En Sık Aldığınız İltifat ?

sacların ne kadar uzun ve gür,burnunda fındık kadarmıs,dudaklarının dolgunlugu harika,gozlerinin lensmi :KK53: bunlarda benim almak istedigim iltifatlar heleki saç mevzusu bende ne kdr harika sacların var denilmek istiyorum yetti :KK52:

Güzellikle ilgili aldıklarım değil de ,yaşla ya da kişiliğimle ilgili aldığım iltifatlar çok hoşuma gidiyor artık .
Birisi bana öğrenci misin dediğinde ,dünyanın en mutlu insanı oluyorum .

Yaşlanmaktan ,kırışmaktan korkan bir insan için ,en güzel iltifat budur .:KK52:
Bu arada yaş 27 :KK52:

Saçların doğal de mi ne güzel ya kendinden röfleli sanki,beden ölçülerin 90-60-90 galiba,o kadar elin suya sabuna giriyor,2 çocuğa rağmen ne kadar bakımlı tırnakların var diye iltifat etsinler istiyorum ben de...Ama yok...:KK9:

Güzellikle ilgili aldıklarım değil de ,yaşla ya da kişiliğimle ilgili aldığım iltifatlar çok hoşuma gidiyor artık .
Birisi bana öğrenci misin dediğinde ,dünyanın en mutlu insanı oluyorum .

Yaşlanmaktan ,kırışmaktan korkan bir insan için ,en güzel iltifat budur .:KK52:
Bu arada yaş 27 :KK52:

Beni birebir tanıyan insanlar kendininin farkında olan ama mütevazi ve yardımsever biri olduğumu söylerler,onare olurum...

Ama sanalda beni tanımayan,önyargılı tiplerden de kendini beğenmiş,ukala,vs gibi fesatça şeyler duyarım...Üzülüyordum eskiden,haketmediğimi düşündüğüm için...Sonra boşverdim,hayallerinde ne sanırlarsa sansınlar beni ,umursamamaya başladım.....:KK36:

gozlerın cok güzel biliyor musun ? hımm evet

ay sacının rengı ne güzelll... saol canım sennki de cok güzel

dudakların ne güzel ince keske benmki de seninki gibi ince olsa (bunu dıyen kskanc bi kız ark ) ... hmm kafayı yedin galıba ? benm dudaklarım ince degil bikere

bugun aldıgım iltifat komşumuzdan :KK1:
' oğlum olsa seni kaçırmazdım cok hanımefendi ve güzelsin' dedi sağolsun :KK17:

Evet 90-60 -90 gibi duruyorsun gerçekten :nazar: Bu zamanda nerede senin fizikte anneler .:nazar:

Yok canım ya nerde...Bu oranlar boya göre değişir bence...1.60 boyundaki biri ile 1.80 birinin 90-60-90 olması aynı olmaz sanırım...Anca aynı boydayken çok zayıfladığımda yakın olmuştum..Ama o zaman da göğüs 86 idi..Gene yakalayamamıştım 90-60-90 ı ki afrikalı yerliler gibi görünüyordum...54 kg a düşmüştüm...

Doğru diyorsun bir bakıma canım :nazar: evet 54 olmaz sana, şu an gayet fit görünüyorsun .Mankenlerin fiziğinden farkın yok senin .:nazar: hem de iki çocuğa rağmen .:nazar::nazar:

Senin güzelliğin başına bela ... :p Kadınlar senin yanında komplekse giriyorlar... Gerçekleri objektif bi şekilde yorumlayan güzel kalpli arkadaşımın sözleri...

Dişlerin inci gibi, gözlerin ne kadar güzel büyük büyük, kaşlarında kavisi harika, dudaklarının estetikli mi bazı aldığım ilitfatlar:KK14:

Son düzenleme:
neyse dürüst olayım size. Boyun ne kadar uzun maşallah, saçların çok güzel, cildin bebek gibi. Gözler de kimine göre yumuk yumuk ne güzel olabiliyor :KK14:

nedense arkadaslarımdan hiç iltifat almam benden yaşça büyük hanımlardan yada gercekten ıyı nıyetlı komplesksız arkadaslarım soyler genelde..
genelde kirpiklerim gülüşüm ve popoma alırım iltifatları birde sesimin cok guzel oldugunu soylerler:KK17:

X