• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En nefret ettiğiniz reklam hangisidir?

bu aralar bende ali ağaoğlu amcama sinir oluyorum
iyi yaşamak herkesin hakkı ama
bu kadar özendirilerek reklam yapılmaz
:36:

bir de saol babacım diyen kız var ya ona sinir oluyorum
o da ev reklamı
:36:

Ali Ağaoğlu amcanın reklamına ben de kılım. Sanki sitenin içi balta girmemiş orman da atla falan dolaşıyo reklamda:52:
Eski manda çiftliklerinin yerine dikecek amcam evleri paraları atacak cebe uyuz sübyancııııı:41::41::41::47:

Tum maskara reklamlarina sinir oluyorum. Madem o kadar guzel iddali bir maskara cikardiniz takma kirpik kullanmanin mantigi nedir ki .)

Soonnnrraa o beyaz tul bembeyazz tul reklamna sinir oluyorm kim makinadan oyle cikarir ki tullerini yaa .)
Sonra genel olarak vodafone reklamlarina sinirr oluyorumc.)

aynen ya bu nasıl bi reklam beyaz tül bembeyaz tül aaaaa demesi yokmu kumandanın tuşunu kırıcam bigün ya deterjan reklamları ayrı bir felaket bide isviçreli bilim adamları yokmu bitiyorumm:51:

hah ha evet isviçreli bilim adamları da neymiş arkadaş
her yerden çıkıyorlar:52:

kimdir nedir adını bile tam bilmiyorum da neyse o arda mıdır nedir var ya hani paris hiltonla reklamı o reklama komik demişler ama komikten öte iğğrrreeeenççççç..

sevgilisinden ayrılmış ve kilo almış tipik bi türk kızı gibi konuşan ali ağaoğlu reklamı

beyaz tül bembeyaz tül diye baslayan reklam.
var mı boyle reklam ya:27:

benimde aklıma geldi bir tane daha..hani kadın kırmızı elbise giyiyordu ya..işte arkadaşları diyor yeni gibi adamda neresinden çıkarıyorsa deterjanı çıkarıyor o reklam uyuz aslında..
erkek arkadaşı ,gittiği yerdede bilmemneresinden çıkardığı büyük boy deterjan taşıyan varmıııı ? ))

kimdir nedir adını bile tam bilmiyorum da neyse o arda mıdır nedir var ya hani paris hiltonla reklamı o reklama komik demişler ama komikten öte iğğrrreeeenççççç..

o reklam zaten gavur malın markası oynayanda gavur tabi bütün paraların çoğu ona gidecek , parisin ne dediğini halen anlamış değilim ?!!!!!

bu diil bu diiill diyen manyağın reklamı ve şu kendini güzel sanan parisle may darlink diyen koca dişli ardanın reklamı...iğrençsiniiiiiiiiiiiiiiizzz

paradontaxın reklamından midem bulanıyo lavobaya tükürüyo ya kanlı kanlı ıyyyy :20:
resmen diş macununu markette bile grdüğümde midem bulanıyo bde alıp kullancam yok yaaaa:19::19:

paradontaxın reklamından midem bulanıyo lavobaya tükürüyo ya kanlı kanlı ıyyyy :20:
resmen diş macununu markette bile grdüğümde midem bulanıyo bde alıp kullancam yok yaaaa:19::19:

aynen benimde midem aşırı bulanıyor o reklamda yaa..bu kadar iğrenç bir reklam işte..

Back