tüketim çılgınlığına kapılmak istemiyorum.

Bilgisayarım da 2013 yılında aldığım bilgisayar:) ondan ders çalışıyorum,işimi görüyorsa yeter bana.Tüketim çılgınlığına kapılmak istemiyorum.
2020den beri 11 kullanıyorum. Geçenlerde kuzenim telefonunu yeniledi bana on tane falan kılıfını verdi ona bile yeni telefon almış gibi sevindim 😂😂ya cimriyim ya ruhum fakir bilemedim

ben de kaliteli ve sade giyinmeyi severim. temel renkler kullanırım genelde, birbiriyle uyumlu olabilecek renkler olur çoğunlukla. hem kombin yapması kolay oluyor hem de insan sıkılmıyor. düz siyah pantolonun, gri kazağın nesinden sıkılacaksınız? ama renkli, ben buradayım diyen, desenli şeylerden ben de çabuk sıkılabilirim. O yüzden almam. Çok beğendiysem kırk yılda bir alırım 😁

Bende sevdiğim elbiseyi her yerde giyerim bir kaç elbisemin rengi çok güzel üstüne taktığım şallarda öyle, herkes beğeniyor bende sık sık giyiyorum ayrıca kime ne hayat sizin istediğinizi giyin insanların dedikleri ile yaşamak çok zor. Çok fazla kıyafetiniz varsa ihtiyaç sahibi genç kızlar ile paylaşabilirsiniz üniversiteye gidip alamayacak güçte olan çok kız var.

Ben bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Sanki sürekli onu giyiyormuşum hissiyatı oluyor.
Bu arada evde yeni gibi duran 3-4 yıllık bile var ama giyesim gelmiyor.
Çoğu zaman kaliteli alamıyorum nasılsa hemen sıkılacağım diye dediğim de trendyoldan uygun fiyatlı almak sonra onun da gereksiz ve ucuz gelmesi yakıştıramamakla sonuçlanıyor.
bir tık üstü koton ya da onun üstü zara, mango hiç almadım durumum da kötü değil yani bunları alacak kadar var niye böyle. Daha üstünü bilemeyeceğim durumum anca bu kadar. Pahalı bir şey alırsam da onun yasını tutuyorum gereksiz oldu diye .
Kapsül dolap deniyor ama o da aynısı olmuyor mu en nihayetinde, aynı kazak aynı ceket bluz.
Dolabımı tamamen çıkarıp yenilemek istiyorum ama yenilesem de sonuç aynı olacak gibi.
Giyim dolabımda kullanışsız sanırım tıka basa dolu görünüyor ama çok da bir şey yok cidden çok kıyafet alanlar nereye sığdırıyor bilmiyorum
Bedenim yıllardır aynı olduğu için dolabımda 15 -16 yıllık pantolonum,kazaklarım , gömleklerim var. Hâlâ giyiyorum.
Her sene ki fotoğraflarda da var, hiç rahatsızlık duymuyorum .

Çağın hastalığı bu sanırım. Bence çok yanlış, ne olmuş fotoğraflarda hep aynı giysi varsa, yakışıyor ki giyiyorsunuz. Bence terapi almalısınız, bu sağlıklı bir kafa değil.

Pandemiden beri sadece eskiyen kıyafetlerimin yerine yenisini aldım desem pek de yalan olmaz. Oturmuş bir tarzım var ve halimden memnunum. Hep aynı şeyleri giyiyor diye düşünen varsa benden ötede oynasın bir zahmet.

Bu krizde ve dünya hızla kirlenirken uygun fiyatlı da olsa tıka basa gardrop doldurmak aptalca bence

Ben bir kıyafet aldığım zaman sanki 2-3 kez giyince onun ömrü bitiyor gibi geliyor. Sosyal medyada pek sık fotoğraf paylaşmam ama ayda bir iki kez de paylaşsam bir daha aynı kıyafeti giyesim gelmiyor .
Çoğu zaman kaliteli alamıyorum nasılsa hemen sıkılacağım diye dediğim de trendyoldan uygun fiyatlı almak sonra onun da gereksiz ve ucuz gelmesi yakıştıramamakla sonuçlanıyor.
bir tık üstü koton ya da onun üstü zara, mango hiç almadım durumum da kötü değil yani bunları alacak kadar var niye böyle. Daha üstünü bilemeyeceğim durumum anca bu kadar. Pahalı bir şey alırsam da onun yasını tutuyorum gereksiz oldu diye .
Kapsül dolap deniyor ama o da aynısı olmuyor mu en nihayetinde, aynı kazak aynı ceket bluz.
Dolabımı tamamen çıkarıp yenilemek istiyorum ama yenilesem de sonuç aynı olacak gibi.
Giyim dolabımda kullanışsız sanırım tıka basa dolu görünüyor ama çok da bir şey yok cidden çok kıyafet alanlar nereye sığdırıyor bilmiyorum
Kullanıcı adınızdan fazla etkilenmiş olabilir misiniz ? 🙄

Sana yakışan modadir gerisi teferruat. Atiyorum sarı renk moda olmuştur ama sana sarı yakışmaz, vatka modadir sana yakışmaz, kloş etek moda değildir ama senin vücudunun tipidir senin için moda o dur. Önce vücudunu tanı sonrası önemli değil. Ayrıca kimse aynı kazağı iki üç kez giyip köşeye atmaz sosyal medyadan uzak durun.

canim bence cok takilma yani ayni gozukse surekli ne olurki benm yazlik mesela 5 kombinim vardir kislikta 5 civari hep o kombinleri giyerim millet istedigini diyebilir yani onemseme.zaten marka alsan bile gozune sıkıcı gelecek.kiyafete harcama yapmaya kiyamam ben mesela o parayi altin a cevirmek daha mantikli gelir😂 hem milletin umrunda degil ne giydigimiz.o yuzden paramiza yazik bosver

canim bence cok takilma yani ayni gozukse surekli ne olurki benm yazlik mesela 5 kombinim vardir kislikta 5 civari hep o kombinleri giyerim millet istedigini diyebilir yani onemseme.zaten marka alsan bile gozune sıkıcı gelecek.kiyafete harcama yapmaya kiyamam ben mesela o parayi altin a cevirmek daha mantikli gelir😂 hem milletin umrunda degil ne giydigimiz.o yuzden paramiza yazik bosver
Başkaları için değil kendimiz için giyiniyoruz zaten.

Beş kombin bir hafta demek. O da hafta sonu hiç bir yere çıkmayıp evde pijamayla yaşadığınızı varsayarsak ancak. Yıkamaya yetişemez insan. İsraf etmeyelim ama israf etmemeyi de abartmayalım. İkisinin ortası iyidir. Sizinki cimriliğe kaçmış sanki.

Muhtemelen nasılsa az giyiyorum diye kaliteli parçalar almıyorsunuz. Onlar da istediğiniz gibi durmuyor üzerinizde. Ya da belki çok aykırı şeyler, ancak belli başlı kombinlerle giyinebilecek parçalar alıyorsunuz. Bir daha da giyemiyorsunuz. Oysa gerçekten kaliteli ve basic denilen zamansız parçalardan birkaç tane alsanız, kimse aynı şeyi giyip durduğunuzu bile anlamaz.

Ben kapsül dolap yapılan giyim videoları görüyorum. Birbiriyle uyumlu her gün farklı şekillerde kombinlenebilecek parçalar oluyor. Öyle videoları izleyin. Ama farklı kombin olmasın da kıyafetlerim hep farklı olsun derseniz ona hem maddiyat hem de kocaman bir dolap lazım. Durumum iyi olsa bile o kadar çok parça almayı ben tercih etmezdim.

Millet abiyeyi tekrar tekrar giymez. Bende bir mor dantel elbise var, öyle çok sevmiştim ki alırken (yıl 2007-park bravo) vallahi bedenim olduğu müddetçe uzak düğünlere elim hep ona gitmiş hep onu giymişim 😂😂 Velakin her giyişimde farklı bir kadın olmayı başarmışım (vesile ile kendimi tebrik de edeyim).
Bu işin intro kısmı idi, bence öncelikle ucuz almaktan vazgeçin, ben ucuz mala para verecek kadar zengin değilim şahsen. 2 tane kaliteli kumaş pantolon, 2 tane kot, 1 etek, birkaç iyi kazak/gömlek/bluz, 2 tane de elbise ile 4 mevsimlik kombin yaparım, her seferinde güle güle kullan yeni mi dersin :KK66:)

X