En Sık Aldığınız İltifat ?

Yabancı aktrislere benziyorsun, Fransız kadınlarına benziyorsun, bir kırmızı ruj eksik vs. Almanya'ya gideceğimden bahsedince, ''gittiğinde Türk olduğun hiç belli olmaz'' diyen çok.
Bayrakla gezerim o zaman ben de, bilsinler yahu Türk olduğumu. En Büyük TÜRKİYE :KK1:

''Ten rengin çok güzel, bembeyaz''
''Saçının rengi ve gürlüğü çok güzel'' Halbuki yanık saçlarım. :KK37:

Çalıştığım yerde ''pire gibisin maşallah hiç yorulmuyor musun?'' diyorlar. Özellikle emekli bir doktor bunu deyip beni gençliğindeki kıpır kıpır, çalışkan haline benzetince çok mutlu olmuştum. :KK76:

Bir de;
Yaşımı sorduklarında tahmin etmelerini istiyorum. ''16-17 civarı'' dediklerinde 21 deyip şok ediyorum karşı tarafı. :KK9: Şimdilik sinir bozucu ama umarım ilerde iltifata dönüşür. :KK1:

Son düzenleme:
gözlerimi beğenen çok olur
ayaklarıma ellerime dudaklarıma da baya iltifat alırım
güzel giyindiğim zevkli olduğum söylenir.
bir de yaşını göstermiyorsun derler

Gözlerim iri olduğu için gözlerimi çok beğenirler..Saçlarımın da çok canlı olduğunu söylerler , Dudaklarımıda beğeniyorlar ( kalp şeklindeymiş :):) ) Genel olarak en çok fiziğimiden iltifat alıyorum.. Çok çıtırsın derler :KK70: Ha bide çok tatlı ve sempatik olduğumu söyler herkes :KK17:

Son düzenleme:
son zamanlardaa duymaktan hic bikmadigim seyy:: ay ne guzel zayiflamissin, :KK52:
onun disinda hem güzel hem zekisin diyolar :KK49:
dur bi düsüniim baska neler varr...
Sanirim bana sevgilimden baska kimse iltifat etmiyo yaa:KK53::KK53:
ah cok rencide oldum suan:KK53:

En sık aldığım iltifat çok güzelsin senin kadar güzelini hiç görmedim görmüyorum

Bacaklarımı çok beğenirler uzun ve şekilli

Boyuma çok özenirler benden uzunlarda kısalarda

İlk tanıştığım insanlar manken modelmisiniz diye sorarlar bana göre iltifat bu

Gözlerim dudaklarım ve ten rengim e çok övgü alırım

Sana benzesem keske derler arkadaşlarımdan bazıları

Gögüslerim çok büyük değil ama silikonmu dıyorlar çok diri ve dikmiş

Bide dişlerim gülüşüm

Yaşımıda oldum olası göstermem şaşırırlar

Kişilik olarakta başta çok havalı sanıp sonradan cana yakın çok güler yüzlüsün diyolar

Aklıma gelenler bunlar çok sık iltifat alıyorum

Son düzenleme:
En sık aldığım iltifat çok güzelsin senin kadar güzelini hiç görmedim görmüyorum

Bacaklarımı çok beğenirler uzun ve şekilli

Boyuma çok özenirler benden uzunlarda kısalarda

İlk tanıştığım insanlar manken modelmisiniz diye sorarlar bana göre iltifat bu

Gözlerim dudaklarım ve ten rengim e çok övgü alırım

Sana benzesem keske derler arkadaşlarımdan bazıları

Gögüslerim çok büyük değil ama silikonmu dıyorlar çok diri ve dikmiş

Bide dişlerim gülüşüm

Yaşımıda oldum olası göstermem şaşırırlar
Kişilik olarakta başta çok havalı sanıp sonradan cana yakın çok güler yüzlüsün diy

Aklıma gelenler bunlar çok sık iltifat alıyorum
masallahin varmış senin daha ne kaldı hahahayyy...nazar deydircen kendine kizz=)

sigara içmediğiniz belli dişleriniz bembeyaz diyenler

sen kesin boşnaksın (içimden bilemedin iştee bilemedin diyorum :KK1: ama yaklaştın :KK34: )

hmm bide eşim güzel seyler söyler söyler sonrada 41 :nazar: çeker :KK9::KK9::KK9: nazar değmesin bebeğime der :KK51:

çok iltifat alırım yolda yürürken yanımdan geçen insanların 'maşallah nazarımız değecek' dediklerini duyuyorum coğu zaman.ama bu sıkıntılı oluyo arkadaslarımda benımle yürürken sen yanımdayken herkes bize doğru bakıyo diye rahatsız oluyolar :KK17:
en sık duyduklarım 'barbie gibisin, manken olsana, seni güzellik yarışmasına yollayalım modellere taş çıkarırsın, boyun ne güzel uzun belin incecik burnun estetik mi diye soranlar oluyo :nazar: göz rengin cok güzel inş kızım olurda sana benzer:nazar: :KK53:en son akrabalar annemle konuşurken 'porselen bebek gibi insanın hep bakası geliyo alıp karşına saatlerce bakacaksın senin kızın gibisini görmedik' demişler sağolsunlar biraz abartmışlar ama :KK1:sevgilimde çok güzelsin melek gibisin yüzün fiziğin kusursuz der çoğu zaman :KK16:

X